|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Cacharel Noa, Sweet Darling, Manifique, J'adore i inne:)
NIEAKTUALNE!
Witam w kolejnym wątku wymiankowym ![]() Na początek kilka zasad: - wysyłam tylko przesyłką rejestrowaną - jeśli rzecz okaże się niezgodna z opisem, odsyłam ją na Twój koszt! - nie odmieniam się - jeśli masz negatywa/ mniej przekupek - wysyłasz pierwsza - jeśli dogadamy się co do wymianki i przechodzimy na PW, a Ty rezygnujesz - wystawiam negatywa - nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz to odpisz proszę Kosmetyki : Na czerwono - wymienione Raczej nie rezerwuję kosmetyków, chyba, że na czymś bardzo mi zależy. Dokładka - na zielono Nie wymieniam kosmetyków na ciuszki, gdyż mam ich aż za dużo ![]() Szukam przede wszystkim: Lanvin Rumeur 2 Rose Lanvin, Jeanne Lanvin- Eclat d'Arpege J. Lo - Glow, Still Paris Hilton - Heiress Do wymiany mam: Zapachy: Paris Hilton Can Can, 50 ml bez 3 psików, koreczek się nie trzyma, brak kartonika - tylko za coś z wishlisty! Christian Dior - J'adore śliczna miniaturka 5 ml (przetestowana) - (bez atomizera) Cacharel Liberte, miniaturka 5 ml bez atomizera (ubytek od 0,5 ml do 1 ml) Lancome - Magnifique miniaturka 5 ml (przetestowana) - j.w (bez atomizera) Kate Moss Kate, 100 ml została połowa, brak kartonika Fm Group, podróbka Gucci Rush II, 30 ml ubytek około 12 ml Próbki: Calvin Klein 0 CKIN2U Woman(fabryczna) Princess Vera Wang - robiona, ok. pół fiolki Hugo Boss Pure Purple (fabryczna) Kolorówka: MaxFactor Masterpiece Max czarny, przetestowany 2 razy (jednak się nie polubiliśmy) La Roche Posay, podkład Toleriane nr 13 beige sable, 30 ml ubytek 1/4 Maybelline Pure Mineral - podkład mineralny w płynie odcień 021 Nude - zostało ok. 40% Nivea Visage Young - krem + lekki podkład - żużycie ok. 20 -30% Inglot, błyszczyk Inglot Sleeks nr 36 (czerowny), zużycie ok. 10% Golden Rose, kredka niebieska - użyta ok. 2 razy Vipera, błyszczyk nr 17 (różowy metaliczny), minimalne zużycie Cień Avon, podwójny, beż i brąz, użyty kilka razy Bell, lakier niebieski, matowy, zużycie minimalne Golden Rose, lakier czerowny, matowy, zużycie ok. 20% Ruby Rose, paletka cieni i różów do policzków, jest ona dwuwarstowa (druga warstwa to 3 róże do policzków + pędzelek i lusterko) - zużycie ok. 5% Avon gruba brązowa kredka, użyta kilka razy Avon, sypki migoczący cień czarny - tylko przetestowany Mon Ami, wrzosowa kredka - użyta kilka razy Lemax, superbłyszczący cień złoto-łososiowo-czekoladowy- użyty kilka razy Wibo, perłowy lakier do paznokci - użyty kilka razy Pielęgnacja: La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30, zostało 3/4 Soraya, Kuracja dotleniająca w sprayu, 50 ml - zużycie mniej niż 1/3 Avon, mgiełka jeżynowo-waniliowa, zużycie 2/3 Wymienione: Cacharel Noa, 35/100ml mam kartonik (będę wybredna) - sprzedana na gazetowym Kylie Minogue, Sweet Darling 30ml bez dwóch psików, z kartonikiem (zapach bardzo podobny do Flowerbomb EDP!) - sprzedane na All Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-02-08 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cacharel Noa, Sweet Darling, Manifique, J'adore i inne:)
Interesuje mnie tusz Masterpiece
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za MaxFactor Masterpiece Max czarny, przetestowany 2 razy (jednak się nie polubiliśmy)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
Lancome - Magnifique miniaturka 5 ml (przetestowana) - j.w (bez atomizera) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- ![]() Jeżeli tusz rzeczywiście jest nowy - 2 razy użyty, mokry to z chęcia zamienię na miniaturę Givenchy, bo tusz ten używam, bardzo mi pasuje i właśnie mi się kończy ![]() Kiedy tusz był kupiony i pierwszy raz otwarty ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Kate, ale Sexy za nią nie oddam, a Guerlain to trochę za mało... dobrałabyś coś do niego? I czy może masz jeszcze Tommy Girl?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A nie oddasz Kate za Guerlaina?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nic nie znaalzłam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam. moze masz jakies perfumy poza watkiem? nie interesuja mnie miniaturki/probki/odlewki..
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Daj mi proszę znać co z naszą wymianką ?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Kylie Minogue, Sweet Darling 30ml bez dwóch psików, z kartonikiem (zapach bardzo podobny do Flowerbomb EDP!)
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jakiego odcienia rozu szukasz ,mam Revlona,ArtDeco,MF a interesuje mnie tusz
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2010-02-02 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Roz Revona mam podobna tonacje do rozu Bourjois Rose Jaspe nr 95 ale chlodniejszy odcien
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana napisałam do Ciebie PW
![]() Ach Kochana mam jeszcze Esprit Summer 30ml z kartonikiem ubtek testowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Uch nie mogę wytrzymać, że nie mam tego Twojego Magnifique
![]() ![]() Nie oddasz nawet za jakąś ładną odleweczkę? ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dasz się czymś skusić? ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Nawet przebolałabym odleweczkę ze swoich flakonów ![]() może skusiłabym Cię czymś? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- ![]() bo niegrzeczna jesteś ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.