|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cytryna - działa cuda ?
Hej.
Chciałam się was zapytac , czy maczanie paznokci w soku z cytryny naprawde działa na nie pozytywnie ?
'' Nigdy nie jest się za starym , by marzyc . Marzenia też się nie starzeją ' ![]() Zapuszczam włosy ; 27 cm ![]() ![]() Pisarka .... może kiedyś ![]() Zakochana w reggae ![]() www.her-stories.blog.onet.pl <---- zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cytryna - działa cuda ?
Jeśli wykorzystasz działanie cytryny do pielęgnacji paznokci, zachowasz ich naturalny kolor lub je wybielisz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki
'' Nigdy nie jest się za starym , by marzyc . Marzenia też się nie starzeją ' ![]() Zapuszczam włosy ; 27 cm ![]() ![]() Pisarka .... może kiedyś ![]() Zakochana w reggae ![]() www.her-stories.blog.onet.pl <---- zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cytryna wybiela końcówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki , wiec jak zapuszczę wiecej paznokcie to będę stosowac
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
J po każdym zmienianiu kolorku zmywam zmywaczem, potem myję, potem cytrunka a potem krem. I serio, nigdy nie miałąm sztucznych paznokci. Mam mocne, ale jednocześnie elastyczne, nie łamią się nawet jak w coś stuknę. Nie stosuję super drogich odżwyek, normanych lakierów. Polecam cytrynkę bo rozjaśnia, nawilża skórki. Ja skórek nie mam wcale.Ani żadnych stwardnień od długopisu czy suchuch rąk. Polecam przetrzeć i zostawić na 2-3 minutki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.