|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
słodkich i gorących Chopard, Prada, Angel
NIEAKTUALNY WĄTEK !!!!!
Wish - Chopard, Prada edp i Tendre Hypnose Angel - nie pogardze nigdy J'aime La Niut LA PERLA i inne słodziaki jednak nie landrynkowe a raczej wanilia, czekolada, kakao, miód, cukier, mleko - najchętniej przyprawione korzennie ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: słodkich i gorących Chopard, Prada, Angel
mam próbeczkę fabryczną Wish, mam odlewkę Angel, mam też dużo słodziaków, z których mogę zrobić odlewki, troszkę rzeczy poza wątkiem
![]() zajrzyj do mnie ![]() widzę, że masz Live Luxe ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: słodkich i gorących Chopard, Prada, Angel
przykro mi ale z "wishów" interesuje mnie tylko ten pierwszy Wish, nie pure i zadne inne jego odmiany
dzięki ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- dzięki ale nic - poszukuje albo kilku sporych odlewek od 20 ml wzwyz albo flakonow, nie interesuja mnie małe ilości, ewentualnie w kombinajci na wyrównanie pojemnosci przy wymiance ale ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
a Live Luxe wymienię tylko na flakon - niestety nie robię z niego odlewek pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.