|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Prośba o pomoc - chęć noworocznej zmiany ; )
Jako że jestem tutaj nowa - na wstępie chciałabym się przywitać : )
Nowy rok, postanowienia, zmiany - idąc tym tropem wczoraj po południu (w trakcie picia kolejnego kubka herbaty) stwierdziłam, że czas w końcu coś ze sobą zrobić i poprawić ogólną wizualną prezencję swojej osoby - będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię i radę, zarówno w kwestii zmiany fryzury jak i ewentualnego makijażu - jak na razie ograniczam go do minimum, a może powinnam zacząć zajmować się tym intensywniej : ) Załączam kilka zdjęć, które mogą być pomocne przy analizie i pozdrawiam
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prośba o pomoc - chęć noworocznej zmiany ; )
Śliczna jesteś, ja bym nic nie zmieniała
![]() Masz piękny kolor włosów i bardzo Ci do twarzy w takiej fryzurze, jaką masz. Ale z drugiej strony świetnie byś wyglądała w krótkiej fryzurce, do takiego wniosku doszłam po obejrzeniu drugiego zdjęcia ![]() W każdym razie nie farbuj włosów, bo w żadnym kolorze nie będzie Ci tak dobrze jak w tym. I podkreślaj oczy- masz piękne rzęsy i ładny kolor tęczówek,oczy mają piękny kształt. |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
oj ja bym wloskow nie scinalam. ladniutkie masz
![]() malowac tez sie mocniej nie maluj. oczka tuszem i wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- ladnie Ci w takich wloskach jak na pierwszym zdjeciu. tak dziewczeco
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś śliczna i myśle że nie powinnas niczego zmieniać !
chociaż z drugiej strony rozumiem Cię ja też miałam niedawno taki okres że musiałam coś zrobić iii... ścięłam włosy czego teraz trochu załuje ..![]() Twoja fryzurka fajnie do Ciebie pasuje a jeżeli naprawdę potrzebujesz zmiany to pokombinuj ze swoim stylem w ubiorze może powinnaś również popróbować innego makijażu ? nie ostrego ale np. delikatnie czarnym cieniem w kącikach oczu ?
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Piękne masz oczy, warto je podkreślać
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Piękna dziewczyna i piękne oczy
![]() Mogę doradzić dwa małe szczegóły... Po pierwsze zdjęcia wskazują, że masz buzię w kształcie serca: szerszą u góry, a bardzo drobną w dolnej części. Ładnie Ci w falach i lokach, które zaczynają się na wysokości oczu mniej więcej, bo lekko poszerzają dół twarzy i zmniejszają dysproporcję. Po drugie: masz śliczne, duże i dość szeroko rozstawione oczy, dlatego nie rozświetlaj wewnętrznego kącika. Za to jeśli zechcesz poeksperymentować z makijażem, to myślę, że czarna kreska eyelinerem i dobry tusz do rzęs dadzą wspaniały efekt
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś śliczna !
Możesz jakiś kombinacje makijaży albo coś w tym stylu. Ale nic z włosami są boskie. Może faktycznie coś z ubiorem innego? To już jakaś zmiana
ale mogę wziąć dobre wino i pójść tańczyć w deszczu z Tobą. <3 zapuszczam włosy: 4.05 - 52 cm 19.01- 57 cm cel - 75 cm. <3 dbam o siebie , insanity <3 brak motywacji? : http://www.youtube.com/watch?v=32Wi3AG1cYY&featu re=player_embedded |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że pragniesz zmian, ale ja na twoim miejscu nic bym nie zmieniała. Dlaczego? Bo jesteś bardzo, bardzo ładną dziewczyną. Normalnie nic tylko pozazdrościć.
Masz śliczne włosy i ja bym ich nie psuła farbowaniem. Masz je długie, więc spokojnie możesz je rozmaicie wiązać i podpinać. To wymaga wcześniejszego wstania rano i trochę więcej cierpliwości, ale zapewne warto.
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
jesli zetniesz wlosy to stracisz swoj urok. nie rob tego
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za tak miłe słowa - myślałam, że będę musiała zrobić gruntowną modernizację, ale jeśli nie jest źle, to się cieszę : D
Co do upięć - najczęściej zdarza mi się zrobić po prostu celowo bałaganiarski koński ogon / związać włosy w coś na kształt koka - w tym zakresie brak mi inwencji ; p Macie może jakieś sprawdzone pomysły na efektowne i ciekawe, jednocześnie pasujące fryzury ? Będę bardzo wdzięczna za każdą sugestię ![]() PS : Żeby się upewnić, czy upinanie włosów jest dobrym pomysłem, załączam jeszcze jedno zdjęcie, właśnie w spiętych - zweryfikujcie, jeśli możecie : ) Pozdrawiam. |
|
|
|
#11 |
|
Idiotka
|
O_o Jejku jaka Ty śliczna jesteś
normalnie idzie się zakochać ![]() Ja na Twoim miejscu nic bym nie zmieniała. A na/w Twoje oczy i ogóle na Twoją buźkę mogłabym patrzeć godzinami Nie ma wątpliwości,że Polki są najpiękniejsze
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
jak mialam dlugie wlosy to uwielbialam artystyczny nieład
czyli np. lekko pokręcić i "poczochrać" włosy ![]() :P fajnie to wygląda... wlasnie też takie koki zrobione z kucyka ;p możesz robić różne przedzialki, różnie zaczesywac wlosy grzywke podpinac do góry stań przed lustrem i pobaw się wlosami chodzi o to żebyś czula się jak najlepiej w swojej fryzurze na gługich wlosach fajnie też wyglądają też opaski np ze zwiniętych chysteczek, lub jakies kupione materiałowe :P naprawdę można powymyślać przeeeróżne fryzurki :P
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś max śliczna ;d
ale mogę wziąć dobre wino i pójść tańczyć w deszczu z Tobą. <3 zapuszczam włosy: 4.05 - 52 cm 19.01- 57 cm cel - 75 cm. <3 dbam o siebie , insanity <3 brak motywacji? : http://www.youtube.com/watch?v=32Wi3AG1cYY&featu re=player_embedded |
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Popieram w całej rozciągłości - nic nie zmieniaj , masz buźkę śliczną jak aniołek , nasza druga Audrey Hepburn
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję ślicznie za tyle tak miłych opinii - jest mi niezmiernie, niezmiernie miło (i od razu podnosi się samoocena!) : )
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

normalnie idzie się zakochać