|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
przeciwskazania medyczne-kierunek lekarski
Czy sa choroby które dyskwalifikują do podjęcia studiów na kierunku lekarskim? Jesli ktoś się orientuje to bardzo prosze o informację
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: przeciwskazania medyczne-kierunek lekarski
Cytat:
Nieuleczalne lenistwo! I uzależnienie od Wizażu (zawsze mnie dopada przed sesją... ![]() A poważnie, to nie wydaje mi się, aby istniały szczególne p/wskazania tylko dla medycyny. (Ewentualnie do konkretnych specjalizacji, ale to o wiele później) Życzę powodzenia w zdawaniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo
![]() A jaką ty specjalizację wybrałaś/wybierzesz? Ja myślę o medycynie ratunkowej, anestezjologii albo neurologii. (albo neurochirurgia w najskrytszych marzeniach ![]() Edytowane przez Anatomia Czas edycji: 2010-01-06 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jednym z moich typów też jest neurologia, ale... zdaje sobie sprawę z tego, że życie modyfikuje marzenia o specjalizacji.
![]() Ratunkowa jest przyjemna o tyle, że bywa "spektakularna". Zresztą, na studiach będziesz miała kliniki, i zapoznasz się ze specyfiką każdej specjalizacji. (ja kiedyś baaardzo chciałam być chirurgiem, a tu niespodzianka: praca z ludźmi z defektami neurologicznymi zaczyna mnie pociągać jak nic innego ![]() Powodzenia na maturze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mnie marzy się pediatria.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.