sex:(( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-20, 18:50   #1
fitnesska20
Raczkowanie

GG do fitnesska20
Red face

sex:((

Witam Was kochane wizażanki Mam problem a mianowicie : (może uznacie to za dziwne jednak postanowiłam zaryzykować) spotykam się z moim partnerem już prawie 2,5 roku,jesteśmy zaręczeni i jest nam ze sobą dobrze.Jednak ostatnio zauważam sytuacje które mi wogóle nie odpowiadają Gdy się spotykamy po przyjściu jego z pracy on codziennie chciałby się kochać!!Jednak ja nie zawsze mam na to ochotę i wtedy gdy mu o tym mówię on się obraża wychodzi i zachowuje niezbyt przyjemnie !(zaznaczam że jest dobrym partnerem w łóżku!)Ja jednak mam powoli tego dość - owszem próbowałam z nim o tym porozmawiać ale nic z tego bo on i tak się obraża!!Co ja mam zrobić???Proszę o poradę!!Pozdrawiam was
fitnesska20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 18:57   #2
natee
Zakorzenienie

Dot.: sex:((

takie obrażanie sie jest z jego strony troche dziecinnym zachowaniem , przeciez jesli Cie kocha to powinien Cie spokojnie wysłuchać i wypracować jakiś kompromis , nie jestes maszyną , ktora zawsze chce i musi ...
próbuj jeszcze z nim pogadac , przeciez w nieskonczonosc chyba nie bedzie sie obrazał

natee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 20:29   #3
lain
Zakorzenienie

poogladajcie razem sex inspektorow na tvn style. w wiekszosci par jest wlasnie taki problem... moze cos zrozumie...
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 20:38   #4
fitnesska20
Raczkowanie

GG do fitnesska20

Witam i dziękuję za odpowiedzi ja cały czas próbuje i rozmawiam z nim na ten temat ale mimo to obraża się jak zwykły dzieciak a co do programu na TVN Style to niestety nie mamy możliwości go razem obejrzeć!Ja sama go widziałam Pozdrawiam was serdecznie
Stary 2006-06-21, 11:01   #5
gosiaska
Zadomowienie

Przeciez jak Cie kocha to nie tylko za sex, litosci!!Zeby jeszcze codziennie nie jestes zadnym przedmiotem!!! Ja bym sie na jego miejscu obraziła jakby to bylo dajmy na to raz w miesiacu a ty bys odmowila. Moim zdaniem to on traktuje sex przedmiotowo a to powazny bład. Porozmawiaj z nim koniecznie. Na pewno idzie znalezc wspolne rozwiazanie tlyko on musi przezwyciezyc swoj egoizm.
Powodzenia
Misja Wiedeń

Romantycznie:
Chuck&Blair, Blair&Chuck
have to be together
gosiaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 13:20   #6
Mysia_
Zadomowienie

A może nie powinnaś tak ostatecznie mowić "nie". Tylko np. powiedzieć że chcesz odpocząc po pracy, a wieczorem założyc seksowną bieliznę i przyjśc do ukochanego. Myślę, że oboje bylibyście zadowoleni - Ty wypoczęta a On zadowolony
Stary 2006-06-21, 15:24   #7
fitnesska20
Raczkowanie

GG do fitnesska20

Cytat:
Napisane przez Mysia_
A może nie powinnaś tak ostatecznie mowić "nie". Tylko np. powiedzieć że chcesz odpocząc po pracy, a wieczorem założyc seksowną bieliznę i przyjśc do ukochanego. Myślę, że oboje bylibyście zadowoleni - Ty wypoczęta a On zadowolony
Mysia to jest tak że my nie mieszkamy ze sobią jeszcze widujemy się gdy on wraca z pracy bo ja do niego przychodzę i nic mu w głowie tylko sex postaram się z nim jeszcze porozmawiać o tym dziękuję wam jesteście kochane
Stary 2006-06-21, 15:48   #8
justynka200
Raczkowanie

zwylkle to faceci maja taki temperament że mogli by 24 h/dobę ale z twoich opowiadan wynika ze dla niego seks to sport, nawyk który musi .... hmmm moim zdaniem musisz sie poważnie zastanowic nad tym zwiazkeim razem o tym p[ogadajcie bo jaeśli teraz cie traktuje jak przedmiot to jak bedzie pózniej on musi być wyrozumialy inaczej to nie miłosć z jego strony, moze przesadzam ale jak bym sie czuła wykorzystywana zwłaszcza jesli piszeews że ty nie masz ochoty, ALE BEDZIE DOBRZE TRZYMAM KCIUKI ZA ROZMOWE
Stary 2006-06-21, 16:36   #9
czuczenka
Zakorzenienie

tez mialam podobna sytuacje, jak sie jeszcze nie kochalam z TZ to tak sie obrazal o to ze ja nie chce.... teraz to on czesto nie ma sily na zabawy niz ja ale ja sie nie obrazam tak jak to on robil wczesniej

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-21, 20:56   #10
fitnesska20
Raczkowanie

GG do fitnesska20

Dziękuję Wam kochane za miłe słowa Mam nadzieję że to wszystko się wyprostuje Pozdrawiam Was cieplutko
Stary 2006-06-22, 11:36   #11
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynka200
zwylkle to faceci maja taki temperament że mogli by 24 h/dobę ale z twoich opowiadan wynika ze dla niego seks to sport, nawyk który musi .... hmmm moim zdaniem musisz sie poważnie zastanowic nad tym zwiazkeim razem o tym p[ogadajcie bo jaeśli teraz cie traktuje jak przedmiot to jak bedzie pózniej on musi być wyrozumialy inaczej to nie miłosć z jego strony, moze przesadzam ale jak bym sie czuła wykorzystywana zwłaszcza jesli piszeews że ty nie masz ochoty, ALE BEDZIE DOBRZE TRZYMAM KCIUKI ZA ROZMOWE

Nie zgadzam się. Mam pytanie do założycielki wątku: ile jesteście razem już? Czy uważasz, że Twój TZ traktuje Cię w ten sposób przedmiotowo?Jak Ty to odczuwasz?
Moim zdaniem Twój facet nie traktuje Cie przedmiotowo. Faceci po prostu maja inne rozumowanie, jak każda z nas wie. Twój TZ ma po prostu duży temperament, uwielbia seks i myślę, że w ten sposób obrazając się jeśli nie chcesz jest mu przykro, że tego nie chcesz. On tego potrzebuje i już. Dla niego to istotna część Waszego związku. Dla Ciebie tą częścia może jest cos innego, napewno jest, ale Go także należy zrozumieć. Jednak zachęcam jak najbardziej do rozmowy, na spokojnie, bez nerwów. Niech każde z Was troszkę ustąpi i będzie fajnie Buziaki, pozdrawiam
Stary 2006-07-05, 20:47   #12
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Wink Dot.: sex:((

Cytat:
Napisane przez Mysia_
Nie zgadzam się. Mam pytanie do założycielki wątku: ile jesteście razem już? Czy uważasz, że Twój TZ traktuje Cię w ten sposób przedmiotowo?Jak Ty to odczuwasz?
Moim zdaniem Twój facet nie traktuje Cie przedmiotowo. Faceci po prostu maja inne rozumowanie, jak każda z nas wie. Twój TZ ma po prostu duży temperament, uwielbia seks i myślę, że w ten sposób obrazając się jeśli nie chcesz jest mu przykro, że tego nie chcesz. On tego potrzebuje i już. Dla niego to istotna część Waszego związku. Dla Ciebie tą częścia może jest cos innego, napewno jest, ale Go także należy zrozumieć. Jednak zachęcam jak najbardziej do rozmowy, na spokojnie, bez nerwów. Niech każde z Was troszkę ustąpi i będzie fajnie Buziaki, pozdrawiam

Całkowicie sie z Toba zgadzam , nie mozna powiedzieć, że mężczyzna który codziennie proponuje swojej partnerce seks od razu traktuje ja jak przedmiot, maszyne która ma go zaspokoić.Mój partner też mam duży temperament i nie pamietam dnia, w którym nie wymówiłby do mnie tych magicznych słow .Jesli naprawde "nie moge"(źle sie czuje, lub po prostu mam taki dzień) jest dla mnie bardzo wyrozumiały...
Stary 2006-07-05, 21:36   #13
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Temperament temperamentem.. ale ja bym sobie w zyciu nie pozwolila na takie traktowanie jakieś fochy itd
Moze poprostu pozwolilas sie tak traktowac i on w tym nie widzi nic zlego.
Nastepny raz jak tak zrobi to Ty jemu pokaz jaki masz temperament. Najgorsze co moglas wtedy zrobic to isc za nim i go przepraszac ze nie mialas ochoty. Mam nadzieje ze tak nie robilaś.
Ag_nes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 23:01   #14
agata1340
Raczkowanie

.

Edytowane przez agata1340
Czas edycji: 2009-11-06 o 23:37
agata1340 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 23:13   #15
Neciak89
Zakorzenienie

temat sprzed 3 lat

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 23:45   #16
Agi85
Raczkowanie

witam, mysle ze przed wami jeszcze dluga droga do poznania swoich pragnien a zarazem wprowadzenia ich w niestety szra i dosc meczaca rzeczywistosc, ja z moim narzeczonym jestem od 5lat, od 2lat mieszkamy razem a co moge doradzic wszystkim dziewczynom to badzcie soba, nie zmuszajcie sie do niczego, rozmawiajcie ze swoimi partnerami i ze zwyklego jesiennego dlugiego popoludnia zrobcie sobie wlasne swieto a wszystko sie ulozy, podstawa jest szczerosc i kompromisy pozdrawiam
Agi85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 01:16   #17
Neciak89
Zakorzenienie

dlaczego odpisujecie im na temat, skoro to bylo pisane 3 LATA TEMU? mysle ze juz dawno sobie poradzili

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 11:59   #18
trifling2010
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Temperament temperamentem.. ale ja bym sobie w zyciu nie pozwolila na takie traktowanie jakieś fochy itd
Moze poprostu pozwolilas sie tak traktowac i on w tym nie widzi nic zlego.
Nastepny raz jak tak zrobi to Ty jemu pokaz jaki masz temperament. Najgorsze co moglas wtedy zrobic to isc za nim i go przepraszac ze nie mialas ochoty. Mam nadzieje ze tak nie robilaś.
Zgadzam się
Ja miałam taki związek,gdzie facet myślał tylko o jednym.
Odeszłam od niego.
Teraz przynajmniej mam ukochanego u boku
trifling2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 19:45   #19
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Miałam bardzo podobny związek. Trwał 2 lata i opierał się głównie na seksie. Nie tylko, ale seks był dziennie i czasem parę razy. Długo mi to nie przeszkadzało, gdyż też mam spore potrzeby, jednak "sielanka" skończyła się, gdy dostałam jakiejś infekcji i trzeba było zrezygnować na 2 tygodnie z łóżka. I co? Facet znalazł sobie inną "dziurkę". Bo chyba tylko i wyłącznie nią byłam. Czy Ty mozesz liczyc na to, że jeśli z jakiegoś powodu zdrowotnego nie będziesz mogła isć do łóżka, to facet się nie obrazi? Rozumiem frustracje, bo facet może być niezaspokojony, ale nie zawsze dostajemy to, czego chcemy i trzeba to zrozumieć. Jakby facet wyszedł ode mnie (obecny) z obrazą,bo się nie spuścił, gdy miał ochotę, to zwyczajnie nie miałby już po co wracać.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
dlaczego odpisujecie im na temat, skoro to bylo pisane 3 LATA TEMU? mysle ze juz dawno sobie poradzili
W sumie dopiero teraz zauważyłam datę Ale myślę, że mnóstwo dziewczyn ma podobne problemy, więc na pewno nasze rady się nie zmarnują
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 23:25   #20
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

limonka ma racje - co z tego ze temat jest sprzed 3 lat?? problem taki byl jest i bedzie zawsze wsrod ludzi i fajnie ze inne osoby moga sie wypowiadac
diablatko4586 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości