|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymianka:Versace,Givenchy ,Kenzo,Sally Hansen, Laura Geller
Robię tylko odlewki z perfumów ponizej
1 fotka: od lewej Versace-Bright Crystal EDT do 15 ml do 5ml Givenchy-Ange ou Demon EDP do 5ml Kenzo-Jungle Elephant EDP do 30 ml(niby podróbka) trzyma się bardzo długo ![]() Armani-Diamonds EDP do 10 ml 2 fotka ![]() od lewej Calvin Klein-Eternity 2 fiolki po 2 ml Kenzo-Jungle Elephant 2 fiolki po 2ml i 1 ml Paco Rabanne-Black Xs For Her 2ml Armani-Diamonds 2ml Avon-In Harmony 2ml Zara-Tierna Peonia 2ml Versace- Bright Crystal 2ml 3fotka: od lewej Essence-30 sekundowy nabłyszczacz do paznokci ponad 3/4 opakowania Laura Geller-Spackle Under Make-up primer 4g zostało ponad 3.5gr Sally Hansen-Natural Nail Growth Activator odzywka do łamiących i rozdwajających się paznokci Posiadam atomizerki 15 ml i fiolki po 2ml i 1ml!!!!!!!! kolor szary- wymienione Szukam: Demeterków ![]() Dolce&Gabbana-Pour Homme Men Kenzo-Amour Edytowane przez ComfortablyNumb Czas edycji: 2010-04-01 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Wymianka:Versace,Givenchy ,Kenzo,Sally Hansen, Laura Geller
interesuje mnie essence i sally hansen, moge zrobic wiele probek / malych odlewek z demeter. jestes chetna?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej. Atomizerki też masz do wymiany? Jeśli tak, to jakie to i czy za parę coś byś u mnie znalazła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
armani daimonds do 10ml i odzywka hs?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Odlewki ze słonika Kenzo robisz jako z oryginału czy podróbki?Bo jeśli dobrze widzę to Twój słonik Kenzo nie jest niestety oryginalny.Rurka w perfumach Jungle Kenzo powinna być idealnie prosta a Twoja taka nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
nie wiem czy to podróbka czy orginał gdyz nie znam sie na tym kupilam go w internetowej perfumerii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Słonik na 100 % podróbka.Jeśli nie jesteś pewna oryginalności perfum ,które oferujesz to umieść ,proszę taki wpis w pierwszym wątku,gdyż nie każdy chciałby dostać zamiast oryginału podróbkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Versace-Bright Crystal EDT Kenzo-Jungle Elephant Armani-Diamonds EDP Calvin Klein-Eternity Paco Rabanne-Black Xs For Her Avon-In Harmony |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic dla siebie nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.