|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praca w sklepie Diverse
Witam Was serdecznie
![]() Jest to mój pierwszy post na forum ponieważ do tej pory tylko je podczytywałam a teraz spotkała mnie sytuacja w której chcę się Was poradzić ![]() Otóż miesiąc temu roznosiłam CV w centrum handlowym ale nikt nie oddzwaniał więc uznałam, że trudno nie udało się. Dzisiaj dzwoniła do mnie pani ze sklepu Diverse czy jestem nadal zainteresowana pracą bo jeśli tak to zaprasza mnie na 5 godzin próbnych. Bardzo się ucieszyłam więc się zgodziłam na to. I teraz się zastanawiam jak to będzie bo słyszałam o wielu sytuacjach gdzie takie 'godziny próbne' były zwykłym wykorzystywaniem. Dodatkowo tez Pani powiedziała, że chodzi o to jak sobie radze z klientami czy się ich nie boję itd. ![]() Nigdy też nie podpisywałam żadnej umowy o pracę i szczerze trochę mnie to przeraża. Bardzo Was proszę o jakieś rady, opinie i z góry dziękuję ![]() Edytowane przez panna_nikttt Czas edycji: 2012-07-11 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca w sklepie Diverse
Nikt nie pomoże... ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie 5 godzin to zdecydowanie za dużo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Szczerze nie polecam pracyw tym sklepie. Kilka lat temu zostałam zaproszona na dzien probny i chyba było to najdluzsze 12 godzin w moim zyciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zgódź się, ale powiedz, że najpierw chcesz zobaczyć umowę ( w tym wypadku zlecenie) i ją podpisać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jak byłam na próbnych w różnych sklepach to raz dostałam wypłatę za wypracowane godziny za pokwitowaniem, drugim razem problemu nie było bo mnie przyjęli i dopisali mi to do godzin w grafiku ;p więc nie wiem pogadaj na miejscu jak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takze uwazajcie- jak ktos ma zobaczyc jak pracujesz to wystarczy mu godzina-dwie a nie cala zmiana, bez przesady ![]() ![]() ![]() do dzis jestem wsciekla na siebie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
na drugi raz będziesz mądrzejsza
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
poczytajcie sobie też tutaj http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠pl/opinie_czytaj,12186 tam napisałam więcej o mojej przygodzie z tym sklepem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.