|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
8 pozycji. Oddam za nie pół wątku!!!szukam i jestem w stanie oddać baaaardzo dużo za: * NOWIUTKIE damskie i męskie zestawy kosmetyków (na prezenty )* inne zestawy np.świeczki, kadzidełka też na prezenty ![]() * Dior- Higher Energy * Lacoste- Touch of Pink ![]() * Calvin Klein Eternity ![]() * Escada- Magnetism ![]() * saszetki Inneov Cellulite *KSIĄŻKI O ZDROWYM STYLU ŻYCIA, ODŻYWIANIU
|
|
|
|
|
#2 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: 8 pozycji. Oddam za nie pół wątku!!!
moge zaproponowac odlewke higher energy diora 4ml w fioleczce i zestaw: zel i krem do rak fleur de noel yves rocher rozowy [zapach zimowej rozy Bozego Narodzenia] albo zel pod prysznic + balsam sephora lemon meringue [pianka cytrynowa]. oczywiscie kosmetyki wszystkie nowe.
u Ciebie widzi mi sie WAX, blyszczyk clinique i bedtime 50ml ![]() edit: a jeszcze mi sie przypomialo ze mam zel i balsam aquoliny po 125ml zapach cukier puder. nowe, ofkors ![]() edit2: i w watku z ksiazkami mam swieczki
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-12-03 o 18:53 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja szukam dobrego podkładu (kolor naturalny) oraz pudru. Posiadam na wymiane cienie CLINIQUE, cienie mineralne BARE MINERALS, nowy krem EUCERIN do suchej skory .
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Brazylijko
![]() Standardowo mam dla Ciebie książeczkę o zdrowym odżywianiu (o ile się nie mylę to nasze trzecie podejście do wymiany )Fiedzia, oznajmiła Ci cego szuka. Ciesz się
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#7 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Jeżeli jeszcze aktualne--> ja mogę zaproponować ŚWIECZKI
![]() Robione przeze mnie Tylko nie wiem, co ty oferujesz Świeczki topie z nowej parafiny Nie mam dużo zdjęć, ale mogę zrobić świecę na twoją prośbę, potem zrobić zdjęcie i jeżeli będzie ci się podobała to możemy się wymienić (te świeczki robię domową metodą). Jeżeli jesteś zainteresowana, napisz do mnie. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

)

Świeczki topie z nowej parafiny