|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
....:Praca dla studenta:....
no własnie...
mam 20 lat, pierwszy rok studiow, studia dzienne i duzo czasu po zajeciach kazdego dnia. Pytanie kieruje do studentek dziennych, ktore pracuja w weekendy albo jakos w tygodniu po zajeciach. Na jakich stronach szukałyscie pracy? Czy z gazet? Przez znajomych? Czym sie zajmujecie? Jaka praca? Jakie zadania do wykonania? Mozna troszke zarobic? Dziekuje z gory za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ....:Praca dla studenta:....
Kelnerowanie w weekendy
Wszelkiego rodzaju promocje jako hostessa ok. 7-8zł na godz. McD na weekendy Opieka nad dzieckiem na weekendy (kwestia dogadania się) Pracy jest mnóstwo wystarczy się rozejrzeć. Często znajduję ją w necie na stronce z informacjami mojego miasta ale i przez znajomych.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę, ja studiuję taki kierunek, ze chwili wolnej nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
... choć nie Westwood
|
A mnie wszędzie wyśmiewano, że jako studentka dzienna chcę pracy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam korepetycje - nie zajmują wiele czasu, a można dorobić nieźle
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Oprócz tego co było podane wcześneij to może call center, sprzątanie, pół etatu w sklepie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Uzyj wyszukiwarki, jest taki temat
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ja studiuje na kierunku, ktory powszechnie jest uwazany za bardzo ciezki, medycyna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takze polecam jak najbardziej, nie wiem co jeszcze napisac, jak masz jakies pytania to śmialo, na wszystko odpowiem. a i nie idz do jakis pijalni czekolady, czy lodziarni w centrach handlowych, tam zwykle płacą 4-5 zlotych za godzine, nie warto, nameczysz sie a są miejsca gdzie dostaniesz wiecej ![]() a i jeszcze bo nagadalam tu o miastach turystycznych, mam sporo znajomych pracujacych za barem w bydgoszczy ( absolutnie żadna atrakcja turystyczna) wszyscy studiują dziennie, i to ciezkie kierunki, psychologia i prawo i od 5 lat czyli cale studia pracuja w ciagu roku akademickiego z w bydgoszczy a w wakacje nad morzem
WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2009-03-30 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka nie gryzie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157744 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
taa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to nie jestem Twoja służącą, więc daruj sobie takie rozkazy.
To ja sie nie dziwie, ze Ty pracy znalezc nie mozesz ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-03-31 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
klaustrofobia007
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Wiecie co ja znalazłam.Dopiero zaczynam i nie bardzo wiem czy to prawda,ale nic za to nie płacę,wiec spróbować można.Zarejestrowałam się tu
/ciach spam link/ I w jeszcze wielu innych firmach.Podobno płacą za oglądanie reklam. Jakby któraś chciała to służę większą ilością firm.Z tego co wiem nie są to duże pieniądze i najlepiej zarejestrować się w kliku firmach.Ale najlepiej sprawdzonych.Mi koleżanka poleciła 12 firm.Zobaczymy co z tego będzie.Jak mam za darmo oglądać spam,to wolę zęby mi za to zapłacili. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-08-28 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w d*** miej Tych co chca wyśmiać, skor są tacy nadzini to super, ja tez bede czegos szukac, ale nei chce pracowac tam gdzie trzeba miec stycznosc z kasa, wydawaniem itd... niech to robia za mnei ja wole cos innego ![]() Zaden to wstyd,a powod do dumy ![]() ![]() ;] Tobie zycze pwoodzenia i smialo o tym mow, ze pracujesz, wstyd to krasc , a jak ktos sie z tego smieje to chyba jest z lekka niedojrzaly , albo ma za dobrze w zyciu ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Ja studiowalam przez 3 lata dziennie i wtedy prace dorywcza szukalam przez biura pracy tymczasowej. Wtedy poprostu wpisywalam kiedy mam dni wolne i w te dni przychodzilam jezeli byla to praca w dzien a jezeli w nocy to poprostu wpisywalam kiedy moge isc na nocke jesli akurat zajecia mialam po poludniu. Jednak ze chcialabym zaczac pracowac w tym kierunku w ktorym sie ksztalce niestety nie moge sobie pozwolic na studia dzienne wiec teraz studiuje na magisterce zaocznie, poniewaz ta praca jest na 2 zmiany a czasami na 3. Moglabym oczywiscie zlozyc podanie o indywidualny tok nauczania ale jednak ja wole sobie posiedziec osobiscie na zajeciach zawsze cos wiecej mi w glowie zostanie niz jakbym miala pozniej brac od kogos notatki. A i tak mam tylko 2 zjazdy w ciagu miesiaca raz nawet wypada mi jeden zjazd w miesiacy i tylko w soboty i ndz. dlatego teraz moge spokojnie szukac pracy.
Nie raz sie spotkalam z tym ze poszukuja do pracy studentow studiow zaocznych dlatego ze mamy rozne kierunki i na dziennych jest roznie owszem niektorzy moga miec wiecej czasu ale nie wszyscy zalezy jak plan sie ulozy. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Możesz próbować na różnych stronach, wystarczy wygooglać praca+nazwa miasta, w którym studiujesz. Niezła jest praca hostessy, ankieterki itp. Do kelnerowania zazwyczaj chcą osób z doświadczeniem, co mnie wnerwia, bo niby GDZIE mam to doświadczenie zdobyć, skoro nikt nie chce mnie przyjąć? Korepetycje to też dobry pomysł, aczkolwiek u mnie nie wypalił, dawałam mnóstwo ogłoszeń i zero odzewu, a studiuję w Trójmieście... Pytaj także wśród znajomych, warto, ja ostatnio tak właśnie znalazłam pracę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.