|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Czy oglądacie metamorfozy na ONTV?
Jestem ciekawa czy oglądacie metamorfozy na ontv.pl internetowa telewizja. Czy odważyłybyście się uczestniczyć w takim programie
![]() Bo ja osobiście za bardzo się wstydzę ale widze że są dziewuchy są odwazne. Ja osobiście chcialam zrobić prezent przyjaciółce i dotarłam do pewnej regionalnej tv obiecali, że zrobią az tu nagle jak wysłałam jej zdjęcia stwierdzili, że nie dadzą rady ![]() ![]() Piszcie co myślicie o takich programach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy oglądacie metamorfozy na ONTV?
Cytat:
Ja lubie ogladac takie metamorfozy jak dziewczyny sie zmieniaja, ubior nie zawsze wychodzi stylistom ale czesciej tak, i jest fajnie ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
niewiedzieli jak jej pomóc bo nie jest gruba ale ma krutką szyję i duuuzy biust a biodra zlewają się z biustem jej wlosy sa tak puszyste. Przepraszam byly bo udalo nam się u innego fryzjera pomóc z fryzurą ale reszata zostala a mnie nie słucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja czasami oglądam Metamorfozy na Polsat Cafe, ale średnio podobają mi się rezultaty
![]() Ale bardzo lubię programy tego typu, to chyba jakaś babska natura po prostu ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
kiedyś były na wtk ale same ładne kobity
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ontv to tv loklana więc jak w bieszczadach mieliby ja ogladac ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
na internecie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ostatnio była para na walentynki dziewczyna oczywiście figura nienaganna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
ontv.pl i na stronie kliknąć online i klikać w kwadrat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
i co już nikt nie pisze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
chyba wam sie cos pomylilo... niewarto tracic czasu na ta telewizje. programy sa produkowane chalupniczo,wygladaja tak,jakby ktos krecil domowa kamera z reki. a ten program o metamorfozach nie ma zadnych specjalistow i nie maja kasy dlatego cala metamorfoza to pomalowanie paznokci szybkie ciecie i ciuchy wypozyczane ze sklepu za darmowa reklame.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
nie no mówili na końcu programu, że dziekują sponsorom więc za darmochę nie jest. A kamera z ręki, nie no aż takich rzeczy to nie zauwazyłam ale to kwestia gustu. Tyle że zazwyczaj te zmiany nie sa wielkie, moż eludzie nie zbyt też się zgadzają
![]() ![]() Ale jak ktoś nic nie wie to dobre i to zawsze jakaś pomoc jest. Ogólnie to lubię sucha porad expertek i podwazać czyjeś zdanie fajna zabawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.