|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
O co mu chodzi?
Pozna³am ch³opaka i z pocz±tku by³ bardzo mn± zainteresowany, adorowa³, kokietowa³, chcia³ siê spotykaæ. potem nagle ni z gruszki nie z pietruszki przesta³. utrzymuje ze mn± kontakt, gadamy a tak¿e rozmawiamy przez neta, ale traktuje mnie typowo jak kole¿ankê. Dawa³am mu znaki, ¿e mi siê podoba, on te¿ by³ ciekawy... kole¿anka twierdzi ¿e zauwa¿y³ ¿e chcê siê anga¿owaæ a on chcia³ tylko zabawy i dlatego zmieni³ stosunek. Nie rozumiem w ogóle takiego zachowania... Mo¿e która¶ z was trochê mi podpowie, je¶li lepiej wiecie co sie dzieje w mêskich mózgach, bo mnie to bardzo intryguje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Dot.: O co mu chodzi?
Mo¿e pozna³ inn± i teraz j± kokietuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem co CI poradzic bo sama mam ostatnio odrobine podobny problem. Z tym ,ze my planowalismy juz slub i posiadanie potomka ![]() Faceci sa dziwni i najlepiej bedzie jesli spytasz sie wprost czego sie mozesz spodziewac. Ja to zrobilalam, no moze inaczej to ujelam ,ale slysze zawsze to samo, ze jestem jedyna kobieta ,z ktora chce spedzic zycie ,i ze nie ma o czym dyskutowac bo on nigdy w zyciu zdania nie zmieni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 233
|
Cytat:
jak to sobie wyobra¿asz? Dziewczyna niedawno pozna³a go¶cia, nawet nie ma pewno¶ci jakie s± jego zamiary wobec niej i ma podej¶æ do niego i zapytaæ : Ej sory, chcia³by¶byæ ze mn±, masz jakie¶ plany wobec mnie, czy tylko chcia³e¶ mnie zaliczyæ? ![]() Je¿eli chcesz spróbowaæ z Tym ch³opakiem spróbuj siê jako¶ do niego zbli¿yæ. Mo¿e zaproponuj niezobowi±zuj±ce spotkanie? Je¿eli Ci odmówi albo na spotkaniu da Ci do zrozumienia, ¿e jeste¶ tylko kole¿ank± bêdziesz musia³a odpu¶ciæ. Nic na si³e, JEGO strata ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 972
|
Je¶li go nie olewa³a¶, nie by³a¶ osch³a, ca³kowicie bierna itd. Jednym s³owem je¶li pokazywa³a¶ mu, ¿e te¿ Ci zale¿y to moim zdaniem s± dwa wyj¶cia:
-albo przyjació³ka ma racjê -albo pozna³ inn± i j± teraz bajeruje Tak czy siak odpu¶æ sobie.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 491
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 825
|
My nie mo¿emy Tobie pomóc. Nie znamy tego go¶cia i jak przypuszczam Ty te¿ nie za dobrze. Nie wiemy, czy po prostu przestraszy³ siê Twoich deklaracji i z racji, ¿e nie chcia³ robiæ Ci wiêkszych nadziei - ulotni³ siê. Byæ mo¿e by³o tak, jak wspomnia³a Twoja kumpela. Kto wie, mo¿e kiedy spotyka³ siê z Tob±, my¶la³ o innej i odwrotnie?
Nie wiemy tego i nie dowiemy siê, mo¿e poza Tob±. B±d¼, co b±d¼ - ja da³abym sobie spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 928
|
Cytat:
![]() ![]() No chyba sobie kpisz. Jesli facet nie jest zainteresowany a ma wredny charakter to bedzie mial rycie jak stad do Elblaga Cytat:
Tego nikt nie wie. Kiedy mi chlopak proponuje spotkanie tez nie wie czy nie jestem szurnieta psychopatka Bardziej namolne jest spytanie sie "Czy ja Ci sie podobam" niz zaproszenie na niezobowiazujaca kawe.
je¶li kochasz to wybacz je¶li wybaczysz to nie wypominaj je¶li nie masz si³ to odejd¼ od niego je¶li odejdziesz to ju¿ nie wracaj je¶li chcesz byæ z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje siê i ju¿ nie bêdzie zdradza³ lecz swoje najpiêkniejsze lata stracisz na czekaniu na jego staro¶æ |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hmmm zgadzam siê z twoj± kole¿ank±...
jest równie¿ opcja, ¿e po prostu pozna³ inn±, która bardziej go zainteresowa³a.
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
On pewnie nie oczekiwa³ ¿adnego powa¿nego zwi±zku, jedynie flirt, st±d jego zachowanie. W±tpie ¿eby czeka³ jaki¶ konkretny krok z Twojej strony, bo to oznacza³oby ¿e mu zale¿y, wiêc w koñcu sam przej±³by inicjatywê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 307
|
A to facet mo¿e kokietowaæ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 836
|
By³ sobie facet, zaczepi³ laskê, bo fajna z wygl±du. Zainteresowa³ siê, mo¿e nawet umówi³, trochê z ni± pogada³ i doszed³ do wniosku, ¿e nie w jego typie, mimo, ¿e sympatyczna. Tym samym och³odzi³ kontakty do kolezeñskich.
Naprawdê takie to trudne do odgadniêcia?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.