|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
PRoblem ze soba...
Witam Wszystkim.
Jestem ze swoim TZ od roku , a wspolzyjem od 3 miesiecy zdaje sobie sprawe ze to bardzo krotko . Moj problem polega na tym nie umiem sie do konca osmielic i byc odwazna i przejmowac inicjatywe w sprawach lozkowych. Mam wrazenie ze jego to moze denerwowac choc twierdzi ze tak nie jest bo czesto o tym rozmawiamy ( ja zaczynam bo ciagle wydaje mi sie ze zle cos robie) Jak moge temu zaradzic aby sie jakos przelamac i cos zmienic>? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: PRoblem ze soba...
Cytat:
ile masz lat? bo uważam że na inicjatywę jeszcze przyjdzie czas jesli wspolzyjecie dopiero od 3 mies ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zmienic sytuacje abym dawala tez cos od siebie... ale czasami mam wrazenie ze nie czuje sie na tyle dojrzala . Mam 19 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
po drugiej stronie szafy
|
Samo przyjdzie, na to trzeba czasu
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na drabinę nie da się wejść jednym skokiem. Trzeba wchodzić szczebel po szczeblu....
![]() Nie zmienisz tego tak hop siup.... Zacznij od tego że sama zainicjujesz jakis ruch,następnym razem coś jeszcze bardziej odważniejszego...a potem sama sie zdziwisz jak bez oporów będziesz z nim szaleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Spokojnie, dopiero sie rozkręcasz.A ile lat ma twój partner?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Nie zmuszaj się do niczego, z czasem sama nabierzesz śmiałości i ochoty na jeden gest...drugi...trzeci...: D
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tylko czasem mi sie wydaje ze nie tylko w tym tkwi problem. nie czuje sie w niczym pewna i m,ysle ze robie cos zle. Albo sobie mysle ze pewnie znajdzie sobie inna,odwazniejsza ta ktora bedzie lepsza . a jak go o to pytam to mi tylko odpowiada ze tak nie bedzie lub ze wygaduje glupoty. A mnie mysli bardzo drecza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mogą je uczyć wprowadzac w nowy świat. a to że nie umiesz wielu rzeczy to twoj plus. wiec sie nie przejmuj tylko ciesz sie zyciem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Tylko problem tkwi nie tylkow tym. Nie wiem czy to cos moze miec wspolnego z tym ale czesto mysle ze znjadzie sobie kogos lepszego ode mnie, odwazniejszego z kim mu bedzie lepiej . Mysle tak ale nie probuje nic zmienic bo mysle sobie ze nie bede do niczego sie zmuszac . czuje sie bardzo malo odwazna przy nim gdy mam sama cos zrobic bo odrazu mam mysli co on sobie moze myslec w danym momenie.
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Ale on jest rowniez niedoswiadczony jestem jego piersza taka partnertka. Tylko on tak jak by nie rozumial tego,ze do czegos nowego jestem niesmiala tylko mowi ze nie probuje. Jemu bym mogla pozwalac na wszystko ale dac od siebie juz nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie potrzebnie zadreczsz sie stawiajac sobie takie pytania.W taki sposob nakrecasz sie <bardzo negatywnie> DAJ SIE PONIESC CHWILI A WSZYSTKO SAMO PRZYJDZIE
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie jest z Tobą od wczoraj, więc dlaczego ma Cię tak po prostu zostawić? Zostawił Cię już kiedyś z jakiegoś idiotycznego powodu, że nie masz do niego zaufania? Uczysz się fizyczności, to piękne i wzruszające, a nie powód do rozstania ![]() Seks to nie mechaniczny profesjonalizm, to uczucie ![]() ![]() ![]() ![]() A najlepiej nie myśleć o tym wszystkim, przestawić się na odczuwanie, naprawdę wtedy wszystko przyjdzie samo. Jak cały czas będziesz o tym myślała, to tylko wam obojgu zaszkodzisz... "Ale on jest rowniez niedoswiadczony jestem jego piersza taka partnertka. Tylko on tak jak by nie rozumial tego,ze do czegos nowego jestem niesmiala tylko mowi ze nie probuje. Jemu bym mogla pozwalac na wszystko ale dac od siebie juz nie. " - a próbujesz? Czy "nie bo nie, bo się wstydzę" ?
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2010-01-25 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ale mi sie dorazu wydaje ze zle cos zrobie wiec nawet nie probuje, a jak juz cos robie i on mi powie zebym tak robie lub cos w tym rodzaju to sie odrazu pesze i przestaje.
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- "Ale on jest rowniez niedoswiadczony jestem jego piersza taka partnertka. Tylko on tak jak by nie rozumial tego,ze do czegos nowego jestem niesmiala tylko mowi ze nie probuje. Jemu bym mogla pozwalac na wszystko ale dac od siebie juz nie. " - a próbujesz? Czy "nie bo nie, bo się wstydzę" ?[/QUOTE] Tak sprobuję. przynajmniej sie staram ale po chwili przestaje, czuje sie nie pewnie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Nie ufasz mu? Wstydzisz się go?
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Tak moze to smieszne ale chwilami mam wrazenie ze sie poprostu wstydze. bo mam swiadomosc ze on jest odwazniejszy i wszsytkiego sprobuje a ja czuje sie slabsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
po drugiej stronie szafy
|
Brzmi jakbyś rozpoczęła współżycie nie czując się na to naprawdę gotowa...nie czując się tak do końca akceptowana...i po co Ci to było
![]() Pozostaje porozmawiać, powiedzieć mu to, co napisałaś nam...i prosić o wyrozumiałość, o czas...
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rob nic na sile. nie chcesz czegos robic - powiedz o tym chlopakowi. przeciez nie bedzie chyba naciskal abys robila cos, na co nie jestes gotowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hm... podobno kobiety sie rozkrecaja po 30
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jakiś powód musisz mieć ze się tak czujesz, Moze to jego wina? raczej na 100% nie miała bys takich pytan jak by tam wszystko klikało jak trzeba. spróbuj z innym partnerem i się dowiesz co to było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
No cóż ja mogę Ci poradzić na Twój problem. Do tego potrzeba dużo czasu i ważne jest znaleźć ze swoim partnerem jakiś złoty środek na owe problemy. Nie wymagaj od siebie, że od samego początku współżycia wszystko będzie usłane różami i polane miodem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.