|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nieudany balejaż... toner? farba?szamponetka? Co robić?
Proszę o pomoc...
Byłam wczoraj na balejażu u fryzjerki. Niestety on mi wcale nie pasuje. Miałam trochę przygód z włosami... Jednak teraz wiem, że najlepiej mi było w naturalnych i chcę teraz do nich wrócić... Włosy mam już dość długie, zapuszczam. Włosy na szczęście bardzo się nie zniszczyły. Są suche ale myśle, że dojdą do siebie... Chciałabym je troszke przyciemnić, wyrównać do jakiegoś ciemnego blondu i później wracać powoli do swoich. Co mi radzicie teraz zrobić? - Mam kupić farbę? (chyba bardzo zniszczę włosy) - Mam kupić szamponetkę? - Mam kupić toner? - Nie robić nic i czekać aż włosy same troche zmienią kolor, albo odczekać i dopiero je czymś przyciemnić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nieudany balejaż... toner? farba?szamponetka? Co robić?
ja mam ten sam problem gdy wróciłam przedwczoraj od fryzjerki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nieudany balejaż... toner? farba?szamponetka? Co robić?
Dziewczynki, zdecydowanie zaczekajcie!!! Włosy muszą odczekać a dopiero potem możecie coś z nimi zrobić.
Nie dość, że teraz są osłabione to jeszcze chcecie je farbować? Nie, nie, nie... ![]() Uzbrojcie się w cierpliwość i .... czekajcie. ![]() Powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.