|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki rdzaj biżuterii hand made najbardzie się wam podoba?
Jaką biżuterię najczęściej kupujecie? Jaka wam się najbardziej podoba?Pytam zarówno o rodzaj bizu (kolczyki, bransoletki, naszyjniki), jak i materiał z jakiego zostały wykonane (łańcuszek, wrapping, sutasz, plecione)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki rdzaj biżuterii hand made najbardzie się wam podoba?
Sorki, ale moim zdaniem dziwny temat na forum " biżuteria , zrób to sama " A odp. Biżu nie kupuję bo robię( chociaż uśmiechają się do mnie i mrugają oczkami prace niektórych biżuteryjek i jak na nie odłożę ... w końcu to się skuszę ), podoba mi się różna, sutasz, wire wrapping, metaloplastyka , ogólnie bardziej artystyczna , materiał wykonania... też wszystko jedno ... robię w miedzi - lubię miedż ... nie mam alergii - jest mi wszystko jedno co mam w uszach , na ręce itp. . Kocham nietypowe kolczyki , bransoletki ( ubustwiam) i niebanalne naszyiniki - czyli wszystko co jest pikne i oryginalne. Pewnie raczej ci nie pomogłam ale gusty klienta sama mósisz obczaić
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki rdzaj biżuterii hand made najbardzie się wam podoba?
najlepsze jest chyba to co najprostsze. A najgorsze jeśli jest przerost formy nad treścią, zbyt dużo różnych materiałów jest wykorzystanych do ich budowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Zdecydowanie sutasz i wire wrapping z kryształami
![]() Właśnie próbuję swoich sił w wrapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.