|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
HOT COUTURE EDP!!! MPoison,Audy (gł. Micallefa), Fiołków, kremy Skindividual,
Szukam perfum oraz kosmetyków pielęgnacyjnych
![]() -M.Micallef Vanilla Aoud (odlewka), Night Aoud (flakon), Aoud (odlewka) -Black Aoud MONTALE !!!! [flakon, odlewka, cokolwiek] Midnight Oud Juliette has a gun (chocby probka) [poniżej więcej wish perfumowych, ale mniej "nagłych"] Mogę za nie oddać (tylko za nie!) to, co wymieniłam w wątku (w podpisie) oraz: Dolce Vita Christian Dior Habanita Molinard Amour EdP Kenzo Vanille Extreme CSP Sweet Darling K. Minouge duża odlewka chanel no 5 La baiser du dragon edp Opium edt femme Angel La Rose Serpentine Cavalli the one edp D&G A także szukam (za rzeczy głównie z wątku): ----> Pielęgnacja: -Krem na noc, emulsja na dzień, serum, serum pod oczy z serii Skindividual z Oriflame!!!! masła do ciała (mogą Farmona, Ziaja (czarne!!) a mogą TBS) peelingi gruboziarniste średniopółkowe i niskopółkowe produkty przeciw cellulitowi oraz ujędrniające ----> Perfumy: flakony: -Emporio she Coco Mademoiselle edp Ange ou Demon Hypnotic Poison Odlewki: vanille aoud aoud od Micallefa Dark Rose Czech & Speake Midnight Oud JHaG Black Aoud Montale Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-04-15 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: HOT COUTURE EDP!!! MPoison,Audy (gł. Micallefa), Fiołków, kremy Skindividual,
ja mam odlewkę jeżeli cię to interesuje hot couture..
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: HOT COUTURE EDP!!! MPoison,Audy (gł. Micallefa), Fiołków, kremy Skindividual,
Mam ujedrniajace serum do szyii i dekoldu zielona oliwka, tonik ujedrniajacy do cialai krem modelujacy sylwetke, wszystko jest nowe firmy Avon
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.