|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
demetrios 9699
Prośba o pomoc
Dziewczyny bardzo proszę Was o pomoc. Nie mam bladego pojęcia czy do mojej sukni ślubnej tj, suknia demetrios 9699 będzie pasować welon? Moja siostra uważa, iż będę wyglądała zbyt księżniczkowato. A Wy jak sadzicie? A może lepiej wyglądałyby długie kolczyki z bransoletką [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/tatko/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/tatko/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: demetrios 9699
Musisz wrzucić jeszcze raz zdjęcie bo się nie załadowało.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
welon jak najbardziej... moja siostra ma podobny model sukni i tez ma welon i wygląda to razem slicznie
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Myślę, że welon będzie pasował, ale nie za długi, żeby nie zasłaniał trenu.Taki za ramiona, ewentualnie do końca pleców.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oczywiście że powinnaś założyć welon. Tylko tak prosty tzn. bez żadnych haftów, cekinków i innych zdobień, zrezygnuj nawet z lamówki która obszywane są welony. Ja również mam dość zdobną suknię iwłaśnie taki welon wybrałam.
Zgadzam się również z poprzedniczką, nie może być za długi, żeby nie zasłonił trenu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.