![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zakupy w La Mure Favorite.com
Dziewczyny, czy któraś z Was nie chciałaby się przyłączyć do zakupów, które chciałabym poczynić w La Mure Favorite.com.
Wypatrzyłam tam promocję na kilka zapachów Stephanie de Saint-Aignan, a ponieważ od dłuższego czasu poluję na flakon Herbatki na Saharze, to nie mogę takiej okazji odpuścić. Ale do rzeczy - przesyłka do Polski wynosi 16 euro i chętnie bym ją podzieliła między współkupujące. Myślę o zakupie pełnych flakonów. Jeśli ktoś jest zainteresowany - bardzo zapraszam. Na razie mamy do rozbioru dwa zestawy refili Kiliana 1. Back to Black i Straight to Heaven (4 szt po 7,5 ml) 2. Miejsce zakupu: http://www.lamurefavorite.com/ 3. Link do opisu nut: 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: zestaw kosztuje 45euro czyli jeden refil wychodzi po ok.50 zł. plus koszt przesyłki w zal.od liczby kupujących - koszt przesyłki wynosi 16 euro (Kurs euro - ok.4,1-4,15zł) 5. Kwota za 1 ml zapachu: nie rozładamy na ml - najmniejszą jednostką jest 1 refil 6. Termin zbierania wpłat: chciałabym jak najszybciej czyli raczej do końca stycznia, ale od biedy możemy zahaczyć o luty 7. Posiadane atomizery i ich ceny: nie dotyczy 8. Koszt wysyłki do współkupujących: ok.7 zł 9. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: Straight to Heaven 1 jm1103 - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło Dominikab - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło Vanilia72 - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło Borneo - 1 szt - 60 zł - zapłacone - osobiście wręczone ----------------- 1 zestaw - koniec Straight to Heaven 2 cafe ristretto - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło magnetica - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło Estell - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło loyola - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło ----------------- 2 zestaw - koniec Back to Black cbr - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło winter76 - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło Estell - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło Asiuuuula - 1 szt - 60 zł - zapłacone - dotarło ------------------ koniec Pełne flaszki jm1103 - Stephanie de Saint-Aignan, Un Thé au Sahara FL50ML - 278 zł - dotarło Wyliczenie kosztów: koszt przesyłki dzielony na 4 zamówione pozycje (2 x StH, 1 x BtB, 1 x SdSA) 15,6 euro / 4 = 3,75 eur koszt jednej pozycji : StH, BtB - 45 eur + 3,75 = 48, 75 eur SdSA - 60 eur + 3,75 = 63, 75 eur koszt jednego refila Kiliana z dostawą i z przesyłką w Polsce : 48,75 eur / 4 = 12,2 eur + 7 zł (koperta i polecony priorytet) = 53 zł + 7 zł = 60 zł Rzućcie proszę okiem, czy nic nie pochrzaniłam i jeśli w porządku, to poproszę o wpłaty - konto wysyłam na PW Edytowane przez jm1103 Czas edycji: 2010-03-04 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
never say no to panda
|
Dot.: Zakupy w La Mure Favorite.com
to może ja wyskoczyłabym z propozycją http://www.lamurefavorite.com/les-bo...ack-black.html - tylko najpierw musiałabym znaleźć chętne na 3 refille
![]()
![]() |
#3 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() jeśli to by było w lutym to jestem chętna na jeden refill.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
never say no to panda
|
to ja może, jak tylko jm da mi pozwoleństwo, założę nowy wątek na rozłożenie tych refilli, bo nie chcę tutaj zaśmiecać
![]() (taniutko wychodzi ok. 50zł za fiolkę ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Faktycznie, że te refile są w dobrej cenie (45 euro) - a to może ktoś by reflektował na refilek Straight to Heaven ?
Jeden o pojemności 7,5 ml wychodzi po ok. 46 zł. --------------------------- Cbr - bardzo proszę - masz w końcu niebotyczne doświadczenie. Jeśli będą chętni na StH, to ja jedną fiolkę biorę. Edytowane przez jm1103 Czas edycji: 2010-01-24 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
never say no to panda
|
to ten, to mam zakładać nowy temat z rozbiórką moich refilli BtB, czy tutaj już kontynuować? skoro się zbierają chętne na StH?
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8 |
never say no to panda
|
ooo, to ja już mam 3 refille Back to Black Kiliana:
cbr winter76 Figarro jeszcze tylko jeden i koniec ![]() ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-24 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Ja na StH byłabym chętna
![]()
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko BtB ![]()
![]() |
#12 |
never say no to panda
|
dopisałam "Back to Black" dla jasności
![]() dziękuję ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jm1103 proszę o edycje pierwszego postu, skorzystanie z szablonu i uzupełnienie w nim wszystkich informacji.
Szablon podwieszony jest w wątkach redakcyjnych.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,przepraszam
![]() ![]() Troszkę się jednak zagalopowałam.Jeśli zakupy jeszcze w tym m-cu to muszę zrezygnować ![]() ![]()
#15 | |
never say no to panda
|
Cytat:
Najlepiej, żeby wypowiedziała się sama organizatorka ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: jeśli jednak znajdzie się inna chętna to nie blokujcie zakupów moją osobą.
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-01-24 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Poproszę 1 refil Straight to Heaven
![]()
#19 |
Raczkowanie
|
StH można jedno prosić
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Agnieszko, Borneo - wpisuję i tym samym, mamy cały zestaw rozebrany.
Jeśli będą chętni na dalsze sztuki - weźmiemy jeszcze jeden. |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Poproszę Straight to Heaven refil 7,5ml
![]() opis wg Elve Edytowane przez caffe ristretto Czas edycji: 2010-01-24 o 12:42 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Jakby zakupy były w lutym, to może kupiłabym coś jeszcze - ale mogłabym się konkretnie zadeklarować dopiero w pierwszym tygodniu lutego (od razu wtedy zrobiłabym wpłatę za całość lub ewentualnie dopłatę za tą całą flaszkę- kurs i tak pewnie będzie rozliczany po zdjęciu z Twojego konta, więc wtedy też mozna będzie rozliczyć mniejszy koszt na każda kupująca w związku z obniżeniem przez moja flaszkę kosztów przesyłki).
I jeszcze zapytam, czy w tym sklepie sa jakieś promocję, bo nie moge ich w ogóle namierzyć (poprosze o linka) ![]()
#23 |
Wtajemniczenie
|
Gdyby był rozbierany drugi zestaw, to ja też poproszę 1 refill Straight to Heaven
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() a nitk nie chce Back to Black? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A może znaleźliby się chętni na Angéliques sous la pluie Frederic Malle?
100 ml kosztuje 110 Euro, ja byłabym chętna na 40/50 ml z flakonem. Mogę oczywiście rozlewać i rozsyłać ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę Back to Black, aktualne jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
never say no to panda
|
aktualne
![]() i koniec setu właśnie, dzięki Tobie ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Jeśli coś będzie dodatkowo rozbierane to chętnie wzięłabym refil StH.
Jeśli jakimś cudem będzie kupowany drugi zestaw Back to Black to też jestem chętna na 1 refil. Edytowane przez Estell Czas edycji: 2010-01-24 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jakby jeszcze dało radę - to chciałabym refilek Straight to Heaven
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.