|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Proszę o pomoc resocjalizacja
witam
W przyszlym tyg. mam egzamin z terapii w resocjalizacji i nie mam odpowiedzi na 2 pytanie, bylabym wdzieczna jezeli ktos zna odpowiedz i udzielby jej lub dal link gdzie moge skorzystac z ksiazki M. Konopczyńki: "Metody twórczej resocjalizacji" bo u mnie w bibliotece wszystkie wypożyczone egzemplarze. Temat pytań brzmi: 1. Socjodrama zastosowanie w resocjalizacji 2. Psychodrama zastosowanie w resocjalizacji Z gory dziekuje ![]()
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o pomoc resocjalizacja
Cytat:
ale moge poradzic 1. albo skontaktuj sie z kims z grupy kto to ma, i....popros o ksero 2. wystarczy ze wyjasnisz pojęcie socjodramy i psychodramy i ....pomyslisz , jak mozna je w resocjalizacji wykorzystac. Wlasciwie w obu chodzi o to samo, kazda z nich ma na celu to samo. wystrczy ze znajdziesz odpowiednie wiaodmosci na ich temat a reszta sama sie dopasuje! ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wiesz co niekoniecznie z tego wzgledu ze ja moge sie pomylic a to na egzamin wiec wiesz nie chcialabym zrobic bledu i oblac
![]()
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hybri
ale nie rozumiem. w czym mogłabys sie pomylic? a co z ludzmi z roku? nikogo nie znasz, czy nikt nie ma tej ksiazki?? w internecie wlasnie znalazłam sporo informacji nt samej socjodramy i psychodramy. wpisawszy w google socjodrama w resocjalizacji takze znalazłam sporo informacji. uwierz, niewiele one się różnią od tego, co podaje Konopczyński. nie są to informacje, które zależnie od autora różnią się. Wystarczy, ze sie tego nauczysz cos znajdziesz, a calkiem sporo tego, a przed samym egzaminem ewentualnie ktos, kto przeczytał Konopczyńskiego uzupełni Twoja wiedze Jesli nie masz materiałów, nie masz ich jak zdobyc, to chyba wazne abys cokolwiek powiedziała na ten temat, lepsze to niz nic. Zwłaszcza, ze to są dosc banalne pytania... powodzenia!
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jeśli ta książka jest Ci niezbędna to tutaj za 3,66zł możesz wykupić dostęp dobowy http://www.ibuk.pl/fiszka.php?id=280
24 godziny chyba wystarczą żeby się nauczyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.