![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy - skromny wąteczek
NIEAKTUALNE !!!!!!!
Witam serdecznie w moim skromnym wątku, tym razem na wymianę posiadam : DOKŁADKA : Kenneth Cole - Reaction - 45/50 ml za coś fajnego , może zniknąć - nie ma Valentin0 - Valentino V Absolu - 45/50 ml - za coś fajnego, może zniknąć - nie ma, wymienione Sui Dreams Anna Sui - nowe 75ml, kartonik, folia - zapraszam mam dwie, więc jednej się chętnie pozbędę ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...Dreams-EDT.htm Pure Poison - około 20/100 ml tester z korkiem - za wisha , może zniknąć ![]() ![]() Flowerbomb edp - około 8/30 ml TYLKO ZA WISHA ! REZERWACJA Tendre Poison Dior - około 10/30 ml - tylko za wish!!! DKNY - Be Delicious około 15/30 ml edp - może zniknąć w każdej chwili AVON - Today,Tomorrow,Always IN LOVE 30 ml z ubytkiem około 2 ml NAOMI CAMPBELL - Cat Deluxe - około 6/15ml VOLUSPA około 20ml Hawaiian Maile Vine Voluspa (z kartonikiem) i buteleczką intensywnie czerwony lakier do paznokci Miss Selene mini 5ml - została połowa odlewka Vanilii Sephorowej - ilość do 5 ml MINIATURKA GUCCI ENY ME2 Tusz do rzęs Nowy WONDER - Oriflame - raz wypróbowany pozdrawiam i zapraszam ![]() PRÓBKI I ODLEWKI : Oddam Hypnotic Poison Sui Dreams Miss Dior Cherie edt 5ml: DKNY Be Delicious Wanilia Sephora 2 ml: T4T Gucci II edp Tendre Poison Próbki: Armani Diamonds SZUKAM głownie: Jasmin Noir Amor Amor Tentation Feminite du Bois Dolce Vita Cinema edp ale można kusić ![]() NIE MA : Kenzo Flower Cinema edp CARON około 8 ml odlewka Parfum Sacre - wyminienione UNGARO - U - 50 ml bez 3ml -nie ma YR - Malina - 15ml(b.słodkie) guniagusiaguniagusia YR - Truskawka -7 ml (b.słodkie) guniagusia Aleksander McQueen - My Queen Deluxe Edition - 50 ml z ubytkiem 3 psików- jest kartonik- DZIEWCZĘTA PRZEPRASZAM ZA ZMYŁKĘ - TERAZ DOPIERO SPOJRZAŁAM ŻE TO JEST 50 ML! -wymienione Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-05-05 o 18:29 Powód: zmiana pojemności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy - skromny wąteczek
Kochana a wiec jak????
Pisałam PW ![]() Moge jeszcze zrobic odlewke 5ml Anny Sui Secret Wish ![]() Mam tez pełnowymiarowy balsam Anna Sui Dolly Girl 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak jak pisałam interesowałoby mnie tylko Miss Dior Cherie i Daisy
![]() ale poszukałam i nie mam teraz na zbyciu pustych atomków, kóre mogłabym ci wysłać ![]() także na razie lipka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
DKNY - Be Delicious około 23/30 ml edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Ojejciu
![]() Coś u mnie za: DKNY - Be Delicious około 23/30 ml edp odlewka Vanilii Spehorowej NAOMI CAMPBELL - Cat Deluxe oczywiście tylko odlewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Powąchaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś za DKNY lub Flowerbomb?
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za ungaro?
![]() |
![]() |
#15 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,może 10 ml Miss Dior Cherie za 9/30 Flowerbomba? (Pen z atomizerem,pełniutki)
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Jasne,rozumiem ![]() Dzięki ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-02-19 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
lipiec na maksa!!! :)
|
coś u mnie za Be Delicious albo Flowerbomb?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401939
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za DKNY - Be Delicious około 23/30 ml edp - może zniknąć w każdej chwili
YR - Malina - 15ml(b.słodkie) YR - Truskawka -7 ml (b.słodkie) odlewka vanilii?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Za DKNY i Naomi raczej nie ; ) Ale poniucham jeszcze My Queen i Flowerbomb i dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
witaj
wypatrzysz cos u mnie za: Aleksander McQueen - My Queen - 30 ml z ubytkiem 3 psików- jest kartonik ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kochana, Parisienne jednak zostawiam sobie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Kurcze, a czegoś po za zapachami szukasz jeszcze? Będę miała z wymianki odlewkę 10ml Amor Amor. Może 15ml Daisy + 5ml Parisienne + coś jeszcze za My Queen? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() Tak mnie zaintrygowały te My Queen, że zastanawiam się nad oddaniem Parisienne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Proszę o odpowiedź ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.