|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Czerwony golf long xxl, 2 komplety spodnie i marynarka, rozm 38 i 42
Nieaktualne!!!!!!!!!!!!!
Moje zasady: 1. nie odmieniam, a jezeli juz to tylko wtedy kiedy ja jestem czegos winna. 2. wysylam poleconym i tego oczekuje od Ciebie 3. odpisuje w waszych wątkach i wy tez odpisujcie u mnie gdyz sledze tylko swoj watek. 4. jezeli chcecie sie wymienic to zdecydujcie sie czy na pewno, szkoda tracic czasu, ja chce sie szybko wymieniac. 5.Rzeczy ktorych nie ma zaznaczam na szaro, a z rezerwacja na niebiesko. _________________________ ________________________ Do wymiany mam czerwony golf long. kupiony w galerii we wroclawiu, jakas sieciowka, nie pamietam dokładnie czy to Atmo czy nie, tak mi sie wydaje. Usunełam metki bo bardzo mnie drazniły. Szkoda mi go i nie wiem czy go oddam,ale jest na mnie za duzy ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-02-07 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwony golf long xxl, 2 komplety spodnie i marynarka, rozm 38 i 42
coś uu mnie za golf? w jakim stanie?
odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Napewno mam jakieś książki kucharskie. Z tego co pamiętam to coś o sałatkach, dania z makaronu i pizze, desery(ale to już dosyć stara) i jeszcze proste i szybkie dania(czy jakoś tak). Jutro sprawdzę i dokładnie Ci napiszę
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- A może interesują Cię książki typu zrób to sam? Mam ozdobne pudełka, kwiaty z bibuły, zdobienie szkła, malowanie kamieni i wielki segregator gdzie jest wszystkiego po trochu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś za golf?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
a co byś za nie chciala? one mają jakąś podszewkę te spodnie narciarskie grubszą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Niestety nie mam już czarnych dresów... Ale z chęcią wymienię moje granatowe dżinsy za Twój czerwony sweterek
![]() co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za golf? ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos za czerwony golf?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. Szare rurki
na niską osóbkę, bo nogawki krótkie rozmiar 44 biodra 51cm pas 46cm udo 31cm dł 88cm Nie są to biodrówki. A z książke udało znaleść mi sie to: 1.Sukces w kuchni, Łatwe potrawy "Jest wiele potraw, które nie mogą się nie udać. Właśnie takie można przyrzoądzić korzystając z zebranych w książce łatwych przepisów i praktycznych porad gwarantujących doskonały efekt. Każdy ma szansę, przekonać się, że przyrządzenie smacznych posiłków nie jest wcale tak trudne, jak się powszechnie uważa. 56 podanych w książce przepisów ułatwi przygotowanie potraw na co dzień i na specjalne okazje" 2. Zofia Zawisłowska "Pieczemy w domu" Znajdują się tu ciasta w podziale na: ciasta biszkoptowe ciasta piaskowe ciasta drożdżowe ciasta kruche i półkruche ciasta francuskie i półfrancuskie ciasta ptysiowe pierniki i pierniczki Książka jest stara (z 1991r), ale oprócz zabrudzeń na okładc jest w dobrym stanie. 3. Henryk Dębski "Bukiet z warzyw" cz.1 dania gotowane cz.2 surówki i sałatki Te książki również są starsze (1990r) jednak oprócz popisanej pierwszej strony w cz.2 są w stanie dobrym ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Tej żółtej tuniki/sukienki raczej nie oddam za te spodnie. Jak najbardziej mogę dać za nie tą żółtą bluzę, szare spodnie i tą różową tunikę, którą podawałaś wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
te vwszystkie rzeczy, 2xspodnie, 2xspodnica i korale chcesz za ten jeden golf? to ja rezygnuje w takim razie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.