![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Armani Emporio Night
Nieaktualne
Witam Świątecznie !!! ![]() Wymienię Dokładka - Gucci edp klasyczne 28/30 ml + pudełko -Emporio Night Armaniego ( czerwona puszka) edp ok. 40-45/50 ml . Bardzo proszę o konkretne propozycje zapachowe,szukam tylko perfum ![]() - Tempore Uomo men Laura Biagiotti 5 ml - nówka w kartoniku - Farouk, Biosilk, Shine On (Nabłyszczacz w spray'u) - 150 g nowy bez 2 psików - Sypki lawendowy cień Diora 2 g ubytek góra 10 % z wymiany z mucią - Sypki puder Artdeco Mineral Loose Powder został ok. 60% z 9 g. Do wydania mam tez śliczną, klasyczną, bardzo elegancką małą czarną - r.34/36. Idealna do Czarnej Coco Chanel... ![]() 50% wiskoza 50% polyester Fotki fatalne,ale mam beznadziejny aparat Jest czarna z bardzo bardzo delikatną niteczka srebrno- jakby czarną ,daje ładny efekt . Na fotce 3 trochę ją widać. Okrągły dekolt, z tyłu zapinana na suwak, mały rozporek z tyłu. Na dole sukienki na szwie troche poszła nitka. Sukienka jest na podszewce. Długośc 94 cm od pachy do pachy- 42-43 cm pas - 34,5 - 35 cm biodra - 40 cm biust - ok. 40 cm Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-01-05 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Armani Emporio Night
Oj, mam sporą kolekcję, łatwiej by nam było jakbyś Ty powiedziała czym jesteś zainteresowana, a nóż to mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie szukam niczego konkretnego, zapachy szybko mi sie nudzą- sama nie wiem...Może masz na zbyciu Boudoir ?Generalnie nie szukam zapachów świezych,zielonych, wodnych.
Lubię wanilę,cynamon...coś cięższego, ciepłego na zimę. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-12-26 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kiecke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej! Czekam na odpowiedz nemeless w sprawie kiecki,ale gdyby okazała się na nią za mala,to na bank coś u Ciebie wybiorę.
Ta sukienka jest naprawdę szczupła, zasugerowałam się wszywką z rozmiarem 36,ale wydaje mi się że to chyba raczej 34 Mierzyłam ją w pozycji leżącej ( sukienka leżała,ja nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, a można to jeszcze powąchać ?
Nutki mi się podobają, ale zapachu nie znam, a nie chcę ryzykować. Jutro będę w galeriach to poszukam po perfumeriach, może znajdę i dam znać ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, nie wiem..chyba jest dostępna ta wersja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.