|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odchudzanie z pieczywem SONKO
Kochane, od dzisiaj postanowiłam zastąpić zwykły chlebek pieczywem SONKO. Myślicie, że da się schudnąć na tym pieczywku? Będę jeść tylko to pieczywko oczywiscie z tym na co mam ochote tzn. serek bialy, zolty, wędlinka itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z pieczywem SONKO
Zastąp to normalnym chlebem razowym, graham lub pełnoziarnistym, wszelkie chrupkie chlebki itp. to syf.
Na wizażu każdy Ci to powie... po prostu niezdrowe i tyle. ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Popieram przedmówczynię. Zapomij o pieczywku chrupkim, bo chociaż na kromeczkę ma trochę mniej kalorii to pomyśl, ile tego musisz zjeść, żeby poczuć się usatysfakcjonowana i najedzona....
Zrezygnuj natomiast całkowicie z jasnego pieczywa i zastąp je prawdziwym pieczywem z pełnego przemiału ziarna (nie mylić z takim z ziarnami, ciemnego od karmelu i słodkiego od miodu) Ja piekę sama chleb od kilku miesięcy i mogę szczerze poręczyć, że taki chleb nie tuczy. Jak jeszcze dołożysz do menu pełnoziarnisty, ciemny makaron, gotowany bardziej niż al dente z lekkimi sosami oraz posiłki będą bogate w chude białko, to na pewno zaczniesz odnotowywać widoczne rezultaty spadku kilogramów. Pozdrawiam.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mi to pachnie reklamą
![]() ja nie jadłam sonko, a schudłam tyle co w podpisie;p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.