|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ode a l amour Y.Rocher,zestaw próbek kremów
NIEAKTUALNE
Zapraszam do mojego skromnego straganiku ![]() -CSP Amour de Cacao 10m bez 2 psików odlewka ze wspólnych zakupów-WYMIENIONE Z Agniesia666 -Ode a L'Amour Yves Rocher wersja podstawowa 20/30 ml mirabelka z ambrą mam kartonik-wymiana na inny zapach(taką samą ilość z tej samej półki cenowej,lub mniejszą ilość z wyższej) -tester podkładu Fresh Matte Maybelline 15 ml kolor perfect beige -Darling K.Minogue silky body lotion ok 3/4 z 150 ml -Garnier Intensywna pięlegnacja skóra muśnięta słońcem spray nawilżający tworzy stopniowo naturalną opaleniznę kolor:skóra jasna ok.150/200ml data ważności do kwietnia 2010 -Rose -Hand&body lotion 120/150 ml pochodzi z zestawu do kąpieli z Rossmanna, niestety ja nie lubię różanego zapachu -Body lotion Dove summer glow balsam do ciała do jasnej karnacji 100/250 ml zestaw próbek - rożnych kremów (m.in Vichy,Nivea,AA, Sanoflore, Eveline,Kolastyna, Normaderm, Biotherm, Soraya, Dax Cosmetics, Iwostin, Clarena, Ziaja, Bielenda,itd) - odsypka cienia do powiek firmy MAC w kolorze MARINE ULTRA (w plastikowym słoiczku) -Próbka balsamu po goleniu Nivea for man New Energy 30 ml Zestaw ten wymienię w całości na jedną pożyteczną rzecz np.jakich balsam do ciała,czy odlewkę perfum,lub na próbki zapachów
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-02-16 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ode a l amour Y.Rocher,zestaw próbek kremów
hej!
A jakich perfum możesz mi zrobić odlewki? Edytowałam u siebie opis, tych DKNY zostało może 4ml, na prawdę ciężko mi stwierdzić w tej kuli. W razie czego mogę się postarać zrobić jeszcze jakieś zdjęcia, może lepiej będzie coś widać ![]() Pozdrawiam ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-11-08 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dodaję Ci zdjęcia tej resztki DKNY men.
Wstępnie zainteresowana byłabym głównie Angel Violette T.Mugler ![]() Chyba, że jeszcze napiszesz jakie odlewki po 1ml mogłabyś zrobić? ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na pewno jestem zainteresowana Angel Violette T.Mugler
![]() Oprócz tego ciekawi mnie Miami Glow J.Lopez i Pleasures E.Lauder bo w ogóle tych zapachów nie znam, a poczytałam opisy i trochę mnie zainteresowały ![]() Co Ty na to? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Za moje 4ml DKNY od Ciebie 2ml Angel Violette, 1ml Lopez i 1ml Pleasures.
Chciałaś jeszcze próbkę potrójna Maybelline - to za to chciałabym potrójna próbkę Nivea tą różową i jeszcze chciałaś lakier Sally Hansen Fire Opal (zdjęcia dodaję niżej) - to może za to dodałabyś mi troszkę perfum? Np. 2 ml Angel (czyli łącznie 4ml) i np. jeszcze 1ml Lopez? Daj znać ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
niestety nic nie znalazłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
niestety nic, chyba, że miałabyś do zaproponowania jakieś odleweczki
![]() (amour de cacao już mam) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() wpadł mi u Ciebie w oko: -Ode a L'Amour Yves Rocher, nie wiem jak pachnie, ale recenzje na KWC brzmią kusząco. W weekend będę w salonie YR i powącham ![]()
Wymienię 2 nowe błyszczyki NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post24997463 Edytowane przez sugarfree87 Czas edycji: 2010-01-01 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A dysponujesz jakimiś wolnymi atomkami?
Ja nie mam żadnych... i Casmira mogłabym przesłać jedynie w jakiejś małej buteleczce
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
W wątku niestety nic nie znalazłam, ale za 5 ml pumy mogę oddać którąś z rzeczy, którą wybrałaś ... kwestia tego, którą chcesz Ty
![]() Chyba, że zrobiłabyś odlewkę pumy 15 ml to oddałabym obie odlewki( jedną 5 ml, drugą 7 ml) + kolczyki+ powiedzmy któryś z błyszczyków ( poza czerwonym) . ;] Co myślisz ?? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja pod koniec przyszłego tygodnia składam zamówienie na mazidłach, i tam mogłabym zamówić atomek dla Ciebie
![]() ![]() żebym 11 ml wysłała w tym atomku a 4 ml w probówce? Napisz czy takie warunki by Ci odpowiadały, bo nie wiem czy się wybierać do YR dziś ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#15 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej. interesuje mnie adc
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej,
Mam tylko jeden atom 5 ml , więc to by było moje 7 ml + 5 ml ( którego zapachu wolisz ile ) + kolczyki , za twoje 10 ml pumki + -Darling K.Minogue silky body lotion ok 3/4 z 150 ml . Czy pasowałoby Ci coś takiego ![]() Pozddrawiam
![]() Zaczynam się zdrowo odżywiać ( od jutra ![]() Edytowane przez Soap_bubble Czas edycji: 2010-01-02 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Słonika mogę oddać te 2x 1 ml ;] . Co Ty na to ?
Ps wolisz 7 ml Ck + 5 ml Bossa czy na odwrót ;] ?
![]() |
![]() |
#18 |
Lady of Harley-Davidson
|
dzieki ze sie przypomnialas, calkiem mi wylecialo z glowy
mysle, ze moglabym oddac 10ml vanille creme fleur /tzn 10 bylo poczatkowo jak kupowalam, ubytek to moze z 2 - 3 psiki, tak, ze 9,5ml na pewno jest ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej, Słuchaj nastąpił pewien problem z atomem o pojemności 7 ml, przyslano mi go w kawałeczkach, był domawiany osobno specjalnie, bo zamówiłam za mało , reszta atomów z innej aukcji, które mi wysłali dotarła cała i zdrowa . Złożę reklamację ... mam nadzieję, że coś na to poradzą i może mi przyślą nowy
![]() Jak Ty to widzisz . ? Jak to rozwiązać ? ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hm. Pomysł ... moment . Hm, a nie znalazłabyś nic za 5 ml ( o ile masz taką pojemnosć) pumki + balsam . Poświęce nawet słonia
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Niestety z wymiany chyba nici.. Bo zalezalo mi na wiekszej wymiance. Szkoda no ale trudno. Pozdrawiam i do następnego razu
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Lady of Harley-Davidson
|
bez problemu dam Ci probke red delicious
![]() dorzucisz mi probeczke beauty milky? ![]() to co, pw z adresem?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
-CSP Amour de Cacao 10m bez 2 psików odlewka ze wspólnych zakupów
-Ode a L'Amour Yves Rocher wersja podstawowa 20/30 ml mirabelka z ambrą mam kartonik-wymiana na inny zapach(taką samą ilość z tej samej półki cenowej,lub mniejszą ilość z wyższej) - balsam Kylie - próbki może chciałabyś coś ode mnie? jeśli jesteś z Poznania chętnie dorzucę Ci końcówkę Lacoste Touch of Pink - zostało tak na przetestowanie ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam jeszcze m.in. mało używany lakier Sally Hansen w kolorze Sugar Kiss i używaną maszynkę Gilette Venus Breeze z nowym pudełeczkiem do zawieszenia pod prysznicem - wystarczy dokupić wkłady, mogę oddać obie te rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- w takim razie mnie najbardziej interesuje Ode i balsam ![]() mogę oddać za to kolczyki, próbkę Chance, większą próbkę Baby Doll (2 ml - odlewek raczej nie robię) i chciałabym wiedzieć jakiej wielkości odlewki sephorowych wanilii byś chciała ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- niestety jeśli chodzi o wanilie, to mam tylko perfumetki 10 ml, w związku z tym mogłabym oddać tak po pół albo np. całą czekoladową - co Ty na to?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
kochana, przepraszam, ale chyba jednak zrezygnuję - byłam dzisiaj w Yves Rocher i stwierdziłam, że ten zapach to jednak nie do końca moja bajka... ale jakby co będę zaglądać
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mojego nowego wątku
![]() Wiadomośćhttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17226529
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.