|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Amour Indian Holi, Crystal Noir EDP
Wymienię:
Kenzo Amour Indian Holi - ok.25-30 ml, kupione u Wizażanki z Perfum - wymienione Crystal Noir EDP - z 90 ml pozostało tyle, ile widać na zdjęciu, kilka razy użyte (+ chciałabym z tego zostawić sobie jeszcze 5 ml odlewkę) - wymienione + mogę dodatkowo dodać odlewki (max 10 ml): Cinema Festival d'Ete YSL For Her EDT Narciso Rodriguez Euphoria CK Czekoladowanilia Sephora (względnie) Alien Illuminescente Za: Hypnotic Poison Elle YSL ----- Midnight Rain Gris Clair L'Imperatrice ------------- Tylko tych zapachów brakuje mi do pełni szczęścia, więc za propozycje innych dziękuję ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2010-02-15 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Amour Indian Holi, Crystal Noir EDP
moze cos u mnie za indian holi? Poza watkiem mam jeszcze cienie clinique 4-ki pink chocolate, tusz clinique high impact mascara, czarny, uzywany przez okolo tydzien, okolo 30ml fekkai glossing cream.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Na razie bardzo mi zależy na Truciźnie tudzież Elle, ale gdyby mi się nie udało na nie wymienić, to byłabym zainteresowana CACHAREL AMOR ELIXIR PASSION.
Kotki mam 4 małe (4 mies.) - śliczne, czarne, puchate. Mogę dodać do każdego flakonika nawet po 2 kociaki ![]() Asik123456789, tak jak pisałam wyżej - na razie liczę na HP tudzież Elle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam HP ze wspólnych zakupów, mogę Ci zrobić odlewkę 5 ml( bo trochę bym chciała zostawić sobie
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.