|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Do Agi z.
Witam!!!
Bardzo proszę o dietę na kolejne 2 tygodnie (1000 kcal). Pozdrawiam i z góry ślicznie dziękuję!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Do Agi z.
Nie ma sprawy [img]icons/icon7.gif[/img] Myslałam tylko , że już nie jest potrzebna [img]icons/icon12.gif[/img]
Cmoczki [img]icons/1cmok.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Do Czarnej
I co z ta dietka? Dobra jest? Dala juz jakies efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Karolinko moze zmień temat wątku - do Czarnej [img]icons/icon7.gif[/img] Tak może szybciej zauważy.
Na mnie ta dietka działała bardzo dobrze, bez efektu jojo, ale lepiej jak kilka osób się wypowie na temat jej skuteczności [img]icons/icon7.gif[/img] Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fakt - Dzieki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, czy ja rowniez moge sie dowiedziec jaka to dieta i doetac rozpiske? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dila napisał(a):
> Witam serdecznie, czy ja rowniez moge sie dowiedziec jaka to dieta i doetac rozpiske? Pozdrawiam ![]() dieta jest rozpisana w wątku fitness pod nazwą bodajże "dieta Agi Z 100 kalorii" daje efekty [img]icons/icon7.gif[/img] jest smaczna, a jej podstawową zaletą jest zmiana nawyków żywieniowych na zdrowsze [img]icons/icon7.gif[/img] uczy właściwego komponowania posiłków ![]() po pierwszym tygodniu schudłam 2 kilo, w dugim kilogram [img]icons/icon10.gif[/img] w trzecim tygodniu niestety dużo wyjeżdżałam i nie stosowałam diety z kartki tak jak leci, ale i tak w miarę podobny sposób komponowałam posiłki i zleciało 0,5 kg dodam, że "ubraniowo" schudłam bardziej niż te 3,5 kilograma [img]icons/icon10.gif[/img] Dwie pary spodni (jedne noszone tylko dwa tygodnie) powędrowały na dno szafy gdyż przelatują mi przez biodra [img]icons/icon26.gif[/img] Teraz jak nie mam pomysłu to wybieram sobie jakiś dzień z trzeciego tygodnia i tak go komponuję. Dodam jeszcze, że stosuję małe zmiany. Śniadanie jem olbrzymie. Są to płatki z mlekiem. Gdy idę na aerobik to jem więcej owoców to znaczy jabłko czy pomarańcza więcej. Nie łączę ryżu czy kaszy z drobiem. Jem znikome ilości pieczywa. Czasem zjem coś słodkiego (w małych ilościach). Pozdrawiam [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Własnie mi sie przypomniało [img]icons/icon7.gif[/img] Zaraz dodam ostatnią część [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Do wszystkich
Witam!!
Dietka jest SUPER! Ja dla siebie troszkę ją zmieniłam o wiele większe śniadanie, dodatkowy posiłek do 100 kcal. pomniędzy obiadem a kolacją i takie tam jeszcze inne małe zmiany ponieważ ćwiczę na siłowni, natomiast mama stosuje ją taką jaka jest i naprawdę efekty są widoczne (po półtora tygodniu mieści się w marynarkę w którą wcześniej nie mogła się zapiąć). Jak njbardziej polecam, a P.Adze bardzo, bardzo dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Re: Do wszystkich
A poza tym jak już ktoś prędzej napomniał, ZDROWE ODŻYWIANIE.
Ja już szybciutko drukuję następny tydzień na 1000 kcal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.