Kupić czy nie ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 09:42   #1
strawberry55
Raczkowanie

Exclamation

Kupić czy nie ;)

cześc szukam jakiejś fajnej torby do szkoły, takiej żeby wszystko się w niej mieściło i zastanawiam sie nad tą

http://www.cogdziezaile.pl/index.php...rba-new-yorker

nie wiem tylko czy ten materiał jest dobry tzn czy np nie zniszczy się szybko, czy nie będzie farbował itp. A wy jak myślicie??
strawberry55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 10:16   #2
manio
Zakorzenienie

Dot.: Kupić czy nie ;)

Bardzo ładna jak ogłądałam w sklepie tą torbe tylko, że brązową (sama chciałam ją kupić) to stwierdziłam, że raczki moga sie szybko nadrywać a też chciałam na uczelnie sobie taką kupić...
Najlepiej jak wupowie sie jakaś dziewczyna która posiada torbę..

A i jak dla mnie to zbyt mała nie zmieściłabym w niej moich zeszytów i książęk
manio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 10:49   #3
Inessia
Zadomowienie

Ja osobiście bym się na nią nie zdecydowała raczej. Jest zamszowa, a moim zdaniem nie jest to zbyt praktyczny materiał na torbę do codziennego noszenia
Również szukam teraz torby do szkoły.
Skłaniam się ku podobnej do tej, którą Ty chciałaś, ale z Primarka (tańsza+ekoskóra, łatwiejsza do wyczyszczenia). 'Przeraża' mnie jednak jej popularność. Nie lubię mieć takich samych rzeczy jak pół szkoły.
Fajne torby widziałam w ccc i deichmann, ale nie wiem jak z ich wytrzymałością.
Inessia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 11:09   #4
strawberry55
Raczkowanie

Tak właśnie myslałam , będę chyba musiała poszukac innej torby
a szkoda bo ta bardzo mi się podobała a mogłabyś wstawic link do tej z PRIMARKA ?? wiem chyba o ktora chodzi ale nie jestem pewna

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

http://www.tylkotorebki.pl/p98,modna...tro-szara.html znalazłam jeszcze niedawno taką, ale wolę torebkę kupic w sklepie a nie przez internet, raz zamawiałam na allegro i okazała się bardzo nietrwała
Stary 2011-07-30, 12:17   #5
Inessia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strawberry55 Pokaż wiadomość
http://www.tylkotorebki.pl/p98,modna...tro-szara.html znalazłam jeszcze niedawno taką, ale wolę torebkę kupic w sklepie a nie przez internet, raz zamawiałam na allegro i okazała się bardzo nietrwała
śliczna ale w moim przypadku się chyba nie sprawdzi, bo nie wiem, czy tylko mi się zdaje, czy zeby ja otworzyc trzeba odpinac te dwa pionowe paski?

Ja myślę o takiej http://allegro.pl/duza-torba-czarna-...728654197.html czarnej lub brązowej
i o takiej http://allegro.pl/atmosphere-primark...735403457.html tylko, że nie jest cała ze skóry ekologicznej i nie jestem przez to przekonana.

Mój problem (coroczny) jeśli chodzi o kupowanie torby polega na kompromisie pomiędzy praktycznością i wytrzymałością, a (co tu ukrywać) estetyką

Bo najpraktyczniejsza wydaje mi się np. ta http://allegro.pl/duza-pikowana-tore...727173321.html
Inessia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 14:01   #6
Insonne
Raczkowanie

Cytat:
cześc szukam jakiejś fajnej torby do szkoły, takiej żeby wszystko się w niej mieściło i zastanawiam sie nad tą

http://www.cogdziezaile.pl/index.php...rba-new-yorker

nie wiem tylko czy ten materiał jest dobry tzn czy np nie zniszczy się szybko, czy nie będzie farbował itp. A wy jak myślicie??
Też chciałam ją kupić. Ale w końcu kupiłam taką ze skóry ekologicznej:
http://moda.allegro.pl/hm-torebka-no...729994866.html
Jeszcze jest cała brązowa i czerwona z takimi samymi brązowymi wstawkami jak w tej musztardowej. Co do ceny to w sklepie kosztuje niecałe 80 zł.
Insonne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-30, 14:18   #7
strawberry55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Insonne Pokaż wiadomość
Też chciałam ją kupić. Ale w końcu kupiłam taką ze skóry ekologicznej:
http://moda.allegro.pl/hm-torebka-no...729994866.html
Jeszcze jest cała brązowa i czerwona z takimi samymi brązowymi wstawkami jak w tej musztardowej. Co do ceny to w sklepie kosztuje niecałe 80 zł.
też zastanawiałam się nad tą z HM, chociaz bardziej podobaja mi się te o które pytałam ale myśle ze ta ma lepszy materiał, a jest duża?? taka że wszystko się w niej mieści??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-30, 14:36   #8
Insonne
Raczkowanie

Cytat:
też zastanawiałam się nad tą z HM, chociaz bardziej podobaja mi się te o które pytałam ale myśle ze ta ma lepszy materiał, a jest duża?? taka że wszystko się w niej mieści??
Jest dosyć pakowna. Mi do liceum wystarczy. Tylko trochę boję się, że pasek nie wytrzyma ciężaru. Moja ostatnia torba z Terranovy miała dużo grubszy, a rozwaliła się po miesiącu. Najlepiej wybierz się do H&M i obejrzyj ją.
Stary 2011-07-30, 15:02   #9
strawberry55
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Insonne Pokaż wiadomość
Jest dosyć pakowna. Mi do liceum wystarczy. Tylko trochę boję się, że pasek nie wytrzyma ciężaru. Moja ostatnia torba z Terranovy miała dużo grubszy, a rozwaliła się po miesiącu. Najlepiej wybierz się do H&M i obejrzyj ją.
Wybiorę się na pewno bo innej chyba nie znajde, zawsze mam z tym problem, do szkoły trzeba nosic tyle rzeczy :/
Stary 2011-07-30, 15:14   #10
Insonne
Raczkowanie

Cytat:
Wybiorę się na pewno bo innej chyba nie znajde, zawsze mam z tym problem, do szkoły trzeba nosic tyle rzeczy :/
Ja ostatniego roku przestałam nosić niektóre rzeczy. Książkę od polskiego przez cały rok przyniosłam do szkoły jeden raz. Z wosu nawet nie kupiłam jej, a z angielskiego zgubiłam. Jak mi się wszystko nie mieściło to wyciągnęłam coś i od razu lepiej. Oczywiście trzeba wiedzieć u kogo można sobie pozwolić na to.

Edytowane przez Insonne
Czas edycji: 2011-07-30 o 15:21 Powód: sens ;)
Stary 2011-08-09, 09:03   #11
golacola
Przyczajenie

mam do sprzedania golacola@interia,pl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tornister_4.jpg (15,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tornister_1.jpg (27,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tornister_5.jpg (30,4 KB, 3 załadowań)
golacola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 09:04   #12
golacola
Przyczajenie

mam do sprzedania skóra naturalna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tornister_5.jpg (30,4 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez golacola
Czas edycji: 2011-08-09 o 09:06
golacola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-09, 09:07   #13
poldzia89
Zadomowienie

podoba mi się. ale wolałabym jednak ze skórki ;/ bo myśle że ta szybko się zniszczy

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości