|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezent dla dziecka.
Z góry przepraszam jeśli dział nie ten, nie bardzo wiedziałam gdzie napisać. Bardzo proszę o radę. Chcę kupić prezent dla dziecka, w tej chwili 9 miesięcy, chłopiec. Ciuszki wszelakie odpadają, mają tego mnóstwo. Prezent w przedziale cenowym 150-200 zł. Może to być coś, co przyda się później. Myślałam o traktorku z przyczepką na pedały, czy to jest fajne? Mały sadzany na rowerek ponoć strasznie się cieszy, stąd mój pomysł na traktorek. Tylko nie wiem czy nie ma problemów z pedałowaniem? Nie za ciężko? Ma ktoś doświadczenie z takim traktorkiem? Ewentualnie jakieś pomysły na inny prezent? Mamy, co kupić brzdącowi, żeby się w kącie nie kurzyło?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gang Iren
|
Dot.: Prezent dla dziecka.
A może jeździk? Będzie łatwiej jechać niż rowerkiem.
My mamy coś takiego: http://di1-3.shoppingshadow.com/imag...st+ride+on.jpg
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla dziecka.
Dziewczyny kochane! Ja potrzebuję pomocy, ponieważ muszę kupić prezent dla swojej 6 letniej chrześnicy. Gdzieś czytałam, że ostatnio modne jest wszystko, co ma motyw Kota Lucjana - torebki, kubki i inne drobiazgi. Prawda to? Wiem, że Giffcik oferuje właśnie coś takiego, ale myślicie, że mała ucieszy się z takiego kubka lub torebki? Dodam, że nie mam swoich dzieci i nie mam pojęcia co one lubią, a mała jest bardzo rozpieszczana przez swoich rodziców. Ja jak zwykle panikuję, ale chce, żeby chrześnica się ucieszyła i była zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.