|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wietrze szafe!!!! Szukam!Witam drogie panie!
No coż... Jestem nowa na Wizażu.... Mam kilka ciuszków na wymianę za: Rurki szare Bluzę szarą z myszką miki ![]() Przeróżne t-shirty/ tuniki Trampki czerwone Prostownicę ceramiczną Mini w kratę czerwoną Bluzy różne Błyszczyk powiększający usta Tusz Rimmel WSIO ROZMIAR 38 Oferuję: Bluzy: czerwona, brązowa: L; różowa Troll M Bluzko-tunika w serduszka. M/L Dżinsowa bluzka D&G. S/M Biała marynarka M Koszula w paski M Paski Czarna z nadrukiem M Dżinsy 28 Elegancka czarna spódnica M Mini brązowa M Zielona bluzka/ tuniczka Cubus S Różowa bluzka M Bluzka kremowa H&M L Żółta bluzka Rivier Island M Biała terranova wiązana na szyji S Zielona bluzka w grochy L Koszulka z czachą S Koszula w kratę L Tunika/bluzka uniwersalny Bokserka zielona S Spodnie: Spodnie jasne 28( lekko starty dół) Rybaczki ciemne 29 Rybaczki 29( mają plamkę na tyłku ledwie widoczną) Bluzka różowa Tally Wejl M Mini dżins 38 Z załącznika: Żakiet 38 Elegancka z połyskiem S/M Sweterek czarny M Bluzka elegancka S Sukienka M Czerwona Ups M i mini biała L To jeszcze nie wszystko, bd jeszcze coś dodawać ![]() Niektóre zdj, są kopiowane z portalów z ubraniami, dlatego zdj na dole są zamazane. Pozdrawiam i zapraszam ![]() Edytowane przez ciachochichotka Czas edycji: 2010-03-22 o 20:43 Powód: Wishlista zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienię/ szukam na wymianę
u mnie bluza miki M jednak czarna. Swoja droga nie prowadzi sie raczej wymian bezposrednio przez pw, polecam poprostu dodac w zalacznikach zdjecia rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- u mnie bluza miki M jednak czarna. Swoja droga nie prowadzi sie raczej wymian bezposrednio przez pw, polecam poprostu dodac w zalacznikach zdjecia rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
mam poza wątkiem bluzę z miki ale czarną
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
jestem trochę zdezorietnwoana, bo miałas linki wcześniej i nie pamiętam za co miała być ta wymianka ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
przepraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
podoba mi się Żółta bluzka Rivier Island M jednak to trochę mało za spodnie. masz moze cos poza wątkiem?
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
rurki 36, albo bluzki bokserki
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
wymiankowooo --> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15066889 _________________________ ____________ http://szafa.pl/profil/cubus Na sprzedaż Nowe ubrania z metką ATMOSPHERE, TOPSHOP, GEORGEi bizuteria. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
może innym razem
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Na razie nic nie znalazlam,ale jak coś dołożysz daj koniecznie znać.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
dokładka 1!
1. Spódnica Troll, Stan: Bdb. 38 2. Kiecka dżinsowa. Stan: bdb-. 38 3. Piżama Stan: Bdb. S 4. Marynarka kawowa 38 5. bluzeczka wiązana na szyji S 6. Sukienka brązowa 38 7. Trampki czarne 38 8. Książki Edytowane przez ciachochichotka Czas edycji: 2010-03-23 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
narazie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.