![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Crystal Noir,Valentino Rockn'Rose,Cienie Guerlain,Clinique i inne piękności
nieaktualne
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-02-09 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Crystal Noir,Valentino Rockn'Rose,Cienie Guerlain,Clinique i inne piękności
Cos za cienie Clinique? Zrobilam dzis dokladke w watku
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Crystal Noir,Valentino Rockn'Rose,Cienie Guerlain,Clinique i inne piękności
Coś u mnie za Valentino??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Valentino Rock'n Rose 50 ml (ubytek kilka psików), kartonik
cos u mnei?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
pola bardziej mnie zainteresowąły Twoje cienie (kolezanka wlasnie mi przywiozla Double Weara Shell *.*)-Clinique i Guerlainy tylko chce w perfumerii sprawdzic kolory.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
polu, moze za cienie clinique lub guerlain interesuje Cie angel TM albo diesel unlimited?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic nie znalazlam
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- niestety wszystko co by mnie interesowalo juz nieaktualne ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- masz duzo śliczności ale nic mi sie nie przyda ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
angel (zalezy ktory??) ale wiekszosc za slodka dla mnie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
klasyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kochana, cos u mnei za sypanca EL?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie kusza meteorki prasowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
POLU!!!
Zapytam raz jeszcze - nie dostałam d Ciebie odp. Coś u mnie za Valentino?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy cos u mnie wypatrzysz za te rzeczy? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Zrobilam kolejna dokladke. Moze tym razem cos za cienie?
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
wypatrzylam
![]() - BODY SHOP White Musk Soft Satin Body Polish (peeling do ciala), 200 ml - BODY SHOP mini maselko do ciala Nutmeg and Vanilla, 50ml, nowe Clinique mini blyszczyk 04 Rootbeer Superbalm Moisturizing gloss, 5ml ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- fajne masz te meteorytki prasowane ale szkoda ze to testerek bez "pudelka" Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-01-31 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
mogę mieć
![]() od razu mówię, że nie mam pudełka, bo poszedł w świat z drugą połową kulek, swoje trzymam w opakowaniu po sypańcu sisleya w ramach rekompensaty dorzucam metery którymi wcześniej byłaś zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam do nich slabosc... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
tak,poprosze
a to jest ta limitowanka z 2006?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
oto zdjęcia
ps. jako opakowanie mogę również zaproponować pudełko po sypańcu clarinsa (może nawet lepszy bo większy, w tym sisleyowym ciężko mieszać pędzlem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wygladaja fajnie (opakowanie po sisley moze byc).
JEszcze powiedz mi kiedy zostały otwarte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
uczciwie należy przyznać że to limitowanka sprzed kilku lat, ale zapewniam że pachną tak samo intensywnie jak po otwarciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hmm sama nie wiem - nie chcialabym Ci ich blokowac moim niezdecydowaniem...... jednak chyba sie nei zdecyduje
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
a w takim razie co z róem Diora, czy byłabyś skłonna wymienić go na cienie klinika?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na sile nie chce wymienic cieni YSL ale moze bedziesz miala jakies dokladki w najblizszym czasie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.