|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Komunikator tlen - proszę o pomoc
Istnieje już wątek o tlenie, lecz tam są tylko dwa posty założycielki i jeden mój na który niestety nikt nie odpowiedział.
Mam problem ze znalezieniem jednej opcji na tlenie. Chciałabym być niewidoczna dla nieznajomych. Przetrząsnęłam ustawienia użytkownika, ale nic nie znalazłam. Może ktoś mi pomoże, wie gdzie jest/wie czy w ogóle jest/potrafi ustawić tą opcje ![]() Z góry dziękuje.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komunikator tlen - proszę o pomoc
Nie jestem pewna,ale zobacz :
menu-ustawienia programu-ogólne-ja w katalogu-katalog użytkowników tlen-zaznacz nie pokazuj mojego stanu w katalogu użytkowników ( nieznajomi Cię nie widzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale to chyba nie to. Próbowałam, ale koleżanka mimo wszystko widziała mnie dostępną jak ją usunęłam na próbę.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze taka specjalna "wtyczka" do ukrywania się, ale to już musisz poszukać na stronce komunikatora tlen ( albo wygogluj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A chcesz być niewidoczna dla kontaktów tlenowych, czy dla kontaktów z gg?
Jeśli z gg, to musisz kliknąć w tę ikonkę, gdzie się ustawia stan i jest tam opcja "Tylko dla znajomych", którą można "zaptaszkować". Ale nie wiem czy to działa na kontakty tlenowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.