![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Cacharel Noa, Hallowen, Clinique Fresh Blooom, Lancome, Biotherm, Dior Brozne, inne
witam, mam na wymianę:
SVR LYSALPHA CICAPEEL - peeling. Wskazania: usuwanie świeżych śladów blizn potrądzikowych i zapobieganie powstawaniu nowych zmian.Działanie: redukuje świeże ślady - blizny potrądzikowe, ogranicza wydzielanie łoju spowodowane stresem, złuszcza naskórek, wygładza skórę. Stosowanie: co drugą noc, nie wymaga zmywania. Skład: 14% glukonolakton, 5% Tephrosia purpurea, 1% ZnPCA. Pojemność: 30ml. NOWY. WELLA PROFESSIONALS high hair CRYSTAL STYLER LOTION DO STYLIZACJI WŁOSÓW - 200 ml. Lotion mocno utrwalający wzmacnia strukturę włosów i tworzy naturalnie lekką i pełną fryzurę. Multi-Protect Formula z prowitaminą B5 i filtrem UV zapewnia niepowtarzalny połysk i dodatkową ochronę włosów. Rozpyl na lekko wilgotnych włosach. Przeczesz, układaj susząc suszarką. Zużycie zaznaczone czarną kreską na zdjęciu. Casting Creme Gloss Light Brown (Ciemny Blond) 600 - koloryzacja pielęgnacyjna - bez amoniaku. NOWA. La Prairie Ekskluzywny podkład w kompakcie Cellular Treatment Foundation Powder Finish - Naturel Beige 14.2g/0.5oz. - raz muśnięty dla sprawdzenia koloru. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest jak nowy. sprzadany na Allegro DKNY Spray Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum spray 100ml -psiknięte dosłownie parę razy, ubytek praktycznie niezauważalny, kartonika brak. Kwiatowo-owocowy, letni zapach dla kobiet. Delikatny, świeży, soczysty. Nuty głowy: grejpfrut, morela, brzoskwinia. Nuty serca: konwalia, róża, jaśmin. Bazy: kwiat jabłoni, jasne drewno, akordy skórzane. Cacharel Noa Woman Eau de Toilette spray 30 ml - kilka razy psiknięte, mam kartonik ale trochę pognieciony. Zapach Cacharel Noa to esencja dziewczęcej delikatności i spontaniczności. Spoczywająca na dnie flakonu perła podkreśla tę ulotną niewinność i subtelność, którymi teraz możesz cieszyć się na co dzień. Dla tych, które nie czują upływu czasu i potrafią biec przez życie z energią. Nuty zapachowe: głowy: świeża zieleń, liść kolendry; serca: róża, piwonia, ziarna kawy; baza: białe piżmo. Lancome Eyeliner Artliner - Noir (Czarny) 1.4ml/0.04oz - Łatwy w obsłudze eyeliner. Intensywne i trwałe pigmenty zostały zawarte w żelu, który bardzo lekko się rozprowadza pozostawiając trwałe i matowe kreski.Bardzo dobrze przylega i zapewnia trwały efekt. Nadaje spojrzeniu głębię i zmysłową zalotność. Nie rozpływa się poza kontur oczu, nie wysusza. Zapewnia elegancki i precyzyjny makijaż oczu. Nowy nabytek, bardzo intensywna czerń. Fantastyczny! Użyty dosłownie raz dla wypróbowania. Helena Rubinstein Surrealist Mascara - #01 Surreal Black 6.5g -wydłużający tusz do rzęs. Nowy, nieużywany. wymiana z UrbanWarrior Clinique Fresh Blooom - odcień 01 Peony - maczek. Zostało tyle, co na zdjęciu. sprzedało się na Allegro Biotherm - Glossy Shine - nr 20 - pielęgnacyjny błyszczyk do ust. Nadaje bezbarwny połysk. Nowy, nieużywany. wymiana z oolong Lancome - czerwona pomadka. Klasyczna czerwień. Zużycie niewielkie, widać na zdjęciu ile zostało. Lancome Poudre Majeur Excellence - odcień 3 1/2 - puder sypki, bardzo delikatny, aksamitny, do ciemniejszej karnacji. Bardzo wydajny. Waga 4 g. Dior Brozne - olejek przyspieszający opalanie. SPF 4. Nie klei się, nie brudzi ubrania. Została połowa - tyle co na zdjęciu. Pojemność wyjściowa 150 ml. Kupiony w wakacje na bezcłówce. Neutrogena - antyperspirant do stóp. Kilka razy użyty. Pojemność 150 ml. Body Shop - pojedyńczy cień - rozświetlacz mieniący się tysiącami drobinek. Praktycznie nieużywany, raz maźnięty. IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś. wymiana z UrbanWarrior Najbardziej szukam: Donna Karan Woman Hugo Boss Femme Dior Jadore Escada Into the blue Nina Nina Ricci (jabłuszko) duży pędzel do pudru Sephora (np. nr 49) Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2010-05-19 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Cacharel Noa, Hallowen, Clinique Fresh Blooom, Lancome, Biotherm, Dior Brozne,
cos u mnie za Cacharel Noa Woman Eau de Toilette spray 30 ml - nowe, nieużywane, mam kartonik, ale trochę pognieciony. lub
Jesus Del Pozo Halloween EDT 100ml. Ubytek to kilka psików. IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś. ? odpisz prosze u mnie Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-10-28 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Cacharel Noa, Hallowen, Clinique Fresh Blooom, Lancome, Biotherm, Dior Brozne,
Jesus Del Pozo Halloween EDT 100ml. Ubytek to kilka psików i cien Body shop
cos u mnie? Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-10-29 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej.moze chcialabys Armani City Glam 50/100 za Noa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Obie perfumy mnie interesują, znajdziesz coś u mnie, choćby za 1 ?
![]() |
#8 |
Lady of Harley-Davidson
|
cos za noe? zalezy mi
![]() jesli w watku nic nie widzisz, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3910 i powiedz co by Ci wpadlo w oko ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-10-28 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Cacharel Noa Woman Eau de Toilette spray 30 ml - nowe, nieużywane, mam kartonik, ale trochę pognieciony. Clinique Fresh Blooom - odcień 01 Peony - maczek. Zostało tyle, co na zdjęciu. Biotherm - Glossy Shine - nr 20 - pielęgnacyjny błyszczyk do ust. Nadaje bezbarwny połysk. Nowy, nieużywany. Dior Brozne - olejek przyspieszający opalanie. SPF 4. Nie klei się, nie brudzi ubrania. Została połowa - tyle co na zdjęciu. Pojemność wyjściowa 150 ml. Kupiony w wakacje na bezcłówce.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Clinique Fresh Blooom - odcień 01 Peony - maczek. Zostało tyle, co na zdjęciu.
IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
cos za Noa???
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369841 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
Clinique Fresh Blooom - odcień 01 Peony - maczek. Zostało tyle, co na zdjęciu. Biotherm - Glossy Shine - nr 20 - pielęgnacyjny błyszczyk do ust. Nadaje bezbarwny połysk. Nowy, nieużywany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witam,
u Ciebie interesują mnie 2 produkty: Clinique Fresh Blooom - odcień 01 Peony - maczek. Zostało tyle, co na zdjęciu. Lancome - czerwona pomadka. Zużycie niewielkie, widać na zdjęciu ile zostało. jeśli znajdziesz coś u mnie, proszę o podanie szczegółów pomadki i fotkę ![]() pozdrawiam
![]() |
#15 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
może coś u mnie za: Neutrogena - antyperspirant do stóp. Kilka razy użyty. Pojemność 150 ml. IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś Zapraszam i pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
Lancome Poudre Majeur Excellence - odcień 3 1/2 - puder sypki, bardzo delikatny, aksamitny, do ciemniejszej karnacji. Bardzo wydajny. Waga 4 g.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za Body Shop - pojedyńczy cień - rozświetlacz mieniący się tysiącami drobinek. Praktycznie nieużywany, raz maźnięty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
Jesus Del Pozo Halloween EDT 100ml. Ubytek to kilka psików. Clinique Fresh Blooom - odcień 01 Peony - maczek. Zostało tyle, co na zdjęciu. Biotherm - Glossy Shine - nr 20 - pielęgnacyjny błyszczyk do ust. Nadaje bezbarwny połysk. Nowy, nieużywany. Lancome Poudre Majeur Excellence - odcień 3 1/2 - puder sypki, bardzo delikatny, aksamitny, do ciemniejszej karnacji. Bardzo wydajny. Waga 4 g. Body Shop - pojedyńczy cień - rozświetlacz mieniący się tysiącami drobinek. Praktycznie nieużywany, raz maźnięty. IsaDora - czwórka cieni. Bardzo ładne, naturalne odcienie. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najwięcej beżowego, ale nie ma tragedii, zadnego wgłębienia czy coś.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||||||||||||
Konto usunięte
|
podobają mi się meteoryty oraz rozświetlacz Dior Pro cheeks kolor. Małego maczka ze zdjęcia już nie mam.
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- witaj, za cienie YSL mogłabym oddać Halloween. Co Ty na to? - YSL, cienie tester, 4 Colour Harmony For Eyes, złoto, fiolet, brąz, niebieski https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23275,ombres-quadrilumieres.html - YSL, cienie tester, The Bow Collection - fiolety i róże https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...et-cienie.html ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- niestety nic. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- dziękuję, ale Armani to nie mój zapach. ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- podobają mi się u Ciebie: korektor pod oczy Clinique All About Eyes Concealer w odcieniu 01, nowy w zaklejonym kartoniku, kod A98, kupiony w Sephorze puder rozświetlający Dior w odcieniu Catwalk Pink, zostało ok. 1/3, miniaturka krem Dermika Mat-B nawilżający na dzień nowy zafoliowany *roll-on perfumy Wild Musk Coty około 40% z 9ml, uwaga wiekowe! Shiseido gąbeczka do podkładu nowa w plastikowym opakowaniu, dołączana do podkładu SPLF ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez oolong ![]() u mnie za maczka i błyszczyk Biotherm? podobają mi się u Ciebie: korektor pod oczy Clinique All About Eyes Concealer w odcieniu 01, nowy w zaklejonym kartoniku, kod A98, kupiony w Sephorze puder rozświetlający Dior w odcieniu Catwalk Pink, zostało ok. 1/3, miniaturka krem Dermika Mat-B nawilżający na dzień nowy zafoliowany *roll-on perfumy Wild Musk Coty około 40% z 9ml, uwaga wiekowe! Shiseido gąbeczka do podkładu nowa w plastikowym opakowaniu, dołączana do podkładu SPLF te wszystkie rzeczy byś chciała za swoje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Za maczka i błyszczyk Biotherm chciałabym najbardziej korektor Clinique All About Eyes Concealer i krem Dermika Mat-B nawilżający na dzień. Z drobiazgów roll-on perfumy Wild Musk Coty oraz Shiseido gąbeczka do podkładu.
Może jesteś zainteresowana czymś jeszcze ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ew jeszcze ten cień Body Shop, a może poza wątkiem masz np jakieś lakiery do paznokci w kolorach różowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dobra, to jest szansa na ta malinę lakierową (bardzo zuzyta?), maczek i błyszczyk za: korektor Clinique All About Eyes Concealer i krem Dermika Mat-B nawilżający na dzień. Z drobiazgów roll-on perfumy Wild Musk Coty oraz Shiseido gąbeczka do podkładu. ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;15060063]podobają mi się meteoryty oraz rozświetlacz Dior Pro cheeks kolor. Małego maczka ze zdjęcia już nie mam.
[/QUOTE] a czy oddałabyś biotherm i isa dorę za meteory? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.