![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Perfumy Rockn'Rose Valentino, Crystal Noir Versace, pielęgnację apteczną i kolorówkę
nieaktualne
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-01-28 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Rockn'Rose Valentino, Crystal Noir Versace, pielęgnację apteczną i kolo
Witaj Pola
![]() Może coś u mnie Cię zainteresuje w zamian za Valentino Rock'n Rose 50 ml (ubytek kilka psików)
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy Rockn'Rose Valentino, Crystal Noir Versace, pielęgnację apteczną i kolo
Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
polu interesuje mnie xerial, zerknij prosze do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395296 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16387799]polu interesuje mnie xerial, zerknij prosze do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395296[/QUOTE] wpadł mi w oko Biotherm-balsam do ciała Biosenses nutrition ![]() Dziewczyny: fanusia92 - niestety nic Mariola13 -również nic nie znalazłam Marigold19 - przykro mi ale nic lorane -również nic tomama - masz fajną pielegnację ale niestety nic dla mnie Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-01-11 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeśli jesteś zdecydowana proszę PW |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16389953]to ja chętnie
![]() jeśli jesteś zdecydowana proszę PW[/QUOTE] ![]() mam tylko jeszcze jedno male pytanko: jak przegladalam internet to ten balsam jest w takim lekko zaokrąglonym na kantach "słoiku" natomiast ten u ciebie jest bardziej "kwadratowy"?? to jest jakas wersja na rynek amerykanski?? czy moze jeszcze w starszym opakowaniu?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
najbardziej teraz potrzebuje pielegnacji do ciala dlatego zdecyduje sie wymienic balsam z dusią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja szukasz fajnej pielęgnacji to może skuszę Cię kremem pod oczy Borghese z wit C ? Mam nowy, świeżutki, nie otwierany. W Douglasie cena jego to 245 zł
![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- niestety nic nie znalazłam dla siebie.... ![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-01-11 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz cos u mnie za cienie guerlaina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie w spr. cieni - ja się b. chętnie z Tobą wymienię,jutro popatrzę,co tam masz,bo mi dziś rodzina spokoju nie daje.
Czy nie chciałabyś coś jeszcze przy okazji,zwłaszcza z ciężkich rzeczy???? Czy np. ten zestaw z Intimissimi albo któryś Gucci ![]() ![]() Wiesz,o co mi chodzi,prawda? Że Dziewczyny z targ. by chciały,a ja bym wolała oddać komuś osobiście,niż robić paczki z perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
ach, problem w tym ze sama nie wiem czym
![]() pewnie tez dlatego ze nie do konca jestem przekonana czy chce sie pozbyc tego puderku.... ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- musze pomyslec bo masz kilka fajnych rzeczy ale nei wiem czy tak naprawde sa mi potrzebne i czy tylko moje"oczy" by je chciały z potrzeby kolekcjonerskiej ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A może skuszę Cię perfumami Liz Claiborne SOUL BY CURVE 100 ml EDP ?
A puder EL jaki kolor szukasz ? Mam 01 Light.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Roc Hydra+ 3w1 do demakijażu: mleczko, tonik, demakijaż oczu - Nowe 200 ml Guerlain, Divinora, Ombre Eclat Duo & Liner kolor 360 L'Heure Rose (Podwójny cień i liner), zużycie niewielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Mam pół 50-tki Gucci II i całą zafoliowaną 50-tkę Gucci by Gucci EDT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
a widzisz cos u mnie??
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- niestety nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- przykro mi, również nic ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
z EL to uzywam 01 i 02.....a ile go masz?? Przeprasza mze marudze ale jak pisalam nie jestem przekonana czy cche oddac ten brazerek (choc jest to moj 3 brazer to karzdy z nich jest troche inny.... : - ) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a oprócz pryzmów coś widzisz? np. tylko za produkt ROC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pudru EL mam trochę mniej niż połowę.
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
widzialam jeszcze maseczke Biothermu...
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
witaj, maseczki bothermu już nie ma, natomiast mam paletkę cieni guerlain jakbyś była zainteresowana za swoją paletkę guerlain. czy możesz wkleic zdjęcia jak wygląda Twoja paletka a ja zrobię to samo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.