|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam nowego tuszu do rzęs Dior, HR, Lancome
Pilnie poszukuję pogrubiającego tuszu dzo rzęs, górnopółkowego. Nowego lub tylko przetestowanego. W zamian to co w watku
![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam nowego tuszu do rzęs Dior, HR, Lancome
Witaj
![]() mam w watku nowy tusz HR Spectacular Extension. Poza watkiem mam nowy Naturally Glossy Mascara Clinique. Nie sa to tusze pogrubiajace, ale moze CIe zainteresuje; zwlaszcza pierwszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16246589]Witaj
![]() mam w watku nowy tusz HR Spectacular Extension. Poza watkiem mam nowy Naturally Glossy Mascara Clinique. Nie sa to tusze pogrubiajace, ale moze CIe zainteresuje; zwlaszcza pierwszy ![]() niestety lubię efekt sztucznych rzęs, tusz musi pogrubiać i wydłużać ![]() a czym jesteś u mnie zainteresowana? ew. w watku ciuszkowym podoba mi się gorset, rurki lub koszula levis
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16248277]Niestety w watku nic nie znalazlam dla siebie. Zauwazylam, ze szukasz tuszu i postanowilam dac tylko znac na wypadek gdybys byla zainteresowana
![]() ok, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.