O co mu chodzi? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-01-13, 23:27   #1
LadyMariposa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

O co mu chodzi?

Pozna³am ch³opaka i z pocz±tku by³ bardzo mn± zainteresowany, adorowa³, kokietowa³, chcia³ siê spotykaæ. potem nagle ni z gruszki nie z pietruszki przesta³. utrzymuje ze mn± kontakt, gadamy a tak¿e rozmawiamy przez neta, ale traktuje mnie typowo jak kole¿ankê. Dawa³am mu znaki, ¿e mi siê podoba, on te¿ by³ ciekawy... kole¿anka twierdzi ¿e zauwa¿y³ ¿e chcê siê anga¿owaæ a on chcia³ tylko zabawy i dlatego zmieni³ stosunek. Nie rozumiem w ogóle takiego zachowania... Mo¿e która¶ z was trochê mi podpowie, je¶li lepiej wiecie co sie dzieje w mêskich mózgach, bo mnie to bardzo intryguje no i przykro mi, bo bardzo go polubi³am... Pozdrawiam
LadyMariposa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-13, 23:50   #2
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873
Dot.: O co mu chodzi?

Mo¿e pozna³ inn± i teraz j± kokietuje...
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 00:19   #3
limonka1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 255
GG do limonka1983
Smile Dot.: O co mu chodzi?

Cytat:
Napisane przez lexie Poka¿ wiadomo¶æ
... a mo¿e Autorka by³a do¶æ "bierna" i facet da³ jej "pole do popsiu", by mog³a pokazaæ, ¿e jej te¿ zale¿y na rozwiniêciu tej znajomo¶ci?
limonka1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 00:26   #4
ZAQOCHANA
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 816
GG do ZAQOCHANA

Cytat:
Napisane przez LadyMariposa Poka¿ wiadomo¶æ
Pozna³am ch³opaka i z pocz±tku by³ bardzo mn± zainteresowany, adorowa³, kokietowa³, chcia³ siê spotykaæ. potem nagle ni z gruszki nie z pietruszki przesta³. utrzymuje ze mn± kontakt, gadamy a tak¿e rozmawiamy przez neta, ale traktuje mnie typowo jak kole¿ankê. Dawa³am mu znaki, ¿e mi siê podoba, on te¿ by³ ciekawy... kole¿anka twierdzi ¿e zauwa¿y³ ¿e chcê siê anga¿owaæ a on chcia³ tylko zabawy i dlatego zmieni³ stosunek. Nie rozumiem w ogóle takiego zachowania... Mo¿e która¶ z was trochê mi podpowie, je¶li lepiej wiecie co sie dzieje w mêskich mózgach, bo mnie to bardzo intryguje no i przykro mi, bo bardzo go polubi³am... Pozdrawiam

Nie wiem co CI poradzic bo sama mam ostatnio odrobine podobny problem. Z tym ,ze my planowalismy juz slub i posiadanie potomka
Faceci sa dziwni i najlepiej bedzie jesli spytasz sie wprost czego sie mozesz spodziewac. Ja to zrobilalam, no moze inaczej to ujelam ,ale slysze zawsze to samo, ze jestem jedyna kobieta ,z ktora chce spedzic zycie ,i ze nie ma o czym dyskutowac bo on nigdy w zyciu zdania nie zmieni Mimo ,ze zachowanie na to nie wskazuje. Wiec uwazam ,ze musisz pogadac z nim o tym szczerze i zycze powodzenia

"A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of "...

"Lubie ta aurê ciemno¶ci, która go otacza. Lubie jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie ponury, niczym noc bez gwiazd".
ZAQOCHANA jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 07:14   #5
nicka01
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 233

Cytat:
Napisane przez ZAQOCHANA Poka¿ wiadomo¶æ

Faceci sa dziwni i najlepiej bedzie jesli spytasz sie wprost czego sie mozesz spodziewac.
Co Ty w ogóle mówisz,
jak to sobie wyobra¿asz? Dziewczyna niedawno pozna³a go¶cia, nawet nie ma pewno¶ci jakie s± jego zamiary wobec niej i ma podej¶æ do niego i zapytaæ : Ej sory, chcia³by¶byæ ze mn±, masz jakie¶ plany wobec mnie, czy tylko chcia³e¶ mnie zaliczyæ?

Je¿eli chcesz spróbowaæ z Tym ch³opakiem spróbuj siê jako¶ do niego zbli¿yæ. Mo¿e zaproponuj niezobowi±zuj±ce spotkanie? Je¿eli Ci odmówi albo na spotkaniu da Ci do zrozumienia, ¿e jeste¶ tylko kole¿ank± bêdziesz musia³a odpu¶ciæ. Nic na si³e, JEGO strata

nie masz ¿adnej szansy ale j± wykorzystaj

nicka01 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 08:25   #6
magic_cat
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Cytat:
Napisane przez lexie Poka¿ wiadomo¶æ
Tak samo pomy¶la³am.

No ale takiej pewno¶ci nie ma.
magic_cat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 08:55   #7
zagubiona89r
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 972

Je¶li go nie olewa³a¶, nie by³a¶ osch³a, ca³kowicie bierna itd. Jednym s³owem je¶li pokazywa³a¶ mu, ¿e te¿ Ci zale¿y to moim zdaniem s± dwa wyj¶cia:

-albo przyjació³ka ma racjê
-albo pozna³ inn± i j± teraz bajeruje

Tak czy siak odpu¶æ sobie.

... znam s³owa, które jak atropina rozszerzaj± ¼renice i zmieniaj± kolor ¶wiata. Po nich nie mo¿na ju¿ odej¶æ ...
zagubiona89r jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 10:42   #8
brownayes
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li go nie olewa³a¶, nie by³a¶ osch³a, ca³kowicie bierna itd. Jednym s³owem je¶li pokazywa³a¶ mu, ¿e te¿ Ci zale¿y to moim zdaniem s± dwa wyj¶cia:

-albo przyjació³ka ma racjê
-albo pozna³ inn± i j± teraz bajeruje

Tak czy siak odpu¶æ sobie.

Zgadzam siê.
brownayes jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 13:17   #9
ZAQOCHANA
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 816
GG do ZAQOCHANA

Cytat:
Napisane przez nicka01 Poka¿ wiadomo¶æ
Co Ty w ogóle mówisz,
jak to sobie wyobra¿asz? Dziewczyna niedawno pozna³a go¶cia, nawet nie ma pewno¶ci jakie s± jego zamiary wobec niej i ma podej¶æ do niego i zapytaæ : Ej sory, chcia³by¶byæ ze mn±, masz jakie¶ plany wobec mnie, czy tylko chcia³e¶ mnie zaliczyæ?

Je¿eli chcesz spróbowaæ z Tym ch³opakiem spróbuj siê jako¶ do niego zbli¿yæ. Mo¿e zaproponuj niezobowi±zuj±ce spotkanie? Je¿eli Ci odmówi albo na spotkaniu da Ci do zrozumienia, ¿e jeste¶ tylko kole¿ank± bêdziesz musia³a odpu¶ciæ. Nic na si³e, JEGO strata

Wybacz ,ale jak widac jest to dle niej problem i on jej sie podoba skoro o tym napisala. A ja mialam na mysli tylko to ,ze powinna sie spytac go czy mu sie podoba. Bo rownie dobrze dziewczyna mogla zle zinterpretowac tego chlopaka. Napewno glupota jest proponowac spotkanie skoro wlasnie dopiero co go poznala. Skad moze wiedziec ,ze to nie psychopata? Namolna tez byc nie moze.

"A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of "...

"Lubie ta aurê ciemno¶ci, która go otacza. Lubie jego twarz, smutne oczy. Jest dziwnie ponury, niczym noc bez gwiazd".
ZAQOCHANA jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 13:44   #10
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 825

My nie mo¿emy Tobie pomóc. Nie znamy tego go¶cia i jak przypuszczam Ty te¿ nie za dobrze. Nie wiemy, czy po prostu przestraszy³ siê Twoich deklaracji i z racji, ¿e nie chcia³ robiæ Ci wiêkszych nadziei - ulotni³ siê. Byæ mo¿e by³o tak, jak wspomnia³a Twoja kumpela. Kto wie, mo¿e kiedy spotyka³ siê z Tob±, my¶la³ o innej i odwrotnie?
Nie wiemy tego i nie dowiemy siê, mo¿e poza Tob±.

B±d¼, co b±d¼ - ja da³abym sobie spokój.
CytrynowaPannica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 14:06   #11
pieluchomajtek
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 928

Cytat:
A ja mialam na mysli tylko to ,ze powinna sie spytac go czy mu sie podoba.

No chyba sobie kpisz. Jesli facet nie jest zainteresowany a ma wredny charakter to bedzie mial rycie jak stad do Elblaga

Cytat:
Napewno glupota jest proponowac spotkanie skoro wlasnie dopiero co go poznala.
Czemu glupota? Normalnym jest, ze ludzie sie umawiaja i spotykaja. wiekszosc zwiazkow sie tak zaczyna.
Cytat:
Skad moze wiedziec ,ze to nie psychopata?
Tego nikt nie wie. Kiedy mi chlopak proponuje spotkanie tez nie wie czy nie jestem szurnieta psychopatka
Cytat:
Namolna tez byc nie moze.
Bardziej namolne jest spytanie sie "Czy ja Ci sie podobam" niz zaproszenie na niezobowiazujaca kawe.
je¶li odejdziesz to ju¿ nie wracaj
je¶li chcesz byæ z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje siê i ju¿ nie bêdzie zdradza³
lecz swoje najpiêkniejsze lata stracisz na czekaniu na jego staro¶æ
pieluchomajtek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 14:22   #12
aneeet
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13
GG do aneeet

hmmm zgadzam siê z twoj± kole¿ank±...
jest równie¿ opcja, ¿e po prostu pozna³ inn±, która bardziej go zainteresowa³a.

"- ale to pan jest mê¿czyzn± i na pana spada obowi±zek podjêcia inicjatywy.
- podjêcie inicjatywy? ja?
- a co pan chcia³? nabycie prawa szczania na stoj±co musi swoje kosztowaæ."
aneeet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 15:37   #13
DiviDivi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10

On pewnie nie oczekiwa³ ¿adnego powa¿nego zwi±zku, jedynie flirt, st±d jego zachowanie. W±tpie ¿eby czeka³ jaki¶ konkretny krok z Twojej strony, bo to oznacza³oby ¿e mu zale¿y, wiêc w koñcu sam przej±³by inicjatywê Pozdrawiam
DiviDivi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 18:14   #14
granda16
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 307

A to facet mo¿e kokietowaæ?
granda16 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-01-14, 22:07   #15
Elfir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 836

By³ sobie facet, zaczepi³ laskê, bo fajna z wygl±du. Zainteresowa³ siê, mo¿e nawet umówi³, trochê z ni± pogada³ i doszed³ do wniosku, ¿e nie w jego typie, mimo, ¿e sympatyczna. Tym samym och³odzi³ kontakty do kolezeñskich.

Naprawdê takie to trudne do odgadniêcia?

Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.