|  2009-12-13, 15:35 | #1 | 
| Rozeznanie | Ciuchy od dirtydancinggUWAGA! WĄTEK NIEAKTUALNY!!! TWOTRZĘ NOWY UPORZĄTKOWANY,PONIEWAŻ W TYM NIE ZOSTAWIŁAM MIEJSCA NA DOKŁADKI!!! NOWY WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post16446164 1. Mam do zaoferowania śliczne buciki new look,ukryta platforma,super się prezentują. Z wielkim żalem się z nimi rozstaje,niestety są na mnie trochę za małe  Na jedym z bucików są zadrapania na obcasie,nie jest to widoczne podczas użytkowania. malutkie zadrapania na przodzie ( to nie jest w ogole widoczne ) Polecam bo są idealne na zbliżający się sylwester!  Rozmiar 36,małe 37 2.Śliczny sweterek Atmosphere, w stanie bardzo dobrym  kolor szarawy, rozmiar s/m. Polecam  3. Fajny nietoperz,w stanie bardzo dobrym  Ładnie się ciągnie ,więc można ustalać sobie długość.kolor szarawy,rozmiar s/m  polecam! Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-13 o 20:59 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 16:12 | #2 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Ciuchy od dirtydancingg

1.Super nietoperz. Rozmiar M, stan bardzo dobry!   2.Mam na wymianę śliczny t-shirt, niestety zdjęcia nie oddają prawdziwego uroku. Stan idealny ! Rozmiar z metki to M, ale pasuje także na S. Ps.Przepraszam za słabą jakość zdjęć. 3.Mam na wymianę lakierowane czółenka koloru fioletowego. Obcas - 8 cm. Rozmiar na bucie to 40 ale myślę,że jest to 39.Wady starałam się pokazać na zdjęciach,nie są one tak widoczne w trakcie użytkowania jednak nie ukrywam,że są pierwszej nowości  Ewentualne pytania proszę kierować do mnie,chętnie odpowiem  4. Czarna, posiada wstążeczkę która oddziela piersi od brzucha. Rozmiar z metki to m/l moim zdaniem to m  Wstążeczkę możesz wiązać z boku,z tyłu - gdziekolwiek chcesz   Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2010-01-10 o 17:29 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 16:23 | #3 | 
| Rozeznanie | 

1. Oryginalne buty DC w stylu skate! Buty mają ślady użytkowania ale nadal nie straciły na uroku. Posiadam do nich dodatkowe sznurówki. Rozmiar 38, kolor czarny z zielonym.* 2. Śliczne perłowo-różowe buty firmy Adidas. Rozmiar 37,używane,niesamowicie wygodne! 3. Avon Arabian Glow - kolor zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciu, na opakowaniu zmazały się napisy ale, gdy się ktoś dokładnie przyjrzy wszystko widać Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2009-12-14 o 14:35 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 16:29 | #5 | 
| Rozeznanie | 

1.Do zaoferowania mam śliczne buciki Atmosphere . Zakupione na allegro za 100 zł,jednak okazały się za małe,rozmiar 36. Rozstaje się z nimi z wielkim żalem ,ponieważ są przeurocze, były chodzone tylko po domu,poprzednia właścicielka od której je kupiłam mówiła,że również przymierzała je tylko w domu. Zdjęcia nie oddają niestety ich uroku. 2.Bluzeczka Diverse , rozmiar s/m, kolor wpadający w beżowy. Jedyny defekt to dwie malutkie dziurki z tyłu bluzki (pokazałam to na zdjęciu), zupełnie nie widoczne w trakcie użytkowania  Polecam! 3. Czarny pasek na talię  * Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2009-12-29 o 14:40 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 16:44 | #6 | 
| Rozeznanie | 

1.Mam do zaoferowania śliczny strój kąpielowy - zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciach  Kolor brązowy,śliczna ozdoba pod biustem. Rozmiar s/m,założony tylko raz. Polecam  2.Najmodniejszy w tym sezonie strój kąpielowy w panterkę! Rozmiar s/m Staniczek na łączeniu był szyty,ponieważ niteczki się trochę poluźniły (pokazałam na zdjęciu) lecz nie rzuca się to w oczy. Polecam  3.Fenomenalnie pachnący body lotion Amor Amor firmy Cacharel  Marka mówi sama za siebie! Z 50 ml pozostało tyle ile pokazałam na zdjęciu.  4. Sweterek firmy Marks & Spencer. Niesamowity kolor - niestety nie udało mi się go odzwierciedlić na zdjęciu. Rozmiar z metki to L moim zdaniem to jednak M. Rękawki 3/4, stan bardzo dobry. Polecam bo jest niesamowity! Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2009-12-29 o 14:40 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 16:50 | #8 | 
| Rozeznanie | 

1.Modna w tym sezonie panterka  Stan idealny,rozmiar z metki to l, ale jest to zdecydowanie s/m. Pobudź zmysły swego mężczyzny,poczuj się seksownie  2.Niesamowita cytrynowa sukienka na ramiączkach ,pod biustem złote cekinki. Dobrze uszyta. Sukienkę miałam ubraną na jednym weselu.  Z boku na zameczek. Delikatny, lekki materiał. Kolor bardziej słoneczny niż na zdjęciach. Ma cztery małe plamki, nie próbowałam ich jeszcze wybawić ale myślę,że puszczą - niestety nie widać ich na zdjęciach. PIĘKNA! Rozmiar S/M. Jeżeli oddam to za coś wyjątkowego,co absolutnie zwali mnie z nóg!* 3. Ozdoby do paznokci: - hologramy duże : białe i czarne - srebrna trawka - kółka z dziurką blady róż (takie przezroczyste) - biały piasek - niebieskie serduszka ( pomieszane z fioletowymi holo) - moro (niebieski, biały, różowy) - niebieskie gwiazdeczki Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2009-12-29 o 14:40 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 17:07 | #10 | 
| Rozeznanie | 

1. Śnieżnobiała koszulka z szarym motywem na przodzie  Ślicznie się prezentuje - jedyna wada to malutka plamka z tyłu,którą pokazałam na zdjęciu. 2.Spódnica posiada małą plamkę widoczną na zdjęciu ( przed wysłaniem będę próbowała ją wybawić).Kolor ciemno zielony. Myślę,że będzie dobra na osobę noszącą S/ małe M. Sięga do kolan  3.Śliczna panterkowa chusta /apaszka, stan idealny   | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 17:10 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

cos za balsam cacharel i buciki atmosphere? jaki to kolor?

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 17:13 | #12 | 
| Rozeznanie | 

1.Biał kurteczka firmy Cropp Town. Rozmiar z metki M,moim zdaniem to S. Rozstaje się z nią, ponieważ jest mi już trochę za mała. Dla zainteresowanych więcej zdjęć! Z tyłu również haft.* 2.Cieniutki szaliczek w stanie bardzo dobrym. Kolor czerwono-bordowy z brokatem. oże byś stosowany jak apaszka a lub pasek.* 3.Nowy! Uniwersalny krem pielęgnacyjny. polecam  4. Oriflame Illuminate, kolor "skyscarper blue" zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciu, pozostała ilość widoczna na zdjęciu 5. Balsam po opalaniu przywraca wysuszonej skórze właściwy stopień nawilżenia. Przedłuża naturalny kolor skóry po kąpieli słoneczniej balsamu pozostało tyle ile zaznaczyłam na zdjęciu. Polecam!* 6. Spódnica z wysokim stanem - rozmiar M. Niestety zdjęcia nie oddają jej uroku, kolor brązowo-szary. Nie jestem pewna czy chce się z nią rozstawać. Przepraszam,że jej nie wyprasowałam*   Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2009-12-29 o 15:01 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 17:29 | #13 | 
| Raczkowanie | 

cos u mnie za :  śliczne buciki Atmosphere??

__________________ ODPISUJCIE U MNIE!!!  Najchętniej wymienię wszystko na KSIĄŻKI  moje rzeczy na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post15269602 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 17:37 | #14 | 
| Rozeznanie | 

cos u mnie za nietoperza albo którąś z koszulek nocnych?

__________________ [SIZE=4][COLOR=magenta]mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post51050060 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:06 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

1.Super T-shirt Terranova może być twój! Napisy są białe,koszulka kruczoczarna, rozmiar z metki M. Polecam!  coś za ;> 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:16 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

mogę oddać torbe diversa i może coś jeszcze małego dorzucić za jedną koszulke nocną. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1260719402 bardzo mi się podoba. | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:17 | #21 | 
| Raczkowanie | 

cos u mnie za 1.Do zaoferowania mam śliczne buciki Atmosphere . Zakupione na allegro za 100 zł,jednak okazały się za małe,rozmiar 36. Rozstaje się z nimi z wielkim żalem ,ponieważ są przeurocze, były chodzone tylko po domu,poprzednia właścicielka od której je kupiłam mówiła,że również przymierzała je tylko w domu. Zdjęcia nie oddają niestety ich uroku.  ?

| 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:19 | #22 | 
| Raczkowanie | 

Cos u mnie za oba stroje, body lotion Amor Amor firmy Cacharel lub czarny T-shirt?   
				__________________ Wymianka! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=szafa+lexy I can fly but I want his wings I can shine even in the darkness but I crave the light that he brings I can love but I need his heart I am strong even on my own but from him I never want to part | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:27 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za balsam amor amor?

__________________ wszystkowątek | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:36 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:48 | #26 | 
| Rozeznanie | 

1. Czarne reeboki, rozmiar 39. Nie ukrywam,że posiadają ślady użytkowania jednak kolor nie wyblakł, w środku też są bez przetarć  Wszystko starałam się pokazać na zdjęciach. 2. Śliczna intensywnie zielona bluzeczka  Rozmiar m, z tyłu wiązana ( na kokardę lub cokolwiek chcesz ;] ) Brakuje 2 "diamencików" ale nie jest to zauważalne przy użytkowaniu  Polecam,bo jest świetna! 3. Cień do powiek roll on. Użyty zaledwie 2 razy, ponieważ to nie mój kolor. Posiada błyszczące się drobinki, świetnie się rozprowadza. Kolor błękitny,zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciu ( nie udało mi się dobrze odzwierciedlić koloru na zdjęciu ). Gorąco polecam!   | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:55 | #27 | 
| Wtajemniczenie | 

Coś u mnie za 1,2 i 3?   
				__________________ Ciuszki na wymiankę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=537734 Kosmetyki na wymiankę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=571837 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:57 | #28 | 
| Rozeznanie | 

1. Modne spodnie skinny jeans mogą być Twoje! pasują do szpilek jak i butów sportowych,są niesamowite! Rozmiar 38/40 2. Stan bardzo dobry, rozmiar M. Były zwężane u krawcowej, oczywiście zupełnie tego nie widać!  3. Śliczna torebeczka firmy Faith - stan idealny. Czarna lakierowana, pikowana. Oddam tylko za coś super bo jeszcze nie miałam okazji jej założyć i nie wiem czy chce się z nią rozstać  * Edytowane przez dirtydancingg Czas edycji: 2009-12-29 o 14:41 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:58 | #29 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Słupsk- kraina cudów i zjawisk paranormalnych ;) 
				Przekupka: 48 pkt  / 100% pozyt. | 

cos u mnie za: 2.Śliczne perłowo-różowe buty firmy Adidas. Rozmiar 37,używane,niesamowicie wygodne | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 18:59 | #30 | 
| Raczkowanie | 

cos u mnie za buciki z atmosphera?;p

__________________ _________________________ __________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379658 MOJE CIUSZKI  odpisujcie u mnie    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

MY
MY