|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ostatnie od 5-10 kilogramow ktore nam zostaly ;)zapraszam
Zapraszam wszystkie dziewczyny ktore zmagaja sie z ostatnimi kilogramami,ja juz sporo schudłam lecz przez swieta troche mi znow przybylo ;(
Ale mam motywacje od jutrA zaczac czy ktos zacznie ze mna? Wiem ze jest wiele podobnych watkow lecz tam dziewczyny sa juz zgrane dlatego zakladam nowy ![]() zacznijmy od jutra wspolnie i podawajcie swoja wage i wzrost JA mam 58 kg 168 cm 58-57-56-55-54-53-52-51-50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ostatnie od 5-10 kilogramow ktore nam zostaly ;)zapraszam
dobra ja tez musz w tali zrzucic na 65cm teraz jest 80.Terz mam motywacje musi sie udac po 100 brzuszków bede robic dziennie zobaczymy ile mi to zajmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witaj
![]() Jesteśmy w podobnej sytuacji - ja już schudłam z 73 kg do 60, przez święta 2 nadrobiłam, ale moim celem jest 56 kg, więc czas się wziąć za siebie ponownie. Znowu czeka mnie słodyczowy odwyk ![]() ![]() Przyznam Wam się, że przeraża mnie to ile zaprzepaściłam w te święta - rozleniwiłam się i teraz nawet nie chce mi się ćwiczyć, jeść TYLKO zdrowo itd. Ale od DZIŚ zaczynam znowu na poważnie, bo przecież to moje ciało, mam je tylko jedno i mam prawo być z niego dumna. Hihi... przepraszam za te dziwne teksty, ale lubię się tak motywować ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
witam, dołanczam do was
![]() 20 kg za mną, jeszcze jakieś 3 kg przede mną napewno, może zawalcze o 5 kg, a 7 kg to marzenie ![]() ![]() pzodrawiam wszystkie laseczki ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witam ostatnie kg. najciężej zrzucic oj wiem cos o tym. :/
Moja waga poczatkowa 62 obecna 54 wzrost 167 cel 50 kilo ![]() Diety trzymam się już od tygodnia prawie ![]() Moja dieta 1001 kalorii ![]() pozdrawiam miłego weekendu ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Moze kazda z nas napisze co dobrego zrobila dzis dla siebie? co zjadłyscie dobrego itd Ja np na sniadanko wszamałam serek wiejski na drugie bananka z jablkiem na obiadek troszke kaszy z gulaszem a na kolacje chyba 2 jajeczka wszamię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
co dobrego zrobiłam dziś dla siebie...?? hmm
![]() dla mnie chyba nic, ale mężowi na kolacje zrobiłam frytki z kebabem w sosie czosknowym ![]() ![]() a dla mnie bedzie serek wiejski z tartą gotowana marchewką z cebulka i ogórkiem ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja mam 174 i waze gdzies z 63 kg nie wiem dokładnie bo dawno sie nie ważyłam nie mam wagi w domu i tak to jest ale rezultaty sama widze .dzisiaj zjadłam:2 kanapki z szynka 3 paluszki rybne 2 jabłka i 3 ogórki konserwowe ale jutro postaram sie mniej zjeśc trudne sa poczatki diet aa i cwiczyc bede wieczorkiem zobacze te cwiczenia 8 min
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak swoją drogą, dziewczyny - macie świetne rezultaty w odchudzaniu! Chciałabym już ważyć tyle co Wy ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
_ell_
![]() ![]() bedę CIe wspierać ![]() ![]() laseczki walczymy, w trosce o piekne ciałko ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny wczoraj dzien dietki jako tako bez grzeszkow dzis chyba rowniez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że milusia1991 podobnie! Dołączam o ile mi starczy motywacji. ![]() Edytowane przez MagdalenaMonka Czas edycji: 2010-01-13 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
u mnie jak zwykle bez pokus
![]() ![]() waga znowu spada, po 2tyg światecznej stagnacji ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.