|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Midnight Poison -w zamian Lancome, Gucci, Ralph, Lolita, Valentino...
NIEAKTUALNE
Hej ![]() Tak mi się ostatnio zamarzyło Midnight Poison Diora ![]() ![]() Za truciznę mogę zaproponować (jutro wrzucę zdjęcia, póki co pojemności orientacyjne, bo nie pamiętam wszystkich): - Lancome Hypnose EDT, ok.40/75ml - Valentino EDP, ok.60/75ml, - Gucci Rush 2, ok.22/50ml, - Lolita Lempicka EDT, ok.17/30ml, - Ralph Lauren Wild, 30ml bez kilku psików, - J. del Pozo Halloween, ok.30/100ml nieaktualne - Alfred Sung Pure EDP, ok.15/50ml nieaktualne poza tym mam sporo odlewek, później powypisuję jak będzie jakieś zainteresowanie ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- miejsce na zdjęcia Edytowane przez kasienkie Czas edycji: 2010-06-13 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Midnight Poison -w zamian Lancome, Gucci, Ralph, Lolita, Valentino...
Jeśli masz midnight poison na zbyciu to tak
![]() nie szukam raczej niczego oprócz midnight posion (ew. chanel cristalle eau verte, flowerbomb, alien edp), nie muszę się pozbywać tych zapachów, bo je lubię i mi nie zawadzają, także tylko za muszmiecie je chcę wymienić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam flakonik trucizny, ale nie oddam z flakonem, bo to mój kilerowy rodzynek i ulubieniec
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.