|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mierzenie talii
Jak to jest z tym mierzeniem talii,bo nadal nie wiem. Mierzy sie na wysokości pępka czy w najwiekszym zagłębieniu w pasie? Bo ja mam to troche powyzej pepka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Mierzenie talii
Jak to jest z tym mierzeniem talii,bo nadal nie wiem. Mierzy sie na wysokości pępka czy w najwiekszym zagłębieniu w pasie? Bo ja mam to troche powyzej pepka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Mierzenie talii
Pamietam ze juz raz pytalas dokladnie o to samo [img]icons/icon10.gif[/img] wiec ja jeszcze raz odpowiem [img]icons/icon12.gif[/img] ze IMO trzeba mierzyc tam, gdzie jest najmniej [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Pamietam ze juz raz pytalas dokladnie o to samo [img]icons/icon10.gif[/img] wiec ja jeszcze raz odpowiem [img]icons/icon12.gif[/img] ze IMO trzeba mierzyc tam, gdzie jest najmniej [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak, pytalam o to samo, ale przeczytalam przed chwila w "Vedemecum odchudzania cz.1":
"(...)Mierzymy miara krawiecka obwod talii na poziomie pepka(...)" i znow zwatpilam. Ale DZIEKI za ponowna odpowiedz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak, pytalam o to samo, ale przeczytalam przed chwila w "Vedemecum odchudzania cz.1":
"(...)Mierzymy miara krawiecka obwod talii na poziomie pepka(...)" i znow zwatpilam. Ale DZIEKI za ponowna odpowiedz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mierz tam gdzie Ci to poprawi samopoczucie [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] A tak serio Xanka ma rację [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mierz tam gdzie Ci to poprawi samopoczucie [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] A tak serio Xanka ma rację [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.