|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Heeej wszystkim,
otóż mam problem z emailem tzw. gdy zaznaczam opcje na wizażu że nie chcę otrzymywać wiadomości z nowymi wiadomościami wątków w których ja aktualnie uczestniczę to i tak mi przychodzą wiadomości na poczte i całe ustawienia na wizażu już przejrzałam i nic nie znalazłam. Czy może miał ktoś taki problem już? I czy wie ktoś może jak go rozwiązać? Z góry dziękuje ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: E-mail
ja właśnie miałam ten sam problem i też nie zauważyłam tej opcji....
ja zmieniłam w ustawieniach maila na którego mają przychodzić te wiadomości, zmieniłam na drugiego maila na którego wcale nie wchodzę ![]()
![]() |
#3 |
przyczajony tygrys
|
JA to wyłączyłam w ten sposób: kliknij "Pokaż wszystkie zasubskrybowane wątki"i pojawią Ci się 3 kolumny (wątek, ostatnia wiadomość, powiadomienie). W ostatniej kolumnie (powiadomienie) pisze "tygodniowo" ? Jeśli tak to musisz pozaznaczać przy tych wierszach, gdzie pisze "tygodniowo" te białe krateczki, żeby były "odfajkowane". Póżniej klikasz na dole (po prawej str) przy "Wybrane wątki:", rozwijasz listę przy trójkąciku, klikasz "bez powiadomienia mailem" i "idź". Gotowe
![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
przyczajony tygrys
|
nie ma sprawy
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze, żeby kolejne subskrybowane wątki nie powiadamiały mailem:
Ustawienia & Opcje Edytuj opcje Korespondencja i powiadomienia Ustawienia subskrypcji wątków I wybierasz: Bez powiadomienia mailem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.