|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
praca w Warszawie
hej
![]() Własnie skończylam LO, przede mną matura (o zgrozo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: praca w Warszawie
Nie. W tej chwili na co drugiej knajpie w centrum wisi informacja, że przyjmą kelnerkę/pomoc kuchenną itp. Ja też w wakacje po maturze myślałam o tym, żeby popracować w ten sposób, chodziłyśmy z koleżanką po knajpach i zostawiałyśmy CV, warto zostawiać nawet tam, gdzie nie wisi ogłoszenie. Pracę powinnaś znaleźć bardzo szybko, jeśli masz miłą aparycję i jesteś komunikatywna.
![]() |
#3 |
O RLY?
|
najlatwiej chyba bedzie Ci zalapac sie w jakims contact center. ale kokosow z tego nie ma.
![]() |
#4 |
.
|
z ciekawości - dlaczego chcesz zrobić przerwę? nie wiesz, co chcesz studiować?
jeśli ci zależy na kasie + znasz język to ja bym wyjechała zagranicę.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
wiecznie ta zagramanica
niektórzy po prostu nie lubią wyjeżdżać z kraju na więcej niż tydzień, dwa, bo jakoś psychicznie w ojczyźnie im najlepiej (np. ja)
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ostatnio miałam trudny okres w życiu. przeszłam przez depresje i załamanie nerwowe. Moje dotychczasowe życie, było tak skomplikowane, że całkowicie sie pogubiłam. Doszłam do siebie, ale chcę zacząć wszystko od nowa, dlatego planuje przenieść się do Warszawy. Nie czuje się jeszcze na silach by móc studiować, więc póki co planuje poszukać pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama ostatnio mijałam parę ogłoszeń gdzie było wyszczególnione, że chcą tylko kogoś studiującego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też przeprowdziłam sie, z tym że po studiach, do Warszawy ale miałam już nagraną pracę i mogłam na początku zamieszkać z chłopakiem, do tego miałam oszczędności ze stypendium, no i mama mi pożyczyła na dobry start więc o te podstawowe sprawy nie musiałam od razu się martwić. Edytowane przez Asiczkaa Czas edycji: 2015-05-03 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.