|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Czy ktos mi pomoze?:)
Zakladam tutaj watek poniewaz mam ogromna prosbe
![]() Szukam czegos dobrego na wagry na nosie, nie moge juz sobie z nimi poradzic, mam juz nawet blizny....nie oczekuje calych kosmetykow ale moze macie cos na wykonczeniu, albo juz Wam jest niepotrzebne? potrzebuje czegos naprawde skutecznego....bo jak nie to odetne sobie nos, przyrzekam! mam juz tego dosyc. ![]() ![]() ![]() z gory przepraszam za to lekkie zamotanie i dziekuje za pomoc ![]() zapraszam do moich obydwu watkow ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- up
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy ktos mi pomoze?:)
hey
![]() mam paski na wągry na nosie NIVEA i krem ZIAJA PRO (podobno jest dobry na blizny potrądzikowe - przynajmniej koleżance pomaga ![]() Zajrzyj do mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Tylko niestety nic u Ciebie mnie nie interesuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Emilcia_1616 kup plasterki na nos loreal,świetnie usuwają zaskórniki.jakbys miała dojście to super na blizny strivectin-SD,drogi strasznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za porade ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
szczerze to ja polecam wizytę u dermatologa, masz 99% szansy na usunięcie lub przynajmniej zmniejszenie problemu, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze rzeczywiscie sie wybiore ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w wątku krem redukujący zmiany potrądzikowe Soraya, jest na pompkę, myślę, że zostało jakieś 50% na pewno. Jak dla mnie też dobrze nawilża.
Tak jak ktoś napisał wyżej - kosmetyczka może pomóc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.