|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
woda Vitalinea-danone
witam
czy picie tej wody może dobrze wpływać na przemianę materii i czy jest odpowiednia przy zmianie sposobu odżywiania? zauważyłam ,że woda ma działanie przeczyszczające. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Re: woda Vitalinea-danone
A czy wpływa na poprawę metabolizmu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Myślę że całkowite zrezygnowanie z soli (sodu) i jedzenie produktów które mają najmniej tej naturalnej najlepiej działa przeciw puchnięciu przed okresem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tylko nie każdy umie zrezygnować
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() Do sarenki-> Ja jeszcze trzy lata temu byłam niemalże uzależniona od soli jako przyprawy i nie wyobrażałam sobie jedzenia bez posolenia. Okazuje się jednak, że to jak wszystko, tylko kwestia przyzwyczajenia. Po prostu przestałam solić, wytrzymałam jakiś okres, a teraz nie solę juz dosłownie nic-nawet jarzyn, ryżu, kasz-po prostu nic, i prawdę mówiąc teraz dopiero zauważyłam, że część rzeczy jest słonych naturalnie, a dodatkowe solenie w pewien sposób zabija naturalny smak potrawy i zubaża doznania smakowe. Natomiast jeszcze raz zaznaczam, że vitalinea oprócz niskiej zawartości sodu to specjalnych zalet nie ma. Mimo wszystko lepsze są wody o nieco wyższym stopniu mineralizacji-szczególnie w taki upał, kiedy traci się sporo soli mineralnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
masz Smoczku rację, ale jestem taką osobą, która tylko lekko osala pokarm
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.