|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Cienie Isadora Lancome , konturówki do oczu i depiltor Braun
Jak w tytule...
Cienie Lancome w kolorach filetu (Angora/Plumage), Isadora w odcieniach zlota (Frosty Sienna 28) oba uzyte 3-4 razy. Kredki: Rimmel kolor Denim uzyta raz Avon -wysuwana- kolor oberżyny, ilośc widoczna na zdjeciu Depilator Braun: uzyty kilka razy. Mam do niego zasilacz i pędzelek do czyszczenia glowicy. Pędzelek WEMA do kresek NOWY Potrzebuję: kremy LPR, inne tez mile widziane, równiez przeciwzmarszczkowe tusz pogrubiający czarny cienie do oczu w odcieniach niebieskich zielone i niebieskie kolczyki bądz inna bizuteria w tym kolorze zapachy Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2010-01-06 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie Isadora Lancome , konturówki do oczu i depiltor Braun
mam fajne,nowe cienie poczwórne IsaDoraw kolorze niebieskim,czy masz coś poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Mam jeszcze Isadora cien podwojny głeboki róż + fiolet Pink Lilac 15
a coś konkretnego potzrbujesz, mysle z cos jeszcze znalazlabym do wymiany Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2010-01-06 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wejdz na mój wątek link w podpisie
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- potrzebuje bazę dobrą,chętnie kryjącą naczynka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może masz coś z mojejlisty?poszperaj,chet nie wymienie cienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana tym:
Cienie Lancome w kolorach filetu (Angora/Plumage) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za oba cienie?
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
moze chcesz wode termalną Aven, psiknieta ze 4 razy. Bardzo fajna, delikatna. Dostalam jako prezent ale nie jest dla mnie niezbędna wiec mogę odstąpić.
dalej... balsam Lierene nawilzajacy, NOWY. Nieotwierany. Odzywka do włosow ELSEVE, 150ml, filetowa. Nieuzywna. Masc parafinowa OILAN. I jeszcze mam cienie poczworne Lancoma z lekkim brokatem jesli interesuja cie spisze numer. PUPA cien sypki szary, odsypany w pudeleczko z Sephory. Bourjois liner w kolorze oberzyny Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2010-01-06 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na cienie lancome
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- jeśli mozesz to przeslij mi fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś w moich obu watkach za wodę termalną Avene,którą komuś proponowałaś?Jaka jest jej pojemnośc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Cienie Isadora
![]() ![]() ddiana, co to za cienie te niebieskie, chodzi mi o nazwe bądź numer. Avene woda poj 150ml, wątki przejrzę. Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2010-01-07 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja byłam jeszcze zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To przejrzyj prosze,może coś Cię za nią zainteresuje.Mam min komplet: bransoletka i regulowany pierścionek ale nie w takich kolorach jak szukasz.Fotka jest w wątku(tym co ma napis nieaktualny).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
IsaDora Eye Shadow Quartet 22 ELEGANT BLUE.mam gdzieś fotkę w swoim wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
nic nie znalazlam
![]() Cytat:
![]() ddiana, widzialam fotke ale byla ciut niewyrazna dlatego poprosilam o dokladną nazwę Zerknelam na all, sa te cienie... i chyba perlowe czy z jakąś miką... jak one wygladają, mozesz cos napisać, bardzo widoczne te polyskliwości? Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2010-01-07 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
3kolorki są lekko drobinkowe i jeden matowy.tylko ja nie chcę IsaDory,mam gdzieś jeszcze resztki tego ametystu:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Te ok 6 ml też wystarczy na jakis czas i cenowo mniej więcej tez wychodzi podobnie jak woda,więc może sie jednak skusisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.