![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odchudzanie do bikini i do ślubu:)![]() ![]() Jeśli chodzi o ćwiczenia: dwa razy w tygodniu aerobik (poniedziałek i wtorek). Moja waga to: 67 Wzrost : 176 Cel: 60 termin: sierpień Koś ze mną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie do bikini i do ślubu:)
sa się chętnie przyłączę do nowego wątku, bo w poprzednich, tych bardziej rozwiniętych nigdy nie mogłam się połapać kto jest kim
![]() od siebie napiszę, że też chcę zrzucić trochę zbędnego balastu na lato, ile dokładnie to się zobaczy, bo bardziej polegam na wymiarach od kwietnia ćwiczę ładnie z Chodakowską i zdrowo się odzywiam (przymykając oko na kilka słodyczowych i alkoholowych wpadek, niestety dosc powaznych ![]() to do dzieła! będziesz piękną panną młodą ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jussastar jeśli mogę dać Ci jakąś radę, to faktycznie warto byłoby ograniczyć ten chleb
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej!
Chętnie się przyłączę! Wprawdzie daty ślubu nie mamy jeszcze wyznaczonej, bo ciągle nie możemy dojść do porozumienia w kwestii miesiąca, ale w lutym powiedziałam "tak" więc wszystko może się wydarzyć ![]() Od 7 stycznia jestem na diecie. Nic wielkiego: 4-5 posiłków dziennie, wyeliminowałam słodycze, fast foody, potrawy smażone oraz białe pieczywo, makaron i ryż. Z chleba jem tylko razowy i to raczej w pierwszych posiłkach, kolacje staram się jeść białkowe. Tym sposobem zrzuciłam 12 kilo, co daje mi wagę 60,5 kilo przy wzroście krasnoludka- 155 cm.. Planuję pozbyć się jeszcze 10 kilo ![]() Mam nadzieję, że się uda! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!
W czerwcu wybieram sie na slub mojej przyjaciolki,a po drodze mam jeszcze pare imprez (18nastki,wieczor panienski) Aktualnie waze 63 kg przy wzroscie 156,w sumie do czerwca zostalo malo czasu,wiec zabralam sie na robienie cwiczen z p.Chodakowska,powiem wam niezly wycisk,a wiec mam nadzieje ze z 7-8 kg zrzuce do 12 czerwca! Trzymajcie sie dziewczyny,damy rade ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
jest nas coraz więcej
![]() mi się szykują chrzciny u kuzynki pod koniec maja/w czerwcu i do tego czasu chciałabym chociaż zobaczyć 5 z przodu ![]() dzisiaj zaczęłam ładnie, bo owsianką, oby wieczorem nie zachciało mi się zamawiać pizzy ze znajomymi (wczoraj ledwo oparłam się pokusie ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tez skalpel! Wlaczylam pierwszy lepszy trening,no tak po 20 min juz wymieklam,ale przynajmniej czulam sie po nim dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja z Chodakowską ćwiczę killera i turbo spalanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Chętnie przyłącze się i ja
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dołączam i ja!
![]() wczoraj zobaczyłam 64.1 przy wzroście 170 (niby mam @, ale też wiem, że w zimie przytyłam jakieś 2 kg). Także pierwszy cel to 60 kg! ![]() ![]() Mam zamiar jeść wszystko lecz w mniejszych ilościach, ograniczyć słodycze ( małe odstępstwa w weekend), białkowe kolacje, więcej ruchu ( nawet spacery po świeżym powietrzu) i więcej wody, płynów! Do dzieła dziewczyny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
jakie piękne słoneczko dzisiaj świeci
![]() aktualnie popijam sobie pyszną kawkę w łóżku ( na śniadanie wszamałam owsiankę z odrobiną dżemu ) i douczam na kolokwium powiedzcie, czy któraś z was ma taki sam problem z łydkami jak ja? odkąd pamiętam są umięsnione ( pewnie to m in wynik kilkuletnich treningow siatkowki), ale teraz nawet jak nie wykonuję ćwiczeń typowo siłowych nadal są wielkie i za nic nie mogę z nich schudnąc ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja też mam spore łydki
![]() ![]() ![]() u mnie też piękne słoneczko za oknem, byłam po zakupy i z przykrością muszę stwierdzić ze zaczyna mnie męczyć alergia ![]() a na śniadanie zjadłam jajecznicę z pieczarkami ![]() na obiad będę miała zupę pomidorową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witam,
ja również chętnie się przyłącze. Pomysł na odchudzanie się z myślą o jakimś ważnym wydarzeniu jest świetny. Mi zawsze pod presją czasu najlepiej wszystko wychodzi. Mam wtedy motywację i jasno określony cel. Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że do 1. dnia lata zostało 60 dni czyli akurat tyle ile potrzeba, żeby zauważyć fajne zmiany ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() opowiedz coś o sobie, o swoich postanowieniach i o swoim celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja też bardzo chętnie się dołączę. Mam 160 cm i ważę 56 kg. Chciałabym pozbyć się tych 6 kg. Niby mało do zrzucenia, ale czasem ciężej schudnąć tyle niż 10. Jestem tegoroczną maturzystką więc czasu mam niewiele, ale postaram znaleźć się go trochę na ćwiczenie. lysiak ja też niestety mam umięśnione łydki, ale najgorsze są wielkie, masywne uda. Co do ważnych wydarzeń to chrzest mam w sobotę, a więc już trochę za mało czasu ![]() Więc za cel stawiam sobie początek studiów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
x
Edytowane przez roszpunka_roszpunka Czas edycji: 2013-04-24 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
co do celu to ja chciałabym zrzucić pierwsze moje 4 kg do 19 maja
![]() ![]() Leonor- trzymam kciuki za maturę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
princeseczka - dziękuję i również trzymam
![]() Co słychać ? U mnie ładna pogoda tylko, że jest bardzo wietrznie, a chciałam pobiegać. Może wieczorem się uda, bo nie znoszę biegać pod wiatr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam sniadanie i za pół godziny zmykam na uczelnię. Za oknem pooochmurno;/
później muszę iść do urzędu złożyć PIT, już widzę te kolejki ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- aa i weszłam na wagę, a tam- 0.8 kg wiem, wiem że to sama woda, ale i tak cieszy że jestem ciut lżejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
każdy spadek cieszy, nawet jeśli to woda
![]() ![]() ja majówkę spędzam w rodzinnych stronach i trochę się boję jak to będzie z dietą, ale wydaje mi się, że jak zjem sobie kawałek ciasta to drugiego dnia nie rzucę się na całe i nic się nie powinno stać, ważny jest umiar ![]() też tak macie, że myśląc sobie o nadchodzącym jakims waznym wydarzeniu widzicie siebie odmienioną o te kilka kg w wymarzonej kiecce? ![]() princeseczka dasz radę zrzucić spokojnie, w takim czasie to nie jest tak dużo leonor czyli obie cierpimy na problemy typowej 'gruszki'... knov niech to będą ciężkie ale najlepsze 60 dni, przez które osiągniemy to co zamierzałyśmy od dawna!
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Lysiak życzę tego wszystkim zgromadzonym na niniejszym wątku
![]() Zawsze zatrzymywałam się w połowie drogi i nigdy nie osiągnęłam wymarzonego efektu. Tym razem będzie inaczej ![]() ![]()
http://littledietplaybook.blogspot.com/ Edytowane przez knov Czas edycji: 2013-04-24 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
a ja majówkę spędzam z TŻ, boje się tego. Bo przy nim nie da się trzymać diety
![]() No i jemu przydałoby się przytyć, więc może sobie wcinać wszystko na co ma ochotę i w porcjach jakie mu się zamarzą, a ja muszę się męczyć ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() musimy tylko rozkręcić wątek i nawzajem ładnie się motywować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,ja tez mam problem z umiesnionymi lydkami,wyglada to dosc dziwacznie,w obcislych rurkach,ladnie uda podkreslaja i bach ,wielkie kule u dolu. Ale coz,taka jest budowa.
Stosujecie jakies diety,czy tylko ograniczacie slodycze,bialy chleb na rzecz owocow i warzyw? Dziewczyny,moze Wy mi pomozecie wybrac sukienke na wesele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
jeśli masz ładną górę to wybierz jakąś obcisłą u góry, z fajnym dekoltem lub dużym wycięciem na plecach (bardzo sexi!
![]() ![]() ![]() w ogole mam obsesję na punkcie kupowania ciuchów, butów, torebek, dodatkow... nie potrafię oszczędzać a szafa nigdy mi się nie domyka, wam też? ![]() dietowo dzisiaj dobrze u mnie plus bieganko zaliczone
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam, w imieniu moim i moich koleżanek z roku chciałabym poprosić Was moje drogie o wypełnienie tej krótkiej ankiety:
https://docs.google.com/forms/d/18Tj...9JTu0/viewform Pozdrawiam serdecznie Studentka Psychologii na Uniwersytecie Opolskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Witam
Ja również chciałabym się przyłączyć. Mam 170 cm i ważę 68 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Jakoś tak tu ucichło, a chciałam się dołączyć :<
Status: Panna (póki co) ![]() Wzrost: 172 cm Waga: 77 kg ![]() Staram się odżywiać zdrowo, ale zdarzają mi się grzeszki (jak jest ciepło, to ciężko odmówić lodom ![]() Ćwiczę p90x classic, jeżdżę rowerem na zajęcia (to w tygodniu ok 25 km), raz w tygodniu na basen (średnio 20x25m) ![]() ![]() Mój cel to 63 kg, ale pięknie byłoby ujrzeć 5 z przodu ![]() mam nadzieję, że ktoś jeszcze tu jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
lora zazdroszczę wzrostu
![]() Jak Wam idzie dziewczyny?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.