![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
musze sie wygadac
musze sie wygadac a moze potrzebuje rozgrzeszenia ach nie wiem
otoż kilka tygodni temu moj tz powiedzial ze nie chce jechac na zaplanowanego juz duzo wczesniej sylwka, przekonywal mnie ze ma dosc tego typu wyjazdow , picia etc. no ja po dluzszym zastanowieniu powiedzialam ok nie jedziemy on w alternatywie mial poszukac jakiegos balu sylwestrowego a pod koniec stycznia mielismy sie we dwojke wybrac na wakacje. prosilam go wielokrotnie zeby poinformowal wszystkich ze my nie jedziemy ale jak sie okazalo nie zrobil tego.Przedwczoraj oznajmil mi ze musimy jechac na tego sylwka bo wyjazd jest zarezerowany na 25 osob a 10 chce tylko jechac . Poklocilicmy sie ostro ale wieczorem bylo dobrze aczkolwiek ja powiedzialam ze nie chce jechac ze teraz sadzi mi wyj**** i musimy o tym jeszcze pogadac.wczoraj przyszedl powiedzial o ktorej wyjazd i poszedl znowu mega klotnia, powiedzial ze jak ja nie pojade to on i tak pojedzie -ja mu na to odp. ze jak pojedzie sam to nie ma do czego wracac. dzisiaj rano jak gdyby nigdy nic ze wyjazd jest w poludnie, znow klotnia ze ja nie jade pozniej ze on nie chce zebym juz jechala,doszlismy do porozumienia, ale poprosilam go zeby sie nie upil ale sie nie zgodzil na takie rozwiazanie no to znowu wixa... klocilismy sie dlugo przez smsy i telefonicznie az w koncu padly slowa ze bedzie lepiej jak sie rozstaniemy (z jego ust) suma sumarum pojechal sam, totalnie mnie zatkalo. Edytowane przez asia 90 Czas edycji: 2010-05-21 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: musze sie wygadac
Cytat:
Powodzenia i udanej zabawy sylwestrowej, mimo wszystko! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oo to zolza z niego ...
Heh nie badz gorsza. Idz do klubu. Zabaw sie jak nigdy (bez zdrady). Na nowy rok zadzwon do niego (badz w miare trzezwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2009-12-30 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez asia 90 Czas edycji: 2010-05-31 o 17:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A co ci szkodziło pojechać? Każde z was chciało postawić na swoim za wszelką cenę i co z tego macie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16154989]A co ci szkodziło pojechać? Każde z was chciało postawić na swoim za wszelką cenę i co z tego macie?[/QUOTE]
tak kazde z nas postanowilo trzymac sie przy swoim ale w rezultacie ja peklam i powiedzialam ze pojade po czym on powiedzial ze nie chce juz zebym jechała.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
w sylwestra tez mozesz zadzwonic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Oboje jesteście siebie warci. Uparci, każde egoistycznie tylko stawia na swoim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16155885]Oboje jesteście siebie warci. Uparci, każde egoistycznie tylko stawia na swoim.[/QUOTE] kurde ja ustapilam ale jak on to stwierdzil ju za pozno. moze mam wsiadac w samochod i jechac za nim?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja wam dziewczyny dziekuje bo lepij sie czlowiekowi robi , ale my przechodzilismy juz rozne kryzysy klotnie padaly slowa o zerwaniu ale awsze jakos dochodzilismy do porozumienia od jakiegos czasu dluugo bylo dobrze az do przedwczoraj. dzisiaj padly slowa z jego ust to jest dobry czas na zerwanie juz dawno mielismy sie rozstac ale jakos nie wyszlo teraz jest to nie odwolalne. jezeli jemu zalezy to dlaczego on nie ma wyciagnac reki skoro to on dopuscil sie powstania takiej sytuacji
Edytowane przez asia 90 Czas edycji: 2009-12-30 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
chyba szukał sobie pretekstu do tego zerwania i teraz go znalazł...
na siłę nic nie osiągniesz, moim zdaniem zrobiłaś co miałaś zrobić i póki co więcej nie możesz. Chyba, ze bardzo bardzo Ci zależy to jedź tam do niego, może zechce pogadać - albo się wkurzy po co przyjechałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wiem że to prawdopodobnie poważny bo kilkuletni związek. Jednak uważam że nie można czegoś ciągnąć za wszelką cenę. Właśnie w takich sytuacjach wychodzi prawdziwe oblicze niektórych osób w tym przypadku Twojego byłego. Ok jesteś uparta ale to dobrze bo to on nawalił a później odwrócił kota ogonem teraz natomiast zgrywa się na obrażoną paniusię "teraz to ja już nie chcę żebyś jechała, nie to nie, już za późno" etc etc....no żałosny jest przynajmniej w mojej opinii. Moim zdaniem to oczywiste że nie masz się przed nim płaszczyć, broń Boże jechać gdzieś za nim i dzwonić już też nie, napisałaś mu smsa pierwsza sama z siebie, chciałaś już zgody i byłaś gotowa go przeprosić(choć powinno być odwrotnie) i jechać z nim ale on wtedy wcielił się we wspomnianą wyżej obrażoną paniusię. To pokazuje jedynie jego dojrzałość. Twoja rola się już skończyła i jeśli ktoś ma się teraz odezwać i uratować to co było między Wami to tylko on. Inna opcja nie wchodzi w grę bo będzie to już właśnie podchodziło pod płaszczenie się z Twojej strony. A jeśli on się nie odezwie to tylko pokaże tym swoją klasę i to że nie warto być z kimś takim resztę życia. W każdym razie baw się świetnie na sylwestra, mimo że bez niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bo to jest facet ;] Oni tacy sa ;]
Moze przerwa w zwiazku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
alez Ty jestes pozytywnie nastawiona az milo wiesz..dziekuje Ci, nie wiem naprawde. na razie bede sie dobrze bawic zobaczymy co czas przyniesie.
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Kredzia jezeli on tylko zechce to ja jak najabrdziej chce wyjasnic ta sytuacje albo w jena albo w druga strone... no coz mamy duzo swoich rzeczy i chociiazby po to zeby je odzyskac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ustapilas a on Cie tak olal.... i jeszcze zerwal z Toba z powodu durnego wyjazdu na sylwka. No ladnie
![]() Musze Ci powiedziec,ze niestety wizazanka miala troche racji,ze oboje jestescie egoistyczni w tym zwiazku. Dorosli ludzie nie powinni siebie tak traktowac- klocic sie ,nie szanowac, kombinowac jak tu wyjsc na swoje. Tak nie mozna i wlasnie tak sie koncza tego typu zwiazki. Wiem,ze latwo sie mowi,ale postaraj sie spojrzec NA SIEBIE krytycznie a dopiero potem na niego. Wiem,nie popisal sie,ale gdybys moze rozegrala to inaczej- np bez awantur i armagedonu z powodu jakiegos wyjazdu? Naucz sie spokojnie rozmawiac, badz wkurzona,ale staraj sie nie wrzeszczec, warto czasem okazac klase, wtedy ludzie tez inaczej nas traktuje a wam obojgu to na dobre wyjdzie. Jesli Ci zalezy, zadzwon do niego i pogadajcie, ale normalnie bez wyzwiisk i oskarzen. Powiedz co czujesz i potem wysluchaj jego.I w ten sposob luzie dochodza do porozumien ![]() edit. Mysle,ze nikt nie lubi miec klotliwej dziewczyny. Wiem,ze facet tez sie nie popisal,ale warto zmiany zaczac od siebie. Jesli czujesz,ze Cie lekcewazy lub zle traktuje- zawsze najpierw pogadajcie. Jesli sie nie zmieni lub bedzie awanturka-wiesz,co robic.
Maybe you don't need whole world to love you, you know Maybe you just need one person Edytowane przez Ivi 1988 Czas edycji: 2009-12-30 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze napisze mu smsa ze nas ponioslo zle rozegralismy ta cala sytuacje , stalo sie spedzamy sylwestra osobno ale hmm i co dalej mam metlik w glowie Edytowane przez asia 90 Czas edycji: 2009-12-30 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kurna zachowujecie się oboje jak dzieci. Uparci egoiści.
Co Ci szkodziło jechać z nim już na początku? Czemu nie potraficie na spokojnie porozmawiać tylko od razu jakieś awantury wściekłe, że aż garnki latają normalnie? Czemu do niego na samym początku nie podeszłaś nie powiedziałaś "Kochanie nie z naszego powodu nie chce jechać te 15 osób, my wcześniej zdecydowaliśmy o niejechaniu tam, więc zróbmy proszę tak jak to było ustalone, w końcu mamy jechać jeszcze w styczniu gdzieś itp itd" Ale nie. Lepiej było zrobić dziką awanturę. Do tego te szczeniacki ultimata- " jak pojedziesz to nie masz do czego wracać". Czy głupi wyjazd na sylwestra który ma być przyjemnością to jest taki powód do rozstań? Coraz gorzej z tymi ludźmi- przepraszam za szczerość i ostrość ale ja tego nie ogarniam. EDIT: Nad emocjami trzeba nauczyć się panować. Nie jesteś już w zerówce, żeby na wszystko co nie jest po twej myśli reagować krzykiem i płaczem.
Wymiana książkowa, czyli porządki styczniowe ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363 Edytowane przez SOCKI Czas edycji: 2009-12-30 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niech on się trochę postara. autorko, życzę wyjaśnienia sytuacji jak najszybciej ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Płytki powód do rozstania. Jego strata. Skoro woli jechać bez Ciebie...
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
więc kopnij tego buraka w tyłek, czyt. zostaw go i baw się jak najlepiej
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16155885]Oboje jesteście siebie warci. Uparci, każde egoistycznie tylko stawia na swoim.[/QUOTE]
Dlatego nie umiecie dochodzić do kompromisów, a to podstawa związku, tak jak rozmowa. No właśnie jacy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16157322]No jacy? Czyżbym trafiła na kosmitę, bo inaczej się zachowuje?[/QUOTE]
Maja wszystko w 4 literach, nie zdaja sobie sprawy z tego co robia, uwazaja, ze to kobieta powinna zabiegac etc. Dzizaz kobieto uwzielas sie czy co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.