|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Żandarm na emeryturze
|
Szybki lifting-serum, ampułki
Kochane Wizażanki, pytam w imieniu mojej mamy, czy znacie jakieś skuteczne serum, ampułki, które dadzą (doraźnie) efekt wygładzenia zmarszczek i lepszego napięcia skóry? Wystarczy na parę godzin, na tzw. "wielkie wyjścia".
Czy to już z pogranicza cudów? ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: Szybki lifting-serum, ampułki
Witam!! Najlepiej załatwić tą sprawę w jakimś sprawdzonym salonie kosmetycznym, oddac się w ręce profesjonalistki! Mama wyjdzie z salonu jak nówka!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Podobno masaż twarzy techniką Rosenberga działa cuda (choć doraźne
![]() Pod makijaż polecam "Beauty Flash Balm" Clarins'a, moja recenzja tu: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3736 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Takie serum posiada tez Lierac; Ceny niestety nie znam.
Szczegóły: AQUA-LIFT - serum o natychmiastowym działaniu wygładzającym Doskonale odświeża, natychmiast przywraca witalność zmęczonej skórze. Zawiera w wysokim stężeniu substancje wygładzające zmarszczki, nawilżające, ujędrniające i rozświetlające cerę. Długotrwały efekt nawilżający i natychmiastowy efekt liftingu - pojawiają się dzięki: • Wygładzającym mikrosferom, które jak pęczniejący pop-corn, wypełniają zmarszczki i poprawiają jędrność skóry • Pierwiastkom śladowym i pigmentom matującym o działaniu optycznie redukującym zmarszczki • Intensywnie nawilżającemu fukożelowi • Białkom pszenicy, napinającym skórę DLA KOGO Aktywne kobiety powyżej 25 roku życia DZIAŁANIE Idealna baza pod makijaż, nawilża, wygładza zmarszczki, redukuje drobne niedoskonałości cery, nadaje blask i świeżość SKŁAD 1) NAWILŻANIE - fukożel 2) WYGŁADZANIE - mikrosfery + niskopołyskowe pigmenty 3) ROZŚWIETLENIE - mieszanina pierwiastków śladowych POSTAĆ Półprzeźroczyste serum SPOSÓB UŻYCIA Nakładać tak często jak istnieje potrzeba, można używać z innymi kosmetykami, nadaje się pod makijaż OPAKOWANIE 6 plastikowych, łatwych w użyciu ampułek po 3 ml. każda Nie znam akurat tego serum, ale kosmetyki tej firmy są naprawdę niezłe. ![]() Pozdrowionka AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Żandarm na emeryturze
|
![]()
![]() |
#6 |
Żandarm na emeryturze
|
Dot.: Re: Szybki lifting-serum, ampułki
Postanowiłam odświeżyć ten temat, bo od 2005 roku na rynku pojawiło się o wiele więcej takich produktów, a potrzeby (mojej mamy, a teraz i moje) zostały. Firmy obiecują, ale czy dotrzymują słowa - serów liftingującuch jest wiele i nie sposób sprawdzić każdego osobiście.
Może macie jakieś swoje "must have", skutecznie poprawiające napięcie skóry na wielkie wyjścia? Jeśli tak chętnie się dowiem co to.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.