|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Coś do manicure... - pytanko ;)
Dziewczyny powiedzcie mi co moge dolać do wody, w której podczas wykonywania manicure moczy się paznokcie w wodzie... chodzi mi o jakieś krople, preparat, olejek... no nie wiem co.... szukam w necie jakiś olejków do wody specjalne...ale nic nie moge znaleźć... znacie jakieś nazwy dobrych preparatów do rozmiękczania skórek i ochorny paznokci???
![]() I jeszcze może ktoś by mi poradził jakiś dobry i tani peeling do rąk ??? znacie coś dobrego i wydajnego??? no i gdzie można kupić? ![]() Z góry dzięki ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Coś do manicure... - pytanko ;)
firma cuccio ma takie kulki do manicure, dziewczyny sobie chwialą, ja nigdy tego nie próbowałam, ale moze warto poszukać w tym kierunku jezeli zalezy Ci na moczeniu rak, ja osobiscie uwielbiam prepatat do skórek sally hansen, w niebieskiej buteleczce. na KWC ma same pozytywy
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Możesz wsypać sól morską
![]() ![]() Byle nie mydło, bo wysusza.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Rossmann tez ma takie kulki do manicuru (podobne do Cuccio), ale nie używałam, więc nie wiem jak się sprawują...
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- ...a z bajerów polecam tez z Cuccio liście wodne czy jakoś tak się nazywają... kosztują ok.10zł za opakowanie, które wystarczy do mani lub pedi na kilka razy. fajnie też wygląda i dobrze działa na zmysły dodane do wody cieniutkie plasterki pomarańczy lub/i cytryny... ![]() ...i w ofercie OPI posiada SPA manicure - taki cudny pomarańczowy... proszek do wody, peeling i masełko, no ale to nie jest najtańsze... ...a co do taniego peelingu to rownież polecam fusy z kawy mieszane z czym kto chce dla poślizgu - najtaniej to z wodą, ale również z płynem pod prysznic czy olejem jadalnym, oliwą z oliwek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Takie kulki na allegro rowneż dostaniesz. A peelingi ma super Fermona
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.