|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czas na zmniany ale jak?
Witam,
Trenuje dlugo , rozne formy cardio , wszelkiej masci programy silowe. Wiem co robie na silowni i jak osiagnac zamierzony efekt ale mam dosyc bardzo atletycznej sylwetki . Chcialbym teraz zmierzac w strone "tone, slim, slender" bez budowania wiekszej masy miesniowej niz mam , i tez bez jakiegos spektakularnego zrzucania tluszczu - nie chce byc "wysuszona" . Mam tendencje do puchniecia i jak cwicze intensywnie to mam wielkie bicepsy i przedramiona np mimo ze ogolem jestem drobna. Wiadomo duzo powtorzen, cardio,rozciaganie. Ale jak? Na razie wynalazlam cos takego: 1. rozgrzewka ,pajacyki 2 min 2. cardio 20-25 min, dosyc intensywnie zeby sie zmachac ale miec wciaz sile na dalsze cwiczenia 3. jeden obwod ( pisza ze po 15 powtorzen ale ja po seriach przysiadow ze sztanga nie czuje np. tak dobrze nog - moze to jest zle podejscie? i poza tym : tylko 1 obwod wiec moze zwiekszyc powtorzenia do 20-30 - skoro nie ma obciazenia lub jest bardzo male..) *przysiad z drazkiem *outer tight press *inner tight press out *wypady *donkey leg lift *wspiecia na palce *wioslowanie sztangielka w opadzie *lower back lift *pompki ( na razie 5 zwyklych i reszta damskich) *unoszenie sztangielek bokiem *uginanie ze sztangielkami *prostowanie w opadzie ze sztangielka *rowerek-brzuch *przyciaganie kolan do klatki w zwisie -brzuch 4. 5 min na biezni zeby sie ostudzic ![]() 5. male rozciaganko Program ten chce robic 3 razy w tygodniu + 2 razy w tygodniu porzadne sesje jogo-rozciagania . Macie mzoe jakies inne pomysly lub programy tego typu? Sugestie? Porady? Pozdrawiam Edytowane przez wann(d)a Czas edycji: 2011-02-21 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.