![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Moją biżuterie :)NIEAKTUALNE TWORZĘ NOWY WĄTEK !!! WITAM Mam na wymianę dość sporo biżuterii przeze mnie wykonanej. Jest ona nowa nigdy nie noszona. Bigle są anty alergiczne. Do każdych kolczyków dokładam zatyczki. Szukam : - czerwonej torebki (mieszczącej A4) - fioletowego półgolfika bawełnianego m lub l - fajnych tunik m lub l - białego półgolfika bawełnianego m lub l - apaszko-szalików kolorowych Oraz możecie mnie kusic różnymi rzeczami !!! DOKŁADKA STRONA 2 i 3 POST 55 , 56 , 63 ,66 !!!!!! Pierwsza partia : 1. Kolczyki wykonane z kulek lampworku i elementów posrebrzanych. Wyjątkowo delikatne i lekkie. BRAK 2. Kolczyki wykonane ze szkalnych kryształków i elementów posrebrzanych. 3. Kolczyki wykonane z szkalnych kryształków i elementów posrebrzanych. 4. Kolczyki wykonane z howlitu turkusowego , cyrkoni i elementów posrebrzanych. 5. Branzoletka wykonana z korali crackli, drewna, bali i elementów posrebrzanych.BRAK 6. Kolczyki wykonane z pastylek lampworku i elementów posrebrzanych. 7. Branzoletka na drucie pamięciowym wykonana z korali crackli i szklanych oraz elementów posrebrzanych. BRAK 8. Kolczyki wykonane z pastylek lampworku i elementów posrebrzanych. 9. Kolczyki wykonane z howlitu turkusowego i elementów posrebrzanych. BRAK 10. Kolczyki wykonane z kwiatuszków lampworku i elementów posrebrzanych. ZAPRASZAM !!!!
Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-02-01 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moją biżuterie :)
Kolejne różności 1. Komplet : branzoletka , kolczyki, zawieszka. Wykonane z korali crackli i elementów posrebrzanych. BRAK 2. Branzoletka wykonana z drewnianych korali, kryształków jablonex i elementów posrebrzanych. BRAK 3. Branzoletka wykonana z drewnianych korali i elementów posrebrzanych. 4. Kolczyki trójkaty. Wykonane ze szklanych kryształków i elementów posrebrzanych. 5.Kolczyki wykonane ze szklanych kryształków i elementów posrebrzanych. 6. Kolczyki wykonane ze szklanych kryształków i elementów posrebrzanych. 7. Kolczyki wykonane ze szklanych kryształków i elementów posrebrzanych. 8. Kolczyki wykonane ze szklanych oponek i elementów posrebrzanych. 9. Kolczyki wykonane z porcelanowych pastylek i elementów posrebrzanych. 10. Kolczyki wykonane ze szklanych kostek i elementów posrebrzanych. BRAK
Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2009-12-28 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
NASTĘPNE 1. Kolczyki wykonane z masy perłowej i elementów posrebrzanych. 2. Kolczyki i zawieszka wykonane z korali powlekanych ala marmurek i elementów posrebrzanych. BRAK 3. Kolczyki i zawieszka wykonane z pieknych kropel lampworku i elementów posrebrzanych. BRAK 4. Branzoletka wykonana z korali powlekanych ala marmurek i elementów posrebrzanych. 5. Branzoletka wykonana z koralików szklanych,crackli, masy perłowej, drewna, tworzywa na drucie pamięciowym i elementów posrebrzanych. 6.Branzoletka wykonana z koralików szklanych, kamieni na drucie pamięciowym i elementów posrebrzanych. 7. Branzoletka wykonana z korali powlekanych ala marmurek i elementów posrebrzanych. 8. Branzoletka wykonana z korali powlekanych ala marmurek i elementów posrebrzanych. 9. Kolczyki wykonane z kamieni howlitu turkusowegoi i elementów posrebrzanych. BRAK 10. Kolczyki wykonane z kryształków Jabloneksu , kul ażurowych i elementów posrebrzanych . ZAPRASZAM !!!
Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2009-12-28 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
KOLCZYKI 1.Kolczyki wykonane z tworzywa i elementów posrebrzanych. 2.Kolczyki wykonane z marmuru malinowego i elementów posrebrzanych. 3. Kolczyki wykonane z masy perłowej zatopionej w tworzywie i elementów posrebrzanych. Kule 2 cm. 4. Kolczyki wykonane z korali crackli i elementów posrebrzanych. 5. Kolczyki wykonane z masy perłowej i elementów posrebrzanych. BRAK 6. Kolczyki wykonane z korali lampworku i elementów posrebrzanych. BRAK 7. Kolczyki wykonane ze szklanych korali i elementów posrebrzanych. 8. Kolczyki wykonane ze szklanych korali, kryształków Jablonex i elementów posrebrzanych. 9. Kolczyki wykonane ze szklanych gwiazdek i elementów pozłacanych. BRAK 10. Kolczyki wykonane z masy perłowej zatopionej w tworzywie i elementów posrebrzanych. Kule 2 cm. Zapraszam !!!
Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-01-03 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Bransoletki i komplety 1. Braznzoletka wykonana z korali drewnianych i elementów posrebrzanych. 2. Braznzoletka wykonana z korali drewnianych i elementów posrebrzanych. 3. Braznzoletka wykonana z korali drewnianych ,kryształków Jablonex i elementów posrebrzanych. BRAK 4. Braznzoletka wykonana z korali drewnianych i elementów posrebrzanych. 5. Braznzoletka wykonana z korali drewnianych i elementów posrebrzanych. 6. Braznzoletka wykonana z korali drewnianych przekładek ala bali i elementów posrebrzanych. 7. Branzoletka, kolczyki i zawieszka wykonane z tworzywa i elementów posrebrzanych. 8. Branzoletka, kolczyki i zawieszka wykonane z korali szklanych matowych i z połyskiem oraz elementów posrebrzanych. BRAK 9. Naszyjnik , branzoletka i kolczyki wykonane z drewnianych korali , tworzywa i elementów posrebrzanych. 10. Branzoletka, kolczyki i zawieszka wykonane z masy perłowej i elementów posrebrzanych. BRAK ZAPRASZAM !!! Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-01-03 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Różności 1. Naszyjnik wykonany z drewnianych oponek i elementów posrebrzanych. Modny fioletowy kolor. 2. Naszyjnik wykonany z drewnianych oponek i elementów posrebrzanych. Modny czekoladowy kolor. 3. Naszyjnik wykonany z drewnianych oponek i elementów posrebrzanych. Delikatny jasno brązowy kolor. 4. Kolczyki wykonane z różnych koralików szklanych i elementów posrebrzanych. 5. Kolczyki wykonane z różnych koralików szklanych i elementów posrebrzanych. 6. Kolczyki wykonane z różnych koralików szklanych i elementów posrebrzanych. BRAK 7. Kolczyki wykonane z koralików szklanych kwiatuszków serduszek szkła weneckiego i elementów posrebrzanych. 8. Branzoletka i kolczyki wykonane z burgundowych szklanych korali i elementów posrebrzanych. BRAK 9. Kolczyki wykonane z masy perłowej i elementów posrebrzanych. BRAK 10. Kolczyki wykonane z masy perłowej i elementów posrebrzanych. ZAPRASZAM !!!
Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-01-03 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Kolczyki wykonane z pastylek lamp worku i elementów posrebrzanych. 2. Kolczyki wykonane z kwadratów lampworku i elementów posrebrzanych. 3. Kolczyki wykonane ze szklanych kryształków i elementów posrebrzanych. BRAK 4. Kolczyki wykonane ze szklanych pastylek w srebrnej oprawie i elementów posrebrzanych. 5. Kolczyki wykonane ze szklanych czarnych skręconych platkow i elementów posrebrzanych. 6. Kolczyki wykonane z tęczowych pastylek i elementów posrebrzanych. BRAK 7. Kolczyki i zawieszka wykonane z lawy wulkanicznej, białego koralu i elementów posrebrzanych. BRAK 8. Bransoletka i kolczyki wykonane z masy perłowej i elementów pozłacanych lekko oksydowane. BRAK 9. Kolczyki wykonane ze szkla weneckiego i elementów posrebrzanych. 10. Bransoletka i kolczyki wykonane
z kostek szklanych i elementów posrebrzanych. BRAK Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-01-24 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
BRANZOLETKI OD 4 DO 8 MOGĘ ZROBIĆ PODOBNE JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANA PISZ !!!!! 1. Kolczyki wykonane z tęczowych pastylek i elementów posrebrzanych. 2. Kolczyki wykonane z porcelanowych skręconych korali i elementów posrebrzanych. BRAK 3. Pierścionek złoty . Z małą cyrkonią na środku. Noszony ale nie zniszczony. Rozmiar około 18 mm. Próba 585 . Wart około 120 zł. TYLKO ZA COS MEGA FAJNEGO !!! 4. Branzoletka wykonana z różnego rodzaju korali szklanych, masy perłowej, pereł oraz elementów posrebrzanych. BRAK 5.Branzoletka wykonana z różnego rodzaju korali szklanych, korala naturalnego, pereł oraz elementów posrebrzanych. BRAK 6.Branzoletka wykonana z różnego rodzaju korali szklanych, korala naturalnego, pereł oraz elementów posrebrzanych. BRAK ale mogę zrobic podobną ![]() 7.Branzoletka wykonana z różnego rodzaju korali szklanych, korala naturalnego, pereł oraz elementów posrebrzanych. BRAK 8.Branzoletka wykonana z różnego rodzaju korali szklanych, pereł oraz elementów posrebrzanych. BRAK Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-01-04 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1. Branzoletka wykonama z czerwonych szklanych korali , czarnych kostek i elementów posrebrzanych. 2.Branzoletka wykonana z korala zatopionego w żywicy oraz elementów posrebrzanych. Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2009-12-16 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witam bardzo spodobaly mi sie u Ciebie kolczyki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1259260257 oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1259260614 Może coś by u mnie wybrała za nie? pozdrawiam ![]()
Kosmetyki wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post28409117 Ciuszki i akcesoria wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ghlight=czapki Książki wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=548197 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1259260826 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1259443991
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Twoja biżuteria
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To jakbyś widziała naszą wymiankę??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
tylko ja tej rózowej chusty juz nie mam niestety
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
czyli ten szaliczek tak?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
tuniki niestety nie mam ;( moze podoba Ci sie cos innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1259444196 ?
widzialam, ze szukasz apaszko-szalikow kolorowych - u mnie duza husta, moze Ci sie spodoba ona albo cokolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Drobiazgi nie mojego autorstwa ![]() Oraz troszkę koralików. Brak zdjęcia nr 4, 6, 8 ,9
Z 2 zdjęcia brak najgrubszej branzoletki 1 w górnym rzędzie. Czerwone koła zdjęcie nr 7 rezerwacja. Zdjęcie nr 8 rezerwacja Edytowane przez MILA25* Czas edycji: 2010-01-24 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos za ostatnia bransoletke z postu 8?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.