|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ślubne rady - Mielec, okolice
Cześć dziewczyny
Czy któraś z was organizowała, lub była zaproszona na ślub w Karczmie Polskiej w Mielcu ? Planujemy z ukochanym ślub w 2018r. i niedługo mamy zamiar rozglądać się za salą itd, myśleliśmy właśnie o Karczmie Polskiej Jestem ciekawa czy któraś z was miała do czynienia z weselichem tam ? Jeśli tak to jakie wrażenia ?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ślubne rady - Mielec, okolice
Hej
Ja jestem z okolic Niestety w karczmie nie miałam okazji być. My organizujemy wesele w Imperium w 2018 roku.
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
My tez 2018
My mieliśmy okazje być w imperium na zabawie sylwestrowej ale jakoś nam sie nie podobało ;(Myślimy też o Iskierce ale sami do końca nie wiemy co z tego wyjdzie , a ciekawi nas baaaardzo ta Karczma
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O karczmie słyszałam negatywne opinie, o Imperium w sumie kilka tez, ale jak wiadomo ile ludzi tyle opinii A powiedz, co było nie tak w Imperium? Teraz bardzo na topie jest Zajazd Anna i Astoria, ale ani tu ani tu nie mieli wolnej sali wtedy kiedy chcielismy
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o Imperium to przede wszystkim jedzenie... To co nam tam podano to był jakiś koszmar, większości nie zjedliśmy ;( Po prostu jak dla nas niesmaczne. Do tego mały wybór przekąsek na stole. W dodatku siedzieliśmy przy samym wejściu do kuchni, drzwi non stop otwieranie przez co było zimno a nad nami jeszcze klimatyzacja, nie bawiliśmy się rewelacyjnie, ale może to i też kwestia gustu, smaków
Po tym właśnie wieczorze nie jesteśmy miło nastawieni co do tej restauracji :p O Karczmie czytałam na internecie właśnie sporo negatywnych opinii ale takich sprzed kilku lat więc nie mam pojęcia czy dalej tak jest... Sama nie wiem co myśleć. Jak dla nas Astoria ładna (ta 1 sala, chociaż nie powala) ale za duża, nasze wesele będzie raczej z tych skromniejszych jeśli chodzi o ilość osób
Edytowane przez nuti_ Czas edycji: 2016-10-30 o 21:58 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Karczmy nie odwiedziliśmy z powodu 2 poziomów, góra do jedzenia dół do tańczenia, albo na odwrot Jeśli chodzi o jedzenie w Imperium to właśnie kilka lat temu mówiono ze jest nie dobre, ostatnie opinie mówią ze niby się oprawilo, przed weselem musimy tam iść koniecznie na obiad, żeby w dniu wesela nie było zdziwienia
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Iskierke już mieliśmy okazję oglądać , jest śliczna, jedyny minus który nas trzyma to wygląd zewnętrzny. Nie jest za pięknie, a wiadomo jak to w dniu ślubu zdjęcia przed lokalem pewnie robione też będą, dlatego przez to się wahamy.. Nie ma ogródka, ogólnie miejsca żeby gdzieś na spokoju wyjść. W Karczmie też słyszałam o tych dwóch piętrach, co nie ukrywam dla nas byłoby problemem, ale słyszałam że dobudowali nową sale i mam nadzieję że jest ona taka że pomieści i parkiet i gości ale to się dowiemy dopiero jak pójdziemy oglądać
Zostaje nam też Atena ale jak mówie sami nie wiemy... No my też mamy zamiar najpier wybrać się na jakąś kolacje do tego lokalu na który postawimy
Edytowane przez nuti_ Czas edycji: 2016-10-30 o 22:36 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Atenie byłam kiedyś, jedzenie ok ale przeszkadzał mi hałas na sali, każdy ciągle wychodził na zewnątrz. Zaraz za plecami mieliśmy zespół. Ale teraz podobno jakiś remont był to może zmienili rozmieszczenie Zespół, foto, kamerę juz macie? My rezerwalismy w czerwcu i juz wtedy wiele osób miało dużo terminów zajętych, a ja się uparłam na datę 18.08 wiec tym gorzej ciężko było
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Będziemy musieli dobrze pomysleć nad tą salą
My w sumie jeszcze nic nie mamy zarezerwowane, planujemy zacząć po nowym roku, ponieważ mamy date w czerwcu stwierdzilismy że półtora roku wcześniej to rozsądny czas na rezerwacje Nie chcemy też popadać w przedślubną paranoję 2,3 lata wczesniej.. :p Mam nadzieje że to będzie odpowiedni czas W Styczniu planujemy zamówić salę orkiestrę i fotografa bo z kamery zrezygnowaliśmy
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My ślubujemy w sierpniu 2018, w czerwcu br roku rezerwowalismy. Miesiąc temu "nasz" zespół zamknął kalendarz na 2018. Jak się nie ma konkretnych oczekiwań, na konkretną datę to może rzeczywiście jest łatwiej Powodzenia w szukaniu sali, daj znać jak poszło
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
My planujemy 16.06.2018r. Więc konkretna data jest :pTroszke mnie wystraszyłaś... Ale mam nadzieje że uda nam się wszystko zorganizować A jaki wybraliście zespół jesli można wiedzieć ?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas właśnie najgorzej z zespołem było, foto i sala mieli tylko parę dat zaznaczonych na 2018. Kalejdoskop
|
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam nadzieje że nie będziemy miec problemów i nam się uda ![]() Kalejdoskop nie słyszałam o nich a skąd są? Nam ciężko się zdecydować ale z tego co czytałam to zespół Komfort ma baaardzo dużo dobrych opinii A wy umawialiście się na spotkanie z zespołem żeby przesłuchac jak grają na żywo czy tylko przez internet ? ;p
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O Komforcie ja nie słyszałam Nie byliśmy choć była taka możliwość, niestety czasu brak, przez internet i z poleceń
|
|
|
|
#15 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A jak jest u Ciebie z wystrojem? W sensie planujecie jakiś kolor przewodni?? kwiatów, dodatków ? ![]() Słyszałam że o kolorze trzeba decydować w zależności od pory roku i miesiąca chociaż nie każdy tak robi ;p Edytowane przez nuti_ Czas edycji: 2016-10-31 o 08:50 |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ty będziesz zamawiala dekoratorke? Chciałabym mieć ładnie przystrojony kościół, ale jeśli będzie więcej PM w tym dniu będę myślała z nimi ustalić i się złożyć, tak to podobno się robi
|
|
|
|
#17 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Raczej sami będziemy wszystko planować. O kolorze jeszcze nie zdecydowaliśmy bo wszystko własnie zalezy na jaką sale postawimy A Ty myślisz żeby kogoś zatrudnić do dekoracji?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiele osób zachwala bukietomanie, zamawiasz wszystko przez internet oni przyjeżdżają i ci robią, o tym pomyślę
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Czy któraś z was organizowała, lub była zaproszona na ślub w Karczmie Polskiej w Mielcu ? Planujemy z ukochanym ślub w 2018r. i niedługo mamy zamiar rozglądać się za salą itd, myśleliśmy właśnie o Karczmie Polskiej
Jeśli tak to jakie wrażenia ?

w 2018 roku.

O Karczmie czytałam na internecie właśnie sporo negatywnych opinii ale takich sprzed kilku lat więc nie mam pojęcia czy dalej tak jest... Sama nie wiem co myśleć. Jak dla nas Astoria ładna (ta 1 sala, chociaż nie powala) ale za duża, nasze wesele będzie raczej z tych skromniejszych jeśli chodzi o ilość osób